3.04.2012

Golden Lady Kozmetik {Ojeler}

     Tırnak ürünlerini asla kullanmadığımı, beni uzun süredir okuyan okuyucularım iyi bilirler. Golden Lady Kozmetik, denemem için bu ojeleri gönderdiğinde "Eyvah!" dedim; ama sağolsun İlknur tırnaklarını kullanmama izin verdi ve gecikmeli de olsa renklerini çok beğendiğim bu ojeleri sizinle paylaşabiliyorum.


     Bildiğim kadarıyla oje şişeleri yuvarlak olurlar. Diğer tüm kozmetik ürünler gibi ojelerde de yuvarlak şişeler hoşuma gitmiyor; çünkü bir türlü sabit durmuyorlar ve sürekli yuvarlanıyorlar. Golden Lady ojelerinin şişeleri dikdörtgen prizması şeklinde ve yanyana koyduğunuzda puzzle parçası gibi sabit duruyorlar = ) Ben bu şişe tasarımını çok sevdim !




     Ojelerin numaralarını tek tek her seferinde yazmak yerine, bu aile tablosunda göstermeyi daha uygun buldum.




     438 numara, her zaman en sevdiğim renkler arasında yer alan zümrüt yeşili... Ojeler ve renkler konusunda artık sınır tanınmadığını biliyorum. O yüzden günlük kullanıma uygun/değil tarzında bir yorum yapmıyorum = )
























     Ojeler konusunda çok bilgisi ve ilgisi olmayan biri olarak şunu söyleyebilirim... Aynı gün İlknur ile Essie'nin ojelerini de denedik ve Essie ile neredeyse 5 katta elde ettiğimiz görüntüyü, Golden Lady ile tek katta elde ettik. Renk, kapatıcılık, yoğunluk anlamında bizi şaşırtacak kadar başarılı ürünler. Yukarıda İlknur'un tırnaklarında ve tırnak paletinde gördüğünüz görünümler tek kat oje ile elde edildi. Kalıcılık anlamında bir yorum yapmam doğru olmaz; ama sürümleri çok kolay.


     Golden Lady ojelerin renklerine şu adresten göz atabilirsiniz...

5 yorum :

  1. Essie'ye insanların neden 25-30 lira verdiklerini anlamıyorum açıkçası. Kullan 3-5 liralık ojeyi geç, nasılsa 1-2 gün içinde çıkarıyorsun. Hani sorun renk skalası olsa neyse ama sanmıyorum.

    Ben oje delisi bir insan olarak Golden Lady'i pek beğenmeyenlerdenim. Bendeki birkaç rengi tek katta rengini veremiyor maalesef. Ama koyu renkler daha başarılı sanırım.

    YanıtlaSil
  2. pek oje kullanan bırısı degılım ama renklere bayıldım hele nar çiçegi :)
    burcu a.

    YanıtlaSil
  3. oje severim hatta her rengini birşekilde kullanabilirim... Ama neden bilmiyorum şimdi düşündüm de hiç golden lady ojem yok :)) bence ojede ki en önemli faktör fırçası... rengi bir şekilde tutturursunuz bazen bir katla bazen 3 katla ama fırça kötüyse yapacak birşey yok :(

    YanıtlaSil
  4. Blogunuzu çok beğendim , bana da beklerim :) http://www.thefashioncranky.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. merhabalar bloğunuzu yeni keşfettim..birileri beni anlatsın'ın türk haberleri köşesinde ilk konuk olmuşsunuz, okudum..sizler blog dünyasında deneyimlisiniz, ben yeni bir bloggerım bakalım öğreniyorus, tavsiyeleriniz için teşekkürler..bencede sadece üye olsun diye düşünülmemeli, yavas yavas büyümeli..
    banada beklerim..yorumlarınız benim için önemli :)

    YanıtlaSil