31.12.2012

Makyaj Yarışması Sonuçları

     Bu yoğun dönemde hangi akla hizmet yarışma yaptım bilmiyorum ama çok gecikmeli de olsa kazananları yılbaşından önce açıklamayı başardım :)

     Tüm katılımcılara cesaretleri ve emekleri için teşekkür edip, kendilerini sizinle tanıştırmak istiyorum...

     İsimleri tek tek yazmak yerine, yarışmacılara numara vermeyi tercih ediyorum. Bana fotoğraflarını gönderenler arasından yalnız birini yarışmaya dahil etmedim. Çünkü ayrı zamanlarda çekilmiş makyajsız ve makyajlı {yüksek ihtimalle bir makyözün yaptığı} fotoğraflarını gönderdiği için kimseye haksızlık etmek istemedim.

1 numara  
2 numara 
3 numara 
 4 numara
5 numara
6 numara
7 numara
8 numara
9 numara
10 numara
11 numara
12 numara

     Öncelikle tüm makyajları çok beğendiğimizi belirtmeliyim. Ancak aralarından üç tanesini seçmemiz gerekiyordu ve çok zor da olsa kararımızı verdik.

     Yarışmanın birincisi 12 numaralı arkadaşımız oldu. Göz makyajındaki renklerin kullanımı, eyelinerı kusursuz çekmesi, takma kirpik ile gözleri daha da belirginleştirmesi, bunun yanında ten ve dudak makyajını hafif bırakması, renklerin yumuşak oluşu nedeni ile kendisini birinci seçtik. Tebrikler !

     Yarışmanın ikincisi 6 numaralı arkadaşımız oldu. Zor renklerden olan yeşili kullanım şekli ve kıyafeti ile uyumu, bunun yanı sıra pembe dudak makyajı ile makyajını çok iyi dengelemesi hoşumuza gitti. Tebrikler !

     Yarışmanın üçüncüsü 10 numara arkadaşımız oldu. Tene uygun kırmızı ruj seçmek zordur. Esmerlerin kırmızının doğru tonunu bulması, hele de buna uygun göz makyajı yapması daha da zordur. Bu konuda doğru tercihler yapması nedeni ile kendisini üçüncü seçtik. Tebrikler !

     Kazanan arkadaşlar lütfen maillerini kontrol etsinler. Sonraki yarışmalarda görüşmek üzere !

     Sevgiler,
     Hacer  

30.12.2012

Yılın Son Blog Satışı

     Almak istediğiniz ürün ile ilgili makyajgunlugu@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. İlk mail atan kişi, ürünü alma hakkına sahiptir.
     Kargo ücreti alıcıya aittir. 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo tarafımdan karşılanacaktır. 

     YSL allıklar {Variation-pembe & Radiance-bronz}  
Tanesi 60 TL



YSL ikili far paleti
35 numara Soft Brown
45 TL





Shiseido Radiant Lifting Fondöten
40 numara - esmer tenliler için uygundur
40 TL


 
NARS Paramaribo ikili göz farı
40 TL



 Inglot Loose Powder 
25 TL

Cargo ikili göz farı
20 TL


Dior far paleti
20 TL


MUA far paletleri
Tanesi 25 TL
Undressed satıldı.



 


 

18.12.2012

Günlük Kolay Göz Makyajı {Video}

     Bir şeyler yazıp, yaşam belirtisi göstermem gerekiyordu :) Neler mi yapıyorum? Evlenmeme tam 39 gün kaldı ve yapılacak işler listesinin sonu görünmüyor. Bu yoğunluk içinde bloga yazı yazmak, video çekmek için can atıyorum ama ya zamanım olmuyor, ya da zamanım olduğunda halim olmuyor. Maillerinizi, yorumlarınızı, sorularınızı görüyor ama bir türlü dikkatimi verip yanıtlayacak zaman ve enerjiyi bulamıyorum. Geçici bir süreliğine affınıza sığınıyorum.

     Bu yoğun süreçte Instagram ve YouTube'da zaman geçirerek kendime terapi yapıyorum resmen. Evlilik hazırlığının bu kadar yoğun ve yorucu bir süreç olduğunu asla tahmin edemezdim. Gelinlikçi ile randevulaşıyorum, ardından kına gecesi için mekan aradığım için telefonlarım susmuyor, derken PR şirketleri arıyor,... karmakarışık bir haldeyim. Ne bloga/bloggerlığa yetişebiliyorum, ne de evlilik hazırlıklarına :) Dualarınızı bekliyorum :)

     Dediğim gibi maillerimi okuyorum ancak yanıtlayamıyorum. Bu mailler arasında bir tanesi var ki, paylaşmasam olmazdı. Bir izleyicim "Blog takipçilerinin satın almasında blogların etkisini görebilme." konulu bir araştırma yapıyormuş ve sizlerin de yardımına ihtiyacı varmış. Ben formu inceledim, doldurmak 1 dakikanızı almayacaktır. Kendisine desteğinizi rica ediyorum. Buraya tıklayarak forma ulaşabilirsiniz.

     Evlilik sürecinde blog ile değil de, yoğun olarak Instagram ile ilgileniyorum. Eğer siz de takip etmek isterseniz www.instagram.com/makyajgunlugu adresinden günlük fotoğraflarıma bakabilirsiniz.

     Zaman bulduğumda video çekmeye çalışıyorum ancak sürekli fotoğraf makinemin azizliğine uğruyorum. Bu seferlik sonu kesilmiş olsa da makyajın yapılışını anlattığım için videoyu paylaşmak istedim. 

     İyi seyirler, sevgiler...
     Hacer
    

9.12.2012

Yılbaşı Kozmetik Alışverişim {Video}


Aldığım ürünler ; 
* Inglot brush belt - 99 TL (%50 indirim) 
* Inglot 1SS pudra fırçası - 89 TL (%50 indirim) 
* Inglot AMC Pure Pigment Eye Shadow - 35 TL (%50 indirim) 
* Inglot Eye Shadow #358 Matte - 33 TL (%50 indirim) {Videoda bahsetmemişim} 
* Inglot Loose Powder #04 - 49 TL (%50 indirim) 
* Urban Decay Primer Potion - 48,90 TL (Sephora Black Card'a özel %20 indirim) 
* The Balm Meet Matt(e) Palet - 60 TL (%50 indirim) 
* Maybelline Color Tattoo #60 Timeless Black - 16 TL (%50 indirim) {Videoda bahsetmemişim}