1.01.2013

2013'te İstediklerim...

     2012'de istediklerim yazısını okudum da, sanki birkaç ay önce yazmışım gibi... Bu yazıdakilerin bir kısmını gerçekleştirebildim.
     2013'ten de bol bol isteklerim var elbet...
  1. Elbette ilk isteğim bu yılın herkes için önce sağlıklı, sonra huzurlu geçmesi...
  2. Öncelikli isteğim ise sayılı günler kalan kına gecesi ve nikah günlerinin sorunsuz geçmesi. Geriye dönüp baktığımda sıkıntılı süreçler yerine keyifli anılar hatırlamak...
  3. Evliliğin en güzel yanlarından birinin düzenli yaşamak olduğuna inanıyorum. 8 yıldır bekar hayatı, düzensiz yaşam, sorumluluktan uzak bir süreç beni yordu. Bu yıl için düzenli hayat, kendime ve sorumluluklarıma ayırabildiğim zamanlar diliyorum.
  4.  2012'de başladığım ancak koşturmacadan yarıda bıraktığım sağlıklı beslenme ve sporumu düzenli olarak devam ettirmek istiyorum. Malum bundan sonra düzenli olarak yemek yapacağım, sevgili ile dışarıda hamburger mi yesek, pizza mı, aman kahve yanında kek yiyelim yeter gibi diyaloglar olmayacak :) Bu nedenle artık sağlıklı, düzenli beslenme ve haftada en az 3 gün düzenli spor alışkanlığı edinmek istiyorum.
  5. Yeni evimizde yıllardır hayalini kurduğum makyaj masama kavuşmak istiyorum. Şu an öncelikle önemli ihtiyaçlarımıza odaklandığımız için henüz siparişini veremesem de, en kısa sürede bol çekmeceli, kendinden ışıklı aynası olan, tripod ve video kameramla{Öneriniz varsa lütfen yazın, hangi kamerayı alacağıma karar veremiyorum.} size bol bol videolar çekebileceğim bir masa bu yıl için isteklerim arasında.
  6. Yeni yılda Makyaj Günlüğü adına iyi ve güzel şeyler yapmak, blogun arayüzünü değiştirip, daha işlevsel hale getirmek, mümkün olduğunca daha sık ürün tanıtımlarına, videolara ve marka işbirliklerine yer vermek istiyorum. Bu yıl Google+ tarafından onaylanan bir hesaba, YouTube ile ortaklığa sahip oldum. Bunları geliştirmek, Makyaj Günlüğü'nü daha güzel yerlere taşımak istiyorum.
     Yıllardır benimle olduğunuz için her birinize çok teşekkürler. Herkese 2013 için en güzel dileklerimi gönderiyorum.

     Sizin bu yıl istekleriniz neler ? 

14 yorum :

  1. ne güzel istekler :)önce 2013'ün en güzel gelinlerinden ol,sonra da bol bol mutluluklar :)
    benim kendi adıma tek isteğim sağlık olucak :)

    YanıtlaSil
  2. 2013'de istediğiniz her şeye sahip olursunuz inşallah öğretmenim! :)

    YanıtlaSil
  3. Öcelikle musmutlu seneler. Tabiki once saglık ama kendim için artık guzel bir iş istiyorum. Yurtdısından geldikten sonra bir turlu dikiş tutturamadım ve bu duruma çok üzülüyorum. Umarım bu sene daha guzel olur diyorum ve kamera/foto mak için
    Canon Eos rebel t3 e bakmanı tavisye ederim. Ben 450D almıstım aradan kısa bir sure sonra t3 cıktı. t3 hd video kaydıda yapabiliyor. Bizzat test ettim cok basarılı.
    Sevgiler

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. iki numaralı isteğin direk benimki ile örtüşüyor,düğün nikah süreçlerimin sorunsuz ve rahat geçmesini ve bolca eğlenebilmeyi umuyorum,tabi nişandaki durumlarımdan sonra nasıl olacak bilemiyorum ahh ah:)
    tabi kendi blogumu da geliştirmeyi çok istiyorum,çalışırken de zor bu işler..

    o makyaj masasını asla geciktirme,internette pek çok çizim var onlardan birini beğenip yaptırsan iyi bir pazarlıkla gayet ucuz bir fiyata halledebilirsin,boyamasını sen yaparsın bunlar zor değil..hayallerimize ulaşmak için biraz kendimize vakit ayırmamız lazım,

    herşey gönlünce olsun,

    YanıtlaSil
  5. reyhan sevim2/1/13 17:16

    Öncelikle Allah gönlüne göre versin ve isteklerine bir an önce kavuşursun.Bana gelirsek bende ailemle sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam geçirmeyi diliyorum.Birde çok küçük bişey daha:coastal scents farlarından ve de real techniques fırçalarına sahip olmak istiyorum:)))

    YanıtlaSil
  6. Makjaj videolarına bayılıyorum.Yüzün makyaja o kadar müsait ki, seni büyük bir keyifle izliyorum. Benim isteğim; başka yüzlere uyguladığın makyaj videolarını da bizimle paylaşman.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, bende fonksiyonel beyaz-krem bir makyaj masası arıyorum.. Bihterinkine benzer :) Genede bir kervan ve laura ashleyin web sitesine bir göz atın derim

    YanıtlaSil
  8. merhaba sizi severek takip ediyorum, mutlu seneler diliyorum.sanırım izmirdesiniz
    acaba kaş aldırabileceğim iyi birini tavsiye edebilirmisiniz, aslında boya içinde iyi bir kuaföre ihtiyacım var siz bu işle çok ilgilisiniz belki yardımcı olabilirsiniz sevgiler:))

    ebru

    YanıtlaSil
  9. Blogunuz çok güzel ve makyaj videolarınız süper. Devamını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  10. Sağlık, para, huzur ve kısmet istiyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Umarım dilekleriniz gerçekleşir, mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  12. merhaba siteniz çok hoş ve değişik çok hoşuma gitti bende blog işiyle uğraşıyorum umarım sizde benim bloguma göz atarsınız iyi günler diler başarılarınızın devamını dilerim. tuning ve modifiye

    YanıtlaSil
  13. Yves rocher yi de ele alsanız biraz fondöten ve pudra alacağım karar veremiyorum

    YanıtlaSil
  14. merhaba, seni youtubdan takip ediyordum ve cok sempatik,sirrin tatli buluyorum :) heleki son videonda okadar sirrin ve tatlisinkiii.Buradan tebrik etmek istedim allah ömür boyu ayirmasin herzaman mutlu olursunuz ins :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil