9.03.2014

Clinique Rimel Seti Kazanan...

     Herkese merhaba,

     Clinique sponsorluğunda gerçekleştirdiğim yarışmaya katılan herkese teşekkürler. Blogdaki tüm yorumları görüntülemeyle ilgili bir sorun yaşadığım için bir hafta gecikmeli olarak yorumları değerlendirebildim. Daha önce belirttiğim gibi birden fazla yorum yazan herkesin tek yorumu geçerli sayıldı. Buna göre random.org aracılığı ile yaptığım oylamaya göre Clinique'ten rimel setini kazanan kişi :


Kedinin Ruh Doktoru 

oldu. Tebrikler! Lütfen en kısa sürede bana makyajgunlugu@gmail.com adresinden ulaş. 

     Kazanamayanlar üzülmüyor. Yepyeni yarışmalarda birlikte olacağız.

     Tekrar Kadınlar Günümüz kutlu olsun...

  
     Sevgiler,
     Hacer

2.03.2014

www.saglikdeposu.net 'ten İndirim

     Herkese merhaba,

     Birkaç gün önce www.saglikdeposu.net yetkilileri bana bir mail attılar. İzleyicilerime özel bir indirim tanımlamak istediklerini belirttiler. Benim için sizlere ürün önermek kadar, o ürünleri uygun fiyata almanıza vesile olabilmek de çok önemli. Bu yüzden tekliflerini seve seve kabul ettim.

     Alışverişiniz sırasında makyajgunlugu kodunu kullanarak sitede bulunan indirimlere ek %10 indirim kazanacaksınız. Örneğin 100 TL olan bir ürün sitede %25 indirimli ise, siz makyajgunlugu kodu ile artı %10 indirim elde edip, ürünü 67,50 TL'ye alabilirsiniz. Makyaj ürünlerinin yanı sıra cilt bakımı, besin takviyesi gibi pek çok ürün grubundan beğendiğiniz ürünü indirimle almanız, benden size ufak bir Kadınlar Günü hediyesi olabilir :)

     Kodunuzu 15 Mart 2014 Cumartesi gününe kadar kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler...