22.04.2012

Diyet Süreci {Video}


28 yorum :

  1. diyet listelerini sen para harcıyorsun biz harcamıyoruz diye değil de sadece herkesin metabolizması farklı olduğu için vermiyor olmanı tercih ederdim..biraz talihsiz bir açıklama oldu heralde..

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederiz gerçekten, şahsen temmuzda düğünü olacak bi gelin adayı için süper bir videoydu =) detokstan bahsetmişsiniz bu tam olarak ne detoksuydu mahsuru yoksa onu paylaşabılir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. cok sekersin...kilolari kafana takma.zamanla kurtulursun insallah...

    YanıtlaSil
  4. bir diyetisyen olarak böyle bir video çekmen çok hoşuma gitti.. insanlar o kadar yanlış yönlendirilip hatalı diyetler yapıyorki sonunda hoş olmayan durumlar yaşanabiliyor... malesef bir anda alınmayan kilolar mucize yöntemlerle br anda gitmiyorlar... bu işe bilene sormak da fayda var.senden zayıflama diyetini isteyenlere sözüm şudur:
    DİYET HER ZAMAN BİREYE ÖZGÜDÜR.

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle tebrikler :) Bende ilaçlar yüzünden kilo almış biriydim.. Bu kiloları verebilmek için saçmalamayıp sağlıksız ilaçlara vb başvurmayacak kadar bilinçli biri olduğuma şuan daha çok seviniyorum. Zayıflamak istediğim de ilk yaptığım koşu bandı almak oldu. 4 ay da sadece 8 kg verebildiğim için bu işin böyle gitmeyeceğini düşünüp, bir uzmandan yardım aldım. 2 yıl süren bir süreç sonun da 30kg verdim. Bende daha 10kg vereceğim inşallah :) Yeri geldi 3 ay hiç kilo vermediğim oldu. Pes etmedim. Sabrettim devam ettim. Her adımımı diyetisyenimle paylaştım. İki tarafında birbirine, Hiç bir şey gizlemeden açık ve net olması çok önemli.. Karşınızda ki uzmanın bilgisine güvendiğiniz zaman daha azimli olabiliyorsunuz.
    2 yıl çok bilinçli bir süreç geçirdiğime inanıyorum. Bunalmalar elbette yaşadım.. Fakat kendimi teskin etmesini de bildim.. Hakeza doktorum da öyleydi. Kendisiyle ortak ve güzel bir başarı elde ettik.. Zaferimize de az kaldı umarım :)
    Bu geçirdiğim uzun süreçte bir çok denemelerim oldu. Nacizane çok önemli bir tavsiyem olacak ; Plates mutlaka yapılmalı ! Koşu ayrı.. Şuan günlük 6.5km hızlı koşu yapıyorum. Fakat plates bambaşka bir şey.. Vucuduma istediğim şekli verdim. Günlük 40dk plates insanın kendine yapabileceği en güzel şey ! 40dklık karın seansı sonun da bile farkı görebilecekken, uzun süreli yapışta harika sonuçlar elde ediyorsunuz.. Şuan bulunduğum kilodan 10kg az gösteriyorum ! Etrafımda ki hiç kimseye kilomu söylememe rağmen , beni 50kg zannediyorlar :) Tamamen sıkılaşmak ile ilgili. Biraz daha vermem lazım dediğim de, daha ne vereceksin! tepkisi almak harika :) Sakın zayıflama artık denilmesi harika :) 10kg vermem gerektiğine sadece diyetisyenimle benim gerek duymamız harika ! :) İtiraf etmeliyim ki başlamadan önce platesle çok dalga geçen biriydim :)) Sadece yapanların bildiği bir lezzetmiş bu :) Diyetisyenden 6 ay sonra sonra platese başladım. Kesinlikle diyetisyen şart evet . Kesinlikle spor şart evet. Plateste şart bence ! Plates yaparken Ebru Şallı'nın sırt kaslarına öyle imrenmiştim ki. Şuan aynı sırt şekline sahibim nerdeyse ! O'nun zayıflığını saymazsak :) Kürek kemiklerimin üzerin de durabilecek, hareketler yapabilecek kıvama geldim. İnanın Plates bedeninize yapabileceğiniz tek gelecek yatırımı bence !
    Diyet diyince anlatmak istedim bir an.. :) Bu da birikim olmuş :) Okuyan arkadaşlara da teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. 45 günde 5 kilo bana pek başarılı gelmedi açıkçası bunun için özel bir diyet listesine gerek yok normal beslenip sırf aburcuburu (çikolata- kola- kremalı kahveler vs) keserek de verilebilecek bir miktar bence sporla birlikte...

    Pınar

    YanıtlaSil
  7. hayırlı geceler
    sevgiler

    http://laracroft3.skynetblogs.be http://lunatic.skynetblogs.be

    YanıtlaSil
  8. diyetisyenler bu iş için var da herkesin diyetisyene verecek o kadar parası yok ne yazık ki... ki senin de zamanında yokken kendi imkanlarınla zayıflamaya çalıştın şimdi o günleri unutup listemi vermem ben buna para veriyorum sizinle paylaşmam demen gerçekten çok bayağı geldi bana... en azından seni bunca zaman takip eden destekleyen insanların hatrına imkan varsa uzmana görüşmeden uygulamamasının üstüne basarak paylaşabilirdin listeyi bence.

    parayı bulunca insan gerçekten değişiyor ne diyeyim...

    SELİN BAŞ

    YanıtlaSil
  9. ben şunu merak ediyorum 15 kilo gibi ciddi bir kilo verince deride sarkma vs olmuyor mu?

    YanıtlaSil
  10. şaşırdım gerçekten şaşırdım listelerini kişiye özgü olarak paylaşmamana tamam hatta en güzel en doğru cevap bu; ama 'para veriyorum'ne demektir.. para verip aldım enayimiyim paylaşayım der gibi olmuş bu.. bu tarz bi cümleyi twitterda da okumuştum.. neyse seni beğenerek takip ediyodum ama hayal kırıklığı uğrattı bu cümle.. listeni paylaşmalısın demiyorum asla ve asla yanlış anlaşılmasın ama bu mantığa göre hiç bi ürünü tanıtma paylaşma o zaman para verip alıyosun sonuçta değil mi?

    YanıtlaSil
  11. "Ve ben onlara para harcıyorum." kısmı çok talihsiz bir cümle olmuş gerçekten.Herkesin vücut gereksinimleri,metabolizması farklı,aklı başında olan hiç kimse listeni istememeli bile fakat bu açıklama...Olmadı...

    YanıtlaSil
  12. cıdden ıyı bısey yapayım derken soyledıgın cok cırkındı ...ve ben bunlara para verıyorum,mevsimlerden roma blog unda mehtap koskoca doktor ıtalya da yasayıp bırsuru ısı gucu arasında herkesı bedelsız karsılıksız dınlıyor ve zayıflasınlar hayatları degıssın dıye ugrasıyor..bız senı sıradan 3 urunle makyaj yaparkende parasızkende takıp edıyorduk,sımdı kazancınla paranla yaptıgın degerınden kaybettırdı..hayatında basarılar...

    YanıtlaSil
  13. canım ekmek dediğin hangi tür beyazmı kepekmi yada başka biri merak ettim.detoks dediğin azda onu açarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  14. Çol bilinçlendirici bir video olmuşş =))

    YanıtlaSil
  15. Merhaba, saçlarınız ve cildiniz çok parlak görünüyor, bu diyetle kilo verdiğiniz gibi, sağlıklı beslenme sonucunda yaşam kalitenizi de arttirmişsınız. Bol şans :)

    YanıtlaSil
  16. yine çok güzel bir video hazırlamışsın bende izmirdeyim sakıncası yoksa diyetisyeninin ismi ve ücret hakkında da bilgi verir misin

    aydan

    YanıtlaSil
  17. Eskiden makyajgunlugu daha bi mutevaziydi sanki.Az butceyle yaptigin makyajlarda konusmanla tavirlarinla daha bi sirindin.Ekledigin her videoyla biraz daha saskinlik yasiyorum kendi adima.Diyetinde basarilar. Kubra

    YanıtlaSil
  18. Bu arada gerçekten cildinizde bir parlama var ve güzel görünüyor farklı birşeyler yapıyormusunuz
    Bide olumsuz yorum yapanlar burda böyle yüzyüze olmayınca çok acımasız şeyler yapabiliyorsunuz bence bu kadar negatif olmayın.

    YanıtlaSil
  19. kolaygelsin,yiyerek kg vermek çok eğlenceli! kime gidiyorsun?

    YanıtlaSil
  20. Canım aynen devam et kimseye bakma biz seni biliyoruz .) Zayıflamışkende video isteriz ama .)

    YanıtlaSil
  21. Mrb,

    diyet listeni aciklamaman gayet dogru ve yerinde olmus ama 'ben sonucta para veriyorum' talihsiz olmus.. Biraz, kizicaksin ve kizacaklar biliyorum, kendini begenmislik gibi duruyor ve senin öyle olmadigini düsünmek istiyorum.. Seni severek takip ediyorum ve insanlik hali deyip geciyorum ama bence birazcik olsun elestirileri gözardi etmezsen sevinirim, ki yukaridaki bazi yorumculara katiliyorum kismen. Niyetim kimseyi üzmek yada kirmak degil, olamazda! Sen burada özel hayatini bizimle paylasiyorsun ama birazcik kelimeleri itinayla secmeyi denesen? Sen gayet kibar ve anlayisli birine benziyorsun ve ben seni uzaktanda olsa öyle tanidim.
    Her elestiri seni incitmeye yönelik degildir Hacer'cim :)
    Paylastigin icin tskler ve sana basarilar, insallah istedigin vücuda sahip olursun ;)
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  22. epic fail olmuş maalesef. bunun üstüne de 'geleneksel olumsuz yorum yazma müsabakası' gibisinden bir tivit atılıp perçinlenmiş.

    bilerek mi böyle yapıyorsun hacer? oldumcuk delisi bir kız değilsin sen, neden ısrarla öyle görünmeye çalışıyorsun?

    YanıtlaSil
  23. Videoyu izledikten sonra, o talihsiz açıklamanın sana hiç yakışmadığını düşünmüş ve hemen yorum yazayım demiştim. Ama zaten herkes benimle aynı fikirdeymiş. Ben sana hiç yakıştıramadım Hacer, seni çook uzun bir süredir takip ediyorum ve bu videonla kafamdaki imajını yerle bir ettin.

    YanıtlaSil
  24. Seni neredeyse ilk blog yazmaya başladığın zamanlardan beri takip ederim.Yukarıda yazılan yorumlara kısmen de olsa katılıyorum zira sen eskiden çok doğal,çok tatlı,elindeki bir kaç orta halli ürünle çok iyi işler yapan bir insandın.Seni tanımıyorum sadece kendi izlenimim bu.Son zamanlarda gerçekten çok değiştin bu videodaki talihsiz cümleler bla bla...Erkek arkadaşımın yanında izliyordum videonu ve senin hakkında hiç bir bilgisi olmayan o bile "kapat şu videoyu nasıl insanları izliyorsun?" dedi.Amacım seni kırmak değil asla,ama lütfen bu duruma bir son ver.Sen gerçekten böyle bir insan değilsin,en azından seni uzun zamandır takip eden biri olarak ben buna inanmıyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  25. Noooolur açıkla diyet listeni. Şaka mı yapıyorsun. Para verdim muhabbeti... Yapma yani ya ok. yavaş yavaş artık kendin merak edip seçtiğin ürünleri değilde sana gelenleri yazıosun. Bu da zaten beni seni yaklaşık 5 aydır takip etmeme nedenim. Tam mutlu oldum yine hoş bir video diye, o saçma ürünler tanıtılmayacak diye, söylediğin şeye bak. Elbette tepki gösterilir çünkü gereksiz seni alçaltan bir cümle. Ne bekliosun acaba aaa diyetisyenin kim filan sorularını mı bari bunları reklamlarınıza alet etmeyin. Birde bedava mı sandın para virip aldım havaları ozman tiridine tiridine kilo ver yavrum

    YanıtlaSil
  26. Bende diyetisyene gidiyorum benimde 6 dilim ekmek hakkım gibi bişii var ama bence sen biraz yanlış anlamışsın çünkü bu demek değil ki git 6 dilim ekmek ye, bunun anlamı elbet sana verdiği kitapçık gibi bişii vardır orda ekmekle aynı kategoride olanlardan seçebiliyorsun misal 3 dilim ekmek yerine öğle yemeğinde 3 kaşık pilav yiyebiliyorsun. Çünkü diyette diyetisyen her bir olasığı hesaplayamaz birbirinin yerine geçen sayısız yiyecek var bu sebeple kısaca ekmek denir ama amaç git 6 dilim ekmek ye değildir bunu da zaten önermezler. Ha ama sen ben ekmekçiyim diosan o başka. Açık ve net söylemek gerekirse olurda bu yorumu okuyan olursa diye söylüyorum zaten ekmek yeme gibi bir alışkanlığınız yoksa kendinizi ekmeğe alıştırmayın en büyük hatanız olur.

    YanıtlaSil
  27. melike derya özbey3/5/12 11:18

    Merhaba Hacer seni çoook uzun zamandır taa ilk zamandan beri takip ediyorum. Sessiz sedasız bir izleyiciyim her gün bayılarak yeni yazı yazdın mı diye bakardım eskiden ama şimdi ayda bir kere topluca bakıyorum çünkü pek bir şey paylaşmıyorsun eskisi gibi güzel fotoğraflar detaylı anlatımlar yok.

    Yukarıda çok eleştirmişler maalesef katılıyorum ben de bunlara. Uzun zamandır bir gariplik olduğunun farkındayım ya neden böyle yapıyor bu kız diyordum bu videoyla yazma zamanının geldiğini anladım. Eskiden daha samimi, bütçen kısıtlı olsa da (ki hiç önemli değil) güzel makyajlar yapan biriydin. Tek bir allığın tek bir allık fırçan olduğu far fırçan olmayıp aplikatörle makyaj yaptığın günlerdeki samimiyetin şimdi macler narslar inglotlara sahip olunca yok oldu. Maddi kazancının artmasıyla sınıf atladığını mı düşünüyorsun bilmiyorum ama kimse öyle birşey düşünemez düşünmemeli.

    Eskiden lahana diyetiyle fitness cdleriyle streç filmlerde verdiğin kiloları biliyorum. KK forumundan da takip ederdim seni. Şimdi diyetistene gidiyorsan ben buna para veriyorum sizle paylaşamam cümlesini ya kurma ya da hiç video yapma.

    Son 20-25 yazında tek uygun bütçeli makyaj ürün tanıtımını golden ladynin gönderdiği ürünlerle yapmışsın onun dışında kullandığın çoğu ürün benim bütçeme maalesef uymuyor.Biraz bunlara dikkat etsen iyi olur.

    Sanırım eskiden canlarım dediğin izleyicilerine şimdi makyaj günlüğü okuyucusu demen de artık bize hitap etmediğin anlamına geliyor :(

    Bu yorumu ister yayınla ister yayınlama yeter ki oku. Önemseyip önemsememek sana kalmış ben eski izleyici olarak görevimi yaptım :)

    YanıtlaSil
  28. selamlar,
    ben de blogunu uzun zamandır takip ediyorum. Diyet konusundaki videon aydınlatıcı olmuş. En azından ekmek de yediğini, salata , et ve corbayı hergun farklı sekillerde tukettiğini belirtmişsin.
    Ama sorun şu ki "diyetisyen "hizmeti turkiye'de bir luks olarak goruluyor ve bunu sgk odemiyor. devlet hastanelerinde ancak obezite var ise ciddi bir hizmet alabiliyorsunuz. Onun dışında gidiyorsunuz ve gercekten, samimi soyluyorum ilgilenmiyorlar.
    Bence sorun şu: hep "mutlaka diyetisyene gidin!" diyenler, bu hizmetin fiatını boyle yuksek olmasını da engellemeli. Hem herkes gitsin deniyor hem de fiyatlar el yakıyor.

    Bir arkadaşımı zayıflatmaya calışıyoruz, o yuzden yakın olarak goruyorum bu problemleri.

    Bu hizmeti sgk odemeyince de diyetisyene gidebilenler şanslı sayılıyor malesef.Hatta kızıyoruz bile onlara. Oysa bu boyle olmamalıydı..

    son olarak, arkadaşımı "dukan" sistemine gore 12 kilo zayıflatmayı başardık ve kas kaybı olmaksızın..Belirtmek istedim, diyetisyene gidemeyen arkadaşlar için.

    YanıtlaSil