20.06.2012

2012 Yaz Parfümleri



     2012 yazı bir anda geldi. Hepimiz terlemeye, bazılarımız temiz ve güzel kokmaya, bazılarımız ise toplu ölümlere yol açacak kadar kötü kokmaya başladı ! 


Roll-on ve deodoranttan bihaber olanları 
bilinçlendirme derneği açsam, 
binlerce üye toplayabilirdim... 

    
     2012 yazı için favori parfümlerim hakkında bir video çekmeyi düşündüm; ancak parfümü anlatmak benim için çok zor bir durum. Bunu da seviyorum, şunu da seviyorum, hepsini seviyorum demek yerine yazı hazırlamayı daha uygun buldum. 

     Ben genellikle tatlı, ferah, çiçek kokularını beğeniyorum. Tercihlerim de bu yönde oluyor. Kışın Gucci Guilty, Armani Code, Givenchy Play For Her, Lady Million, Clinique Happy ve The Body Shop Vanilyalı parfümü tercih ediyorum. Ancak havalar ısınmaya başlayınca daha hafif kokulara yöneliyorum. 

     Benim favori yaz parfümlerim ve fiyatları şu şekilde...


The Body Shop Dreams Unlimited Sun Fresh

     Dreams ilk çıktığı gün mağazada denediğimde, "İşte bu benim kokum, benim olmalııııı !" diye aşk çığlıkları atmıştım. Ardından yaza daha uygun olan Dreams Sun Fresh çıktı... O ne tatlı bir yaz kokusudur ! Nasıl olur da bir parfüm deniz-güneş-kumsal üçlüsünü yaşatır ? Siz bu yazıyı okurken, ben üstüme sinen Dreams Sun Fresh kokusunu koklayarak tatil hayalleri kuruyorum. 
     Aşağıdaki görselde Dreams Sun Fresh'in kardeşleri Love Etc. Sun Kiss ve White Musk Sun Glow yer alıyor. The Body Shop'un yaz bombaları bunlar kızlar. Kesinlikle gidin, birer tane edinin ! Size daha güzel bir haber vereyim mi ? Bu üç güzellik şu an %50 indirim ile satılıyor... Bu fırsat kaçar mı? Bence kaçmaz !

Love Etc. Sun Kiss - 52,90 TL (%50 indirim ile 26.45 TL)
Dreams Sun Fresh - 52,90 TL (%50 indirim ile 26.45 TL)
White Musk Sun Glow - 54,90 TL (%50 indirim ile 27,45 TL)



Benefit Garden of Good & EVA

     Tam da adına uygun olarak kokusu bana doğayı, ferah orman kokusunu anımsatıyor. Ağır bir koku olmaması ise bana göre en büyük artısı... Nadiren kullandığım, kullandığımda da kendimi iyi hissettiğim parfümlerden bir diğeri Eva... 

Benefit Garden of Good & Eva - 99 TL
Sephora mağazalarında satılıyor.



CK One Summer

     CK One'ı bana hediye olarak gelişi ile tanıdım. Kokusuna bayıldım ! Tam sevdiğim gibi tatlı bir koku, bir ferahlık ! CK One'ın yaz versiyonu olan CK One Summer'ı henüz denemedim ama harika koktuğuna emin olduğum için iki parfümü de size öneriyorum.


CK One Summer -124 TL



Amor Amor Summer

     Amor Amor'u bilenler bilir... Bir kere kullanmaya başlayanlar ise bir daha vazgeçemez. Nasıl romantik, nasıl tatlı, nasıl çekici bir kokudur o öyle ! Hakikaten de aşk kokar... Bu güzellik yetmezmiş gibi, bir de Amor Amor Summer çıkardılar ki başa bela !
Amor Amor Summer - 99 TL



Marc Jacobs Oh, Lola !

Parfüm alırken şişesi sizin için ne kadar önemlidir bilmem; ama Oh, Lola! sırf şişesi için bile alınabilir. İtiraf ediyorum Lola, Daisy ve Oh, Lola'yı ilk kokladığımda hiç beğenmedim. Hatta olumsuz yorumlar da yaptım. Ama çok pişmanım = ) Bu güzel, ferah, canlı çiçek kokusuna karşı haksızlık yaptım...
Marc Jacobs Oh, Lola ! - 256 TL


     Bunlar benim kullandığım ve memnun kaldığım parfümler... Sırada henüz sahip olamadığım ama bu yaz ön plana çıkan, bir şans verilmesi gereken parfümlerde...



 Jean Paul Gaultier Classique Summer Edition - 162 TL


 Eternity Summer - 179 TL


 Estee Lauder Bronze Goddess Soleil - 160 TL


 Davidoff Cool Water - 185 TL


Burberry Summer - 140 TL




Benden bu kadar. Sıra sizde...
Sizin favori yaz parfümleriniz neler ?

17.06.2012

The Body Shop Lily Cole Koleksiyonu {Ürünler, Makyaj ve Alışverişim}



     Dün Forum Bornova The Body Shop mağazasına gittim ve Lily Cole koleksiyonunu inceledim. The Body Shop makyörü Tolga KAYA, koleksiyondaki ürünleri kullanarak bana bir makyaj yaptı.

     Şimdi gelin ürünleri, makyajı ve aldıklarımı inceleyelim...











 




















 


     Fiyatları da ekleyelim...
  • 4'lü Shimmer Cubes - 47,90 TL
  • Pearl Radianca Primer(tüp içindeki küçük toplar) - 49,90 TL
  • Top allık - 39,90 TL
  • Eyeliner - 25,90 TL
  • Lip & Cheek Dome - 29,90 TL
  • Lipgloss - 14,90 TL