10.02.2013

Evliliğim Hakkında Her Şey

     Yaklaşık 2 aydır süren sessizliğimi sonunda bozuyorum. Hem de çok güzel haberler ile...

     Bilgisayar başına oturmayı, yazı yazmayı, video çekmeyi o kadar özlemişim ki ! Tatlı bir telaş ve heyecan var şu an içimde...


     26 Ocak 2013 Cumartesi günü evlendim. Tüm ayrıntıları sizinle paylaşacağım. Önce sizin için çektiğim videoyu izleyin, sonra ayrıntılarla devam edelim :)
 

     Videoda da belirttiğim gibi kına gecesi ve nikah günleri için saçımı Alsancak Ali Kaygısız Kuaför'de İlkay yaptı. Makyajımı da Alsancak MAC'ten Cihan Akyüz yaptı. 

     Kına gecesi için iki elbise giydim. Biri abiye, diğeri bindallıydı. Saçlarımı yoğun dalgalı yaptırdım, makyajım ise son alışveriş videomda bahsettiğim yanar döner renkli Inglot pigment ile yoğun göz makyajı, hafif ten ve dudak makyajı şeklindeydi. Tüm fotoğraflarım henüz elime ulaşmadığı için, varolanlar ile yetinmeye çalışacağız :)



     Nikah günü gelip çattığında sabahın köründe, saat 8'de kuaförde yerimi almıştım. Kuaförüm kahvaltımı, makyörümse kahvemi getirmişti, kendimi tam anlamı ile prenses gibi hissediyordum :) Önce makyaja başladık... Kahve tonlarda göz makyajı, bolca takma kirpik, pürüzsüz bir ten makyajı, hafif pembe dudaklar ve yanaklar ile tam da istediğim makyajı elde ettik !








     Sonra da saça geçtik. Rahibe duvak kullanacağım için basit bir balerin topuzu yaptırmak istedim.  

 
 


 

     Makyaj yapılırken, saçım yapılırken inanılmaz eğlendik. Sürekli dans edip, kahkaha attım. Bu sırada bana neşe katan, mutlu anları ölümsüzleştiren, bu muhteşem fotoğrafları çeken kimdi dersiniz ? Canım arkadaşım Damla Durak... Onun varlığı bile ortama enerji katmaya yetiyor :) Eğer İzmir'de düğün fotoğrafçısı arıyorsanız, Damla'dan başkasını düşünmeyin bile !


     Aşağıda göreceğiniz fotoğraflar bir gelinin stres ve mutluluk arasındaki ince çizgide, çılgın bir fotoğrafçı ile neler yapabileceğinin kanıtıdır :))))) 



     Hazırlık süreci tam bir ekip işiydi. İlkay, Cihan ve Damla'ya tekrar tekrar sonsuz teşekkürler !
 

     Kuaförden çıkıp hemen baba evine gittim. Gelinliğimi de orada giydim. Gelinliğimi çok merak edenler, soranlar oldu. İşte gelinliğim...







     Baba evinden ayrılmak sandığımdan daha zor ve duygusal oldu. 8 yıldır yalnız yaşıyor olsam da, sanki her gün o evdeymişim de birden ayrılmak  zorundaymışım gibi hissedip bolca ağladım :( Hala hatırlayınca üzülmekten kendimi alamıyorum :(


     Neyse efendim, hem ağlarım hem giderim dedikleri bu olsa gerek...
 




     Nikah sonrasında aile yemeğimiz de çok keyifli geçti...

      Gelinlik ve damatlık ile fotoğraf çekimini henüz yapmadık. Evlendiğimiz gün bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığı ve nikah bittiğinde güneş battığı için başka bir gün çekim yapmak istedik. Bakalım ne zaman yapıp, nasıl çılgın fotoğraflar çekeceğiz :)

     Şimdilik ayrıntılar ve fotoğraflar böyle... Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince cevaplamak isterim.

     Herkese tekrar teşekkürler ve sevgiler,
     Hacer  

134 yorum :

  1. Koccaman mutluluklar dilerim hacercim, mutluluğunuz daim olsun. Harika bir gelin olmuşsun. Özellikle makyajına bayıldım. Darısı başıma yahu. :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darısı ennnn kısa sürede başına bebeğim :)

      Sil
    2. Çok tebrik ederim.Sonsuza kadar artarak devam etsin sevginiz tükenmesin inş.Çok güzel olmuşsun maşallah size.

      Sil
  2. Allah bi yastıkta birlikte büyümeyi nasip etsin. Sevgiyle, saygıyla, aşkla dolu yıllar dilerim. Peri kızı gibi olmuşsun :)

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel. Ben 13 sene önce yaşadım bu mutlu anı. Hiç pişman olmadım. Sizi görünce o günler geldi aklıma. Şimdi 2 tane de şeker kızım var. Darısı başınıza. Mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maşallah ikisine de ! Sevgiler, mutluluklar :)

      Sil
  4. mutluluklar dilerim. yakışmışsınız hep böyle eglenceli bir evliliginiz olur inşallah

    pudra sekeri

    YanıtlaSil
  5. allah bir yastıkta kocatsın seninle heycanlandım bende nazarlardan korusun seni bir ömür boyu size mutluluk dilerm

    YanıtlaSil
  6. çok çok mutlu ol :)nikahtaki saç ve makyaja bayıldım,tekrar tekrar tebrikler :)

    YanıtlaSil
  7. cok güzel olmussun.
    Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim

    YanıtlaSil
  8. o gelinliğin kolları çok kısa. Olmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana göre dünyanın en güzel gelinliği. Gerisi önemsiz...

      Sil
    2. gelinlikte hacerde çok güzeldi . böyle bi yorum yapman senin zevksizliğin yansıtıyo bence . insanları bazen anlamıyorum gerçekten nasıl bu kadar kıskanç olup böle yorumlar yapabiliyolar

      Sil
  9. Allah mesut etsinnn:) Bir şey dikkatimi çekti, düğün yapmadık çünkü eşim de ben de oynamayı seven insanlar hiç değiliz demişsin, sonra da kına gecemde çok oynadık, çok eğlendik:) Düğün yapmama/yapamama sebebiniz sizi ilgilendirir tabii ki ama dikkatimi çekti ne bileyim:-) Mutluluklar dilerim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kına gecesinde oynayacak arkadaş grubu ile biraraya geldiğimiz ve kına gecesinin amacı bu olduğu için oynadık, eğlendik :) Ama düğün yapsaydık bizimle oynayacak toplasak 20 kişi bile yoktu, ailemizden kimse yoktu. Sönük bir düğündense kına gecesi ile yetinmeyi tercih ettik :)

      Sil
  10. Tebrikler :))

    Mutluluğunuz daim olsun :))

    YanıtlaSil
  11. Okudukca videonu izledikce ve fotograflarina baktikca o kadar cok mutlu oldumki senin adina anlatamam ama bictarafimda sizladi desem yalan olmaz. Bundan tam on yil once evlendim ama maalesef dugune dair hicbirsey istedigim gibi olmadi yani kendimi gecenin prensesi gibi hissedemedim. Bol gergin bir geceydi bu cevremdekilerle alakaliydi sanirim. On sene gecmesine ragmen bir kerede olsa oturup dugun videosunu izlemis bile degilim ve hersey kursagimda ama kizim ve oglumun dugununde mutlu olmalari icin elimden geleni yapicam

    YanıtlaSil
  12. sonsuz mutluluklar Allah bir yastıkta kocatsın İNŞALLAH.. ayrıca kına gecesınde eşinle birlikte cekıldıgın fotoyada BAYILDIIIIIIMMMM....

    YanıtlaSil
  13. Neyse canim icimdekileri doktum ve senin mutlulugunu bende yasadim sanki allahim cocuklarima da boyle

    YanıtlaSil
  14. Oh nihayet sessizlik bozuldu.Allah mutlu osun.Çok güzel bir gelin olmuşsun.Duvağın takıldığı,ve turuncu kına elbisenle çektirdiğin başta olmak üzere tüm resimlere bayıldım.Makyaj Günlüğüne de bu yakışır dedim kendi kendime.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. hayırlı uğurlu olsun, Damla Hanım'ın facebook sayfasından da takip ederiz belki fotoğraflarınızı:) Çok güzel çekim yapıyor ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  16. Dünyanın ennn önemli şeyi pozitif olmak ve bakış açısı! İstediğin gelinlik pahalı diye alamamış diktirmişsin, düğün gününde yağmur yağmış, gelin arabası vs ayrıntılar yok, düğün yapamamışsınız, günün heyecanı ve mutluluğuyla fotoğraf çekiminiz olmamış, çiçek atma, kız kıza düğün eğlencesini yaşayamamışsın, mütevazi bir balayı..Ama sen çok çok mutlusun(maşallah), gözlerinin içi gülüyor ve hayatının en güzel zamanları olmuş.. Çırağan'da vs düğün yapıp, Vera Wang gelinlik giyip Maldivlere gidip gıdım memnuniyet duymayan, huzuru olmayan suratsız gelinler örnek alsın demek istiyorum<3 Sonsuz mutluluklar:)

    YanıtlaSil
  17. Herşey süper görünüyor allah son nefesinize kadar ilk günkü gibi yaşamayı nasip etsin:)Twitterım olmamasına rağmen açıp açıp takip ettim seni oley hacer kına gecesi yapmış oley hacer nikah yapmış falan baya sahiplenmişim seni ahaha :D Bide seni hayal ettiğin makyaj masası önünde görcem o da süper olcak :)İzmir'de yaşadığım için düğün dernek tüm konularla ilgili şeyleri not aldım teklif gelirse bir süre sonra lazım olcak :D Herşey gönlünce olsun kocaman sevgiler:)

    YanıtlaSil
  18. Gelinliğini gördüğüm ilk an gözlerim doldu. Bu benim artık evlenmek istiyorum nidalarımdan ya da gelinliğin hayalimdekine çok yakın olduğundan olabilme ihtimali yüksek :) Ama inan çok güzel bi gelin olmuşsun ve her şey gönlünce olmuş. Fotoğraflardan çok belli oluyor bu. Bi ömür boyu mutlu mesut olun. Sevginiz hiç eksin olmasın :)

    YanıtlaSil
  19. keşke o açık ayakkabıyla o çorabı giymeseymişsiniz, ya da ayakkabı kapalı burunlu olsaymış.. Kötü durmuş

    YanıtlaSil
  20. Resmen özendim.. :) Yaşam boyu mutluluklar.Nazar değmesin. :)

    YanıtlaSil
  21. Her sey harika, en harikası mutluluk:) Maşallah!

    YanıtlaSil
  22. Tebrikler makyajina bayildim sacinada tam benim tarzim rahibe duvak vs . Bir sey sormak istiyorum nikahtan sonra aile yemegi yaptik demissin ama pasta kesmissiniz dans fln edilmis yani dugun gibi :) bunu yemegi verdiginiz yerlemi konusup ayarladiniz ?

    YanıtlaSil
  23. Allah bir yastikta kocadsin memleketlim

    YanıtlaSil
  24. Allah mutlu etsin canım. Çok güzel olmuşsun.

    YanıtlaSil
  25. bayıldım hele ki, senin güzelliğine,herşey kusursuz olmuş..
    kusursuz mutlu bir ömür sizlere...

    YanıtlaSil
  26. Çok güzel görünüyorsun fotoğraflarda. Herşey kusursuz olmuş.
    Kusursuz, mutlu bir ömür sizlere ...

    YanıtlaSil
  27. Bu bloğu yeni keşfettiğim için çok üzülsem de kendi adıma, evliliğiniz ile yazdığınız yazıyla başlangıç yapmak benim için inanılmaz heyecan verici oldu :) Zaten çok güzel ve mutlu görüyorsunuz daha da çok mutluluklar diliyorum :) Özlem

    YanıtlaSil
  28. Bu bloğu yeni keşfettiğim için çok üzülsem de kendi adıma, evliliğiniz ile yazdığınız yazıyla başlangıç yapmak benim için inanılmaz heyecan verici oldu :) Zaten çok güzel ve mutlu görüyorsunuz daha da çok mutluluklar diliyorum :) Özlem

    YanıtlaSil
  29. O kadar güzel kalbin var ki her şeye yansımış, tebrikler 💕

    YanıtlaSil
  30. Çok çok mutlu ol! bayıldım sana :)) Ve şunu söyleyim eşinle o kadaaaar cok benziyorsunuz ki..bazı çiftlerin birbiri için yaratıldğı bakınca anlaşılıyor. Allah mesut etsin sen çok mutluyum dedikçe maşşallah dedim nazar değmesin :))

    YanıtlaSil
  31. Çok alakasız olacak ama sanırım sen de ailen de İzmir'de yaşıyor. Neden yalnız bekar evi tercih ettin yıllarca? Yaşın çok genç, onun için merak ettim:) Mutluluklar, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  32. Evlenmeden önce kısa da olsa birlikte yaşadınız mı? Tavsiye eder misin?

    YanıtlaSil
  33. İnancına sonuna kadar saygı duyuyorum ama günümüzde geçerli olan resmi nikahtır, imam nikahını neden ayrıca tercih ettin? (asla kötü niyetle sormuyorum, gerçekten meraktan)

    YanıtlaSil
  34. allah mutlu mesut etsin
    düğün fotoğraflarını çeken damla arkadaşınmı?

    YanıtlaSil
  35. ALLAH mesut etsin mutlulugunuz ve heyecaniniz daim olsun ins,vidéo da cokca sukretmeniz hosuma gitti, sukrunuzun bol oldugu guzel anilara...Tekrardan tebrikler fransadan Hacer

    YanıtlaSil
  36. Herşey çok güzel görünüyor mutluluklar dilerim. Ağlarken çekilen fotoğrafta kötü oldum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  37. Hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar dilerim. Gelinliğin, makyajın ve saçın çok yakışmış :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  38. Maşallah prensesler gibi olmuşsun çok tebrik ederim mutluluğunuz daim olsun. Şimdiye dek en beğendiğim gelin makyajı diyebilirim. Gelinlik ise tam anlamıyla kusursuz :)) Bol bool sevgiler...

    YanıtlaSil
  39. Birlikte bi omur mutlu olun :) cok guzel ve ozel kareler...

    YanıtlaSil
  40. Mutluluklar dilerim canimm cok sevindim.acaba bu gelin makyajin icinde bir video hazirlayabilirmisin gercekten cok hos

    YanıtlaSil
  41. süpeeeeeer çok beğendim uzun zamandır seni takip ediyorum yok böyle bi tatlılık şirinlik yaa küçük kız çocuğu kadar masum bi yüzün var sesin mimiklerin de cabası.. Allah hep güldürsün yüzünüzü mutluluğun daimm olsun.. içi dışına yansımış insanlardan birisin bu o kadar belli ki, tebrik ederiim.. :)

    YanıtlaSil
  42. 2yengec:tebrikler.mutlu günleriniz yıılarınız olur inşallah bir yastıkta kocayın .bişiy sorucam .bir dahamı gelinlik damat giyip fotoğraf çekileceksiniz ?

    YanıtlaSil
  43. Mutluluğunuz daim olsun, tebrikler:)

    YanıtlaSil
  44. Mutluluklar maşallah öyle gûzel anlatmışsın ki:)

    YanıtlaSil
  45. gözlerinin içi parlıyor mutluluktan senin adına çok sevindim hep mutlu ol sevginiz hep ilk günkü gibi kalsın. Evlilik sadece aynı evi değil hayatı paylaşmak hep mutlulukları paylaşın dilerim sevgiler

    YanıtlaSil
  46. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

    YanıtlaSil
  47. Biteneeeeeeeeeeeeeeeem ya!


    Aaah Hacer senle benim düğünümden önce gelinlik telaşından konuşmalarımızı anımsıyorum sen herşeyi ne güzel ayağına dolanmadan hallettin ve zaman nasıl geçiyor ben 3 aylım evliyim bile )

    Zaten çok net görebiliyorum mutluluğunu ama daim olsun tatlım. Seniii çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum <3

    YanıtlaSil
  48. mutlu mesut,sağlıkla bir ömür diliyorum ,bir yastıkta kocayın dilerim
    hoşgeldin ,
    özlettin kendini
    sevgiler

    YanıtlaSil
  49. ah cnm benim o günü yaşamış biri olarak heyecanını mutluluğunu tahmin edebiliyorum ki zaten gözlerinden anlaşılıyor bu, ömür boyu mutluluklar dilerim, tebriklerr! ;)

    YanıtlaSil
  50. canım çok yakışmışınız:))Allah bir ömür boyu mutlu etsin..

    YanıtlaSil
  51. süperr :) çok sevindim... bir ömür boyu mutluluklar dilerim. herşey harika görünüyor. tekrar tebrikler.. :))

    YanıtlaSil
  52. Canım harika görünüyorsunuz. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  53. Çok çok güzel olmuş herşey canım. Allah bir ömür boyu mutlu etsin. Çok şekersin yaww.

    YanıtlaSil
  54. makyajin süper gelinlikde öyle bir gelin icin olmasi gereken her şey tam ne eksik ne fazla mutluluklar dilerim konuyla alakasiz ama fotograftaki mavi gömlegi nereden aldın cok begendim

    YanıtlaSil
  55. herşey çok güzel olmuş sizde öylesiniz allahım çok çok mutlu olmanızı nasip etsin inş.

    YanıtlaSil
  56. Herşey çok güzel olmus sizde öylesiniz allahım çok çok mutlu olmayı nasip etsin size inş.

    YanıtlaSil
  57. mutluluklar dilerim.. eşinle çok yakışmışsınız birbirinize,
    inşallah ilk günkü gibi mutluluğunuz, heyacanınız daim olur..
    gelinlik, saç, makyaj, duvak hepsini beğendim..
    tebrikler...

    YanıtlaSil
  58. mutluluklar dilerim.. eşinle çok yakışmışsınız birbirinize,
    inşallah ilk günkü gibi mutluluğunuz, heyacanınız daim olur..
    gelinlik, saç, makyaj, duvak hepsini beğendim..
    tebrikler...

    YanıtlaSil
  59. kına geceniz tüm aile erkek bayan bir arada düğün edasındamı oldu yoksa bayanlar ayrı erkekler ayrımı eğlendiniz canımcım ?? :)

    evlilik seni bambaşka yapmış bu videoda başka bir hacer gördüm ben mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  60. mutluluklar dilerim blogunuza bu ilk yorum yazışım olsa da sizin blogunuzun kalitesini ve postlarınız çok seviyorum anlatımınızı ya ni kısacası her şeyi umarım mutlu ve huzurlu bir yuvanız olur

    YanıtlaSil
  61. mutluluklar dilerim herşey çok güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil
  62. peri masalı gibi gelinliğin çoook yakışmış prenses gibi olmuşsun:))bence de gelinlik sade olmalı ki gelinin güzelliği ortaya çıkmalı...insanın gözlerinin içi güler mi her fotoğrafta ne kadar mutlu olduğun belli Allah mutluluğunuzu bozmasın..evlenmeyi düşünmeyen en azından bi 10 sene olmaz diyen ben resimleri görünce böyle mutlu olucaksam neden olmasın dedim:))ya da senin muhteşem enerjin dedirtti:))daha fazla video takipteyim:)) EMİNE

    YanıtlaSil
  63. çok güzel bi gelin olmuşsun.saçın makyajın gelınlıgın her şeyin çok güzel :) hep mutlu olursunuz inşallah :) bu arada videodaki makyajınıda çok begendım o makyajında vıdeosunu cekersen çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  64. Allahım çok güzel olmuşsun. Yüzündeki gülümseme bir ömür boyu sürsün. Mutluluklar...

    YanıtlaSil
  65. Çok güzel bir gelin olmuşsunuz.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Sizi ilk defa bugün takip etmeye başladım çok şekersiniz:)Kalbinizin güzelliği sıcak tavırlarınızdan anlaşılıyor:)

    YanıtlaSil
  66. yüzün ışıyo resmen hacerrr ;)) hep mutlu ol,hep böyle gül.....çok yakışmış gelinlik de.

    YanıtlaSil
  67. Mutluluklar, Allah bir yastıkta kocatsın.:))

    YanıtlaSil
  68. Allah bir yastıkta kocatsın. Mutluluklar

    YanıtlaSil
  69. Uzun süredir takipçin videolarının müdavimiyim fakat şuan fark ettim üyen olmadığımı ve çok kızdım kendime meğer böyle güzel bir şeye yorum yazmaya kısmetmiş:)
    Öncelikle, birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah ve bize hep böyle mutlu mutlu videolar çekersin:)
    Veeeee bana yorum yazdıran güzel gelin her detayına bayıldım kına elbisenden bindallı giyindiğinde taktığın başındaki aksesuara kadar gelinliğin her şey harika bayıldım bu zevkli seçimlerinden sonra tescilli üyen olarak artık daha sıkı takipçinim :)

    YanıtlaSil
  70. Gözlerim dolu dolu okudum yaa içimizden biri gibi oldun sen !! Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsin, tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  71. Hayat boyu bu heyecanla , nice yıllar dilerim. Allah mesut etsin.

    YanıtlaSil
  72. Makyajın saçın gelinligin çok güzel olmuş. Çok çok begendim. İlerde tahminimce 6-7 yil sonra dügün makyajim için bir yol gösterdin. Tesekkur ederim :) Ve eger dugunum izmirde olursa tabii kapatmazlarsa gelinlik ve saç icin biraz onlari rahatsiz edebilirim :) Kısmett kisaca :) Mutluluklar dilerim umarim mutlu huzurlu ve cocuklu bir ömrünüz olur :)

    YanıtlaSil
  73. Öncelikle Allah mesut etsin taze gelin :) Herşey mükemmel olmuş sizin gibi. Her anı çok özel ve harika olmuş. Dilerim tüm evlenecekler sizin gibi mutlu bir günle evlenirler :) Güzel fotoğraflarınızın devamını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  74. Hersey harika görünüyor, Allah mesut etsin :)

    YanıtlaSil
  75. Sürekli takipte olduğumdan sanki bir yakınım evlenmiş gibi hissettim :) Allah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin,mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  76. Sürekli takipte olduğumdan sanki bir yakınım evlenmiş gibi hissettim :) Allah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin,mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  77. Sürekli takipte olduğumdan sanki bir yakınım evlenmiş gibi hissettim :) Allah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin,mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  78. Sürekli takipte olduğumdan sanki bir yakınım evlenmiş gibi hissettim :) Allah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin,mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  79. Sürekli takipte olduğumdan sanki bir yakınım evlenmiş gibi hissettim :) Allah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin,mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  80. Canım benim eşinin de senin gibi çok güzel bir ışığı var.
    Nasıl da bulmuşsunuz birbirinizi,maşallah size..
    Allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin,mutlu olacaksın hakediyorsun çünkü..

    YanıtlaSil
  81. Çok zarif bir gelin olmuşsunuz,Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu bu fotoğraflardaki gibi daim etsin.Artık bloga bol bol yazı bekliyoruuuz! :)

    YanıtlaSil
  82. Çok sade, çok zarif bir gelin olmuşsunuz.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Ben Lüleburgaz'dan sıkı bir takipçinizim.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  83. Çok sade, çok zarif bir gelin olmuşsunuz.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Ben Lüleburgaz'dan blogunuzun takipçisiyim.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  84. Hacer,bende öyle bir video çeksem, o kişi karşıma çıkar mı artık acaba ne dersin? ;)))

    YanıtlaSil
  85. Tebrik ederim hayırlısı olsun..ömür boyu mutlu mesut olmanız dileklerimle.. Ayrıca çok tatlı bir gelin olmuşsunuz :) Sevgiler ..

    http://carpediem35lin.blogspot.com/ beni eklerseniz sevinirim. :)

    YanıtlaSil
  86. videonuzdaki bluz nereden aldınız:)???

    YanıtlaSil
  87. Videodaki bluzu nerden aldınız acaba???:))

    YanıtlaSil
  88. mutluluklar diliyorum.. çok güzel bir gelin olmuşsun gerçekten...

    YanıtlaSil
  89. hayırlı uğurlu olsun canım...ama söylim o ev ancak 2 senede tam bir düzen buluyor o yüzden çok kasma kendini..güzel yüzün hiç solmasın..

    YanıtlaSil
  90. ben eşinizle nasıl tanıştınız onu merak ettim?

    YanıtlaSil
  91. ÇOK GÜZEL OLMUŞSUNUZ. ALLAH MUTLUĞUNUZU DAİM ETSİN..

    YanıtlaSil
  92. Bluzun harika gerçekten.. lütfen markasını söyleyebilir misin??

    YanıtlaSil
  93. Facebook da ismin ne bir ömür boyu mutluluklar dilerim basarilarin devamini dinliyorum; )

    YanıtlaSil
  94. herşey harika gözüküyorr, çokda güzel olmuşsun maşallah. mutluluklar :))

    YanıtlaSil
  95. İnternette rastladığım ilk blogger sendiin!
    Uzun zamandır takip ediyordum.
    Ve videoyu ilk açtığımda evlendim dediğinde inanılmaz mutlu oldum. :) Kendim evlenmişcesine.
    Çok çok çok mutluluklar dilerim.

    tekaska.blogspot.com destek verirseniz sevinirim. :)

    YanıtlaSil
  96. canım gözlerinin içi gülüyor seni izlerken gülümsediğimi sonradan farkettim :))
    ömür boyu mutluluklar! :)

    Akitra

    YanıtlaSil
  97. Tebrik ederim. Evlilik postlara engel olmasın sakım ;)
    MİMlendin :) http://denizdenerde.blogspot.com/2013/03/ben-kimim.html

    YanıtlaSil
  98. canım sz cok benzıyorsunz gulüşün aynı damata benzıyorr

    YanıtlaSil
  99. hacercim,
    sen benim ilk takip ettiğim bloggersın
    blog ne demek,gerçek makyaj ne demek hepsini seninle öğrendim.
    hemen hemen aynı yaşta olmamız,izmirde yaşıyor olmamız ve tabiki samimiyetin kendimi sana çok yakın hissetmemi sağladı.
    ayrıca ben böyle bir blog yazsam muhtemelen çevrenin tepkisinden utanacağım için adımı ve yüzümü saklı tutardım.. seni tam tersi davrandığın için kutluyorum.hatta en komik hallerini bile burda herkesle paylaşmaktan çekinmiyorsun gerçekten çok takdir ediyorum..
    sen buralarda değilken ben yine de hergün bloğunu kontrol etmeyi ihmal etmedim.hacer evlenmiş mi balayından dönmüş mü hep merak ettim. bu yazını ilk gördüğüm gün çok heyecanlandım "ankaradan abim gelmiş gibi oldum :))
    bu yazının benim için ayrı bir önemi var ben de 5 ay önce evlendim henüz çok taze olmasına rağmen evlilik telaşı dönemimi çoook özledim ve seninle o günlere döndüm.
    umarım çooook mutlu olursunuz
    çoook öpüyorumm

    YanıtlaSil
  100. bunca insan tebrik etmiş ve bluzu sormuş yayınlamana rağmen zahmet edip bir cevap vermemişsin..
    ayıp etmişsin..

    YanıtlaSil
  101. tebrik ederim.Herşey harika olmuş, çok da güzel olmuşsun...

    YanıtlaSil
  102. Tebrik ederim..Herşey harika olmuş görünüor, çokda güzel olmuşsun...Mutluluklar dileklerimle öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  103. Çok hoş, çok tatlı görünüyorsunuz, sonsuz mutluluklar:)

    YanıtlaSil
  104. tatlım cok guzel olmussun hacercım sana bayılıyorum allah herseyı gonlunce versın omurboyu mutluluklar dılerım bızıde ıhmal etme beklıyoruz senı... sıcak memleketımın sıcak ınsanı :D

    YanıtlaSil
  105. Çok güzel olmuşsunuz Hacer hanım.
    Mutluluğunuz daim olsun inşallah.

    sema z.

    YanıtlaSil
  106. Çok hoşsun, bir ömür boyu mutlu olun :)

    http://basakze.blogspot.com

    YanıtlaSil
  107. mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  108. Cnm bloğunu yeni keşfettim ve bayıldım! ömür boyu süren güzel bir evlilik hayatı diliyorum! ayrıca İzmir'li bir blogger daha keşfettiğim için çok mutluyum umarım bir gün tanışırız:) bizim bloğumuza da beklerim:) öpücükler!

    YanıtlaSil
  109. Blogunuz gerçekten çok güzel.

    Gelinliğiniz çok yakışmış ve makyajınız çok doğal olmuş.

    Bi römür boyu mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  110. vidonu dınledım ve senın adına sevındım ılk defa denk geldı blogun bana cok mutlu oldum bır ızmırlı olarakkkkk mutlulularr dılıyorum banaada beklerım sevgıler:D

    YanıtlaSil
  111. Merhaba, ben videoyu izleyemedim henüz ne yazık ki :(
    Mutluluklar diliyorum öncelikleeee, ömür boyu, her gün daha da çoğalarak mutlu olun :)
    Ve sonra sorum, gecenin sonuna doğru o surat parlıyor ya, onu nasıl engelleyeceğiz, benimde çok kötü oluyor, pırıl pırıl sevmiyorum, pudra falan mı kurtarır bunu?

    Teşekkürler

    Nurten :)

    YanıtlaSil
  112. ig. tanıdım sizi,suan ikinci video bitmek üzere...çok tatlısınız.sizi tanıdığıma cok sevındım.gercekten bilmediğim bir çok tüyo öğrendim süper

    YanıtlaSil
  113. gelinliğinize bayıldım Allah daim mutlu etsin inşallah :))) sizi takipteyim:))

    YanıtlaSil
  114. merhaba,

    öncelikle size ve eşinize sonsuz mutluluklar dilerim :) makyajınız gerçekten harika olmuş, rica etsem hangi ruju kullandığınızı yazabilir misiniz? ben de haziranda evleneceğim tam da bu tonda bir ruj arıyorum teşekkürler!

    YanıtlaSil
  115. videolarınızı yeni izledim ççok güzellerdi ayrıca eşinize ve size mutlu bir ömür dilerim

    YanıtlaSil
  116. ahahah muhteşem bir düğün olduğu belli :) bir yastıkda kocarsınız inşallah :) çok güzel bir makyaj ve gelinlik gerçekten adanada böyle bir kuaför yok çok şanslısın :) ve çok yakışıyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  117. canim benim allah bir omur boyu mutlu etsin seni<3<3<3:-*

    YanıtlaSil
  118. Videona denk geldim iştahlı iştahlı anlatıodun hemen açıklama kısmındaki linke tıkladım ve blogunu takibe aldım ( Ne zamandır youtubeda abonendim aslında)
    Anlattığından daha güzel bir gelin olmuşsun, Allah mutlu etsin :)

    YanıtlaSil
  119. Cok güzel olmusun .. allah bir yastikta kocatsin .. darisi bekarlara :)

    YanıtlaSil
  120. ömür boyu mutluluklar =]

    YanıtlaSil
  121. ay ben sizi cok sevdim cok guzel cok sicak kanlisiniz :D omur boyu mutluluklar insALLAH :* azerbaycandan da selamlar :)

    YanıtlaSil
  122. bir ömür boyu mutluluklar :)

    YanıtlaSil