6.04.2013

Bronz Makyaj {Video}








Kullandığım ürünler ;
  •   Maybelline Color Tattoo far - 35 On and On Bronze
  •   Inglot free system farlar
  •   Flormar Wild Collection Terracota far - LC08
  •   Maybelline Lasting Drama jel eyeliner - Siyah
  •   Takma kirpik {Markasını tam hatırlamıyorum, NYX olması lazım}
  •   Benefit Magic Ink eyeliner
  •   Bourjois Healthy Mix göz altı kapatıcı
  •   YSL Shocking rimel
  •   YSL Terra Saharienne bronzer
  •   Pastel Spring Blush On allık - 15 numara
  •   MAC Kinda Sexy ruj
  •   YSL lipgloss

11 yorum :

  1. oldukça guzell olmuş ama o kadar pahalı ürünler kullandığınız halde cıldınız leke ıcınde

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim...takma kirpikler çok doğal duruyor ...blogunuzu uzun süredir takip ediyorum bugünlerde sizden arka arkaya iki video izlemek çok güzel...mor far olan bir video olsaydı çok güzel olurdu moru çok seviyorum ama bazen doğru mu sürüyorum diye geçiyor aklımdan daha önce resim yüklemiştiniz mor far olan video da olursa iyi olurdu:) senem

    YanıtlaSil
  3. Hacercim çok güzel olmuş biraz ton farklılığı var iki göz arasında ama bu 2 farklı bronz göz makyajı örneği sunmuş denip geçilebilir:)Bir gün saçına nasıl maşa yaptığını anlatırsan çok sevinirim.Bir fotoğrafında görmüştüm çok doğal duruyodu.Benimde saçım senin kadar nasıl yaptığını öğrenip denemek isterim. Bu hızla devam etmen dileğiyle sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. mat farlarla makyaj videosu çekerseniz çok güzel olur. bir de ten rengine ve alt tona uyumlu far renklerini anlatırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. Harika oldu. Ben bu kadar ayrıntılı beceremesemde :( yarın işteki makyajım bu olacak. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Makyajın çok güzel gözüküyo çok yakışmış :)ve senin şu elmacık kemiklerini çok beğeniyorum çıkıklığı gözlerinin büyüklüğü makyak sana yakışıyo :))

    YanıtlaSil
  7. Ya bana kalırsa bir tane makyaj videosu bile bu blog hayatınız boyunca ne tipte makyaj yaptığınızın özeti ve yeni videolarına gerek yok. Gözlerin üstüne 2 tane far, kaş altına açık c bölgesine koyu eyeliner, rimel; göz altına da aynı tonlarda başka bir far. Gerçekten vaktinize yazık, izleyenlerin de vaktine yazık. Aynı makyajı değişik renk ve tonlarda yapmak dışında "makyaj" adına kendinize yeni bir beceri kattığınızda video çekin bence. Zira makyaj bloggerlığını iyice "aldıklarımı göstereyim" sanmaya başladınız, üzülüyorum.

    YanıtlaSil
  8. merhaba yeni izliyorum seni ancak gayet başrılı bir dille anlatıyorsun tüm dediklerinin anlaşılabilir olması bnm için artı birde siyahı hem herzaman kullanabileceğim hemde gece makyajı olarak kullanabileceğim 2 ayrı anlatım yaparsan sevinirim bu hızla devamsa takipteyimmm.... sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  9. Bende hep bu tarz makyaj yaparim özelliklede sizin gibi göz makyajini cok yaparim takma kirpik kullanmam. O kadar cok makyaj yapmam ama makyajdan cok iyi anlarim, sizde cok güzel makyaj yapiyorsunuz ama ben sizin yerinizde olsam kaslarima asla ve asla kaslarimda az bile olsa doldurmam cünkü kasin dolgulu gözüküyor yani anlasiliyor hemen boyandigi ve hicc estetik durmuyor.

    YanıtlaSil
  10. Gerçekten güzel olmuş hele o kaşlar :)

    YanıtlaSil
  11. mükemmel olmus.. iyi performans ve ogretici.. tesekkur;)

    YanıtlaSil