10.02.2013

Evliliğim Hakkında Her Şey

     Yaklaşık 2 aydır süren sessizliğimi sonunda bozuyorum. Hem de çok güzel haberler ile...

     Bilgisayar başına oturmayı, yazı yazmayı, video çekmeyi o kadar özlemişim ki ! Tatlı bir telaş ve heyecan var şu an içimde...


     26 Ocak 2013 Cumartesi günü evlendim. Tüm ayrıntıları sizinle paylaşacağım. Önce sizin için çektiğim videoyu izleyin, sonra ayrıntılarla devam edelim :)
 

     Videoda da belirttiğim gibi kına gecesi ve nikah günleri için saçımı Alsancak Ali Kaygısız Kuaför'de İlkay yaptı. Makyajımı da Alsancak MAC'ten Cihan Akyüz yaptı. 

     Kına gecesi için iki elbise giydim. Biri abiye, diğeri bindallıydı. Saçlarımı yoğun dalgalı yaptırdım, makyajım ise son alışveriş videomda bahsettiğim yanar döner renkli Inglot pigment ile yoğun göz makyajı, hafif ten ve dudak makyajı şeklindeydi. Tüm fotoğraflarım henüz elime ulaşmadığı için, varolanlar ile yetinmeye çalışacağız :)



     Nikah günü gelip çattığında sabahın köründe, saat 8'de kuaförde yerimi almıştım. Kuaförüm kahvaltımı, makyörümse kahvemi getirmişti, kendimi tam anlamı ile prenses gibi hissediyordum :) Önce makyaja başladık... Kahve tonlarda göz makyajı, bolca takma kirpik, pürüzsüz bir ten makyajı, hafif pembe dudaklar ve yanaklar ile tam da istediğim makyajı elde ettik !








     Sonra da saça geçtik. Rahibe duvak kullanacağım için basit bir balerin topuzu yaptırmak istedim.  

 
 


 

     Makyaj yapılırken, saçım yapılırken inanılmaz eğlendik. Sürekli dans edip, kahkaha attım. Bu sırada bana neşe katan, mutlu anları ölümsüzleştiren, bu muhteşem fotoğrafları çeken kimdi dersiniz ? Canım arkadaşım Damla Durak... Onun varlığı bile ortama enerji katmaya yetiyor :) Eğer İzmir'de düğün fotoğrafçısı arıyorsanız, Damla'dan başkasını düşünmeyin bile !


     Aşağıda göreceğiniz fotoğraflar bir gelinin stres ve mutluluk arasındaki ince çizgide, çılgın bir fotoğrafçı ile neler yapabileceğinin kanıtıdır :))))) 



     Hazırlık süreci tam bir ekip işiydi. İlkay, Cihan ve Damla'ya tekrar tekrar sonsuz teşekkürler !
 

     Kuaförden çıkıp hemen baba evine gittim. Gelinliğimi de orada giydim. Gelinliğimi çok merak edenler, soranlar oldu. İşte gelinliğim...







     Baba evinden ayrılmak sandığımdan daha zor ve duygusal oldu. 8 yıldır yalnız yaşıyor olsam da, sanki her gün o evdeymişim de birden ayrılmak  zorundaymışım gibi hissedip bolca ağladım :( Hala hatırlayınca üzülmekten kendimi alamıyorum :(


     Neyse efendim, hem ağlarım hem giderim dedikleri bu olsa gerek...
 




     Nikah sonrasında aile yemeğimiz de çok keyifli geçti...

      Gelinlik ve damatlık ile fotoğraf çekimini henüz yapmadık. Evlendiğimiz gün bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığı ve nikah bittiğinde güneş battığı için başka bir gün çekim yapmak istedik. Bakalım ne zaman yapıp, nasıl çılgın fotoğraflar çekeceğiz :)

     Şimdilik ayrıntılar ve fotoğraflar böyle... Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince cevaplamak isterim.

     Herkese tekrar teşekkürler ve sevgiler,
     Hacer