20.04.2013

Kiehl's Gece Bakım İksiri Günlüğü



     Makyaj Günlüğü, Ojem Rujum Rimelim, Hersheyler, Nimo Stylo ve Kokosh Girl bloglarının yazarları olarak Kiehl's Türkiye işbirliğinde bir çalışma yapmaya başladık. Kullananların mucize iksir olarak adlandırdığı, benim uzun süredir kullanıcı yorumlarını takip ettiğim Kiehl's Midnight Recovery Concentrate'i 28 gün boyunca deneyip, sonuçları sizinle paylaşacağız. Twitter ve Instagram üzerinden #gecebakimiksiri hashtag'ini takip edip, gelişmeleri daha yakından takip edebilirsiniz.

      Ben kuruya dönük karma cilde sahibim. Yüzümde T bölgem {burun ve alın bölgesi} yağlı, yanaklarım ise kurudur. Özellikle mevsim geçişlerinde bu kuruma sıkıntılı dönemlere neden olabiliyor; yanaklarımda kızarıklıklar, kuruluklar, soyulmalar oluşabiliyor. Cildimle ilgili bu ayrıntıları, 28 gün sonunda paylaşacağım sonuçları daha iyi değerlendirebilmeniz için anlatıyorum ki bana benzer cilt yapısına sahip olanlar, ürünü denemek ya da denememek için karar verebilsinler...

     18 Nisan gecesi hepimiz ürünü kullanmaya ve gelişmeleri paylaşmaya başladık. Ayrıntılara geçmeden önce Midnight Recovery Concentrate hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Önce ürünü Kiehl's uzmanlarından dinleyelim :)

Midnight Recovery Concentrate Neden 1 Numara ?
     Botanik ve temel yağlar üzerindeki iki yıllık araştırmalar sonucunda Kiehl’s, skualan, akşam sefası ve lavanta içeren temel yağların susuz konsantrasyonunu geliştirdi. Bu karışım tam bir Omega harmanı: kişniş ve kuşburnu çekirdek yağı içeriyor. İçinde omega 3, 6 ve 9 bulunuyor. Bu formül cildin aktif içerikleri en iyi şekilde özümsemeye doğal olarak programlandığı zamanda, genellikle gece yarısı ile sabah 4 arasında, onarılmasını ve yenilenmesini hızlandırır. Gece, cilt gün boyunca maruz kaldığı zararı onarır ve etkinlik maksimum seviyeye ulaşır – kan akışı hızlanır, cildin aktifleri özümseme kapasitesi ve hücre yenilenmesi zirveye ulaşır. 

     Yukarıda sözü edilen içeriklerin ne işe yaradıkları ise aşağıdaki tabloda özetlenmiş.


     Ürünün şişesi, damlalığı ve kapağı geri dönüştürülebilir malzemeden üretilmiş.
   

     Ürün kutusu, şişesi ve içeriği ise tam olarak şöyle :









     Ürün yağlardan oluşmasına karşın su kıvamında, oldukça akışkan. Ancak elinize aldığınızda yağ hissini hissediyorsunuz. Ben her gece yüzümü temizleyip, toniğimi sürüp, ardından elime 3 damla alıp avuç içimde ısıttığım Midnight Recovery Concentrate'i yüzüme tampon hareketlerle yediriyorum. Gece cilt bakımı rutinimde hiçbir şey değiştirmemeye özellikle dikkat ettim ki, yalnızca ürünün etkisini daha iyi gözlemleyebileyim.

     Bu ürünü sürdükten çok kısa bir süre sonra cildimin emdiğini, yumuşak olduğunu ve çok hafif bir lavanta kokusu ile kaplandığını hissettim. Sabah uyandığımda ise yanaklarımda ve burun çevremdeki kızarıklıkların hafiflediğini, cildimin daha canlı ve aydınlık göründüğünü farkettim. Bu etkilerin psikolojik mi, yoksa gerçekten olan etkiler mi olduğunu anlayabilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Zira söz konusu ciltse etkiyi görmek için sabırlı olmak gerekiyor.




     Şimdi sizlere ürünü kullandığım ilk iki gün, sabah yüzümü yıkadıktan sonra çektiğim fotoğrafları paylaşacağım. Daha ayrıntılı ve yakın çekim fotoğrafları ilerleyen günlerde farkı görebilmeniz açısından göstereceğim.



     İlerleyen günlerde, gelişmelerle görüşmek üzere... 

16 yorum :

  1. yanlışınız var yağ içerikli ürünler su bazlı olanlara göre cilt tarafından daha çabuk emilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi için teşekkür ederim, hemen düzelttim.

      Sil
  2. Merakla bekliyorum :) Etkisini merak ettiğim bir üründü :)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sonuçları merak ediyorum. Sevgiler :)

      Sil
  3. Ciltteki lekelere sivilce izlerine de faydalı bir ürün müdür? Bir de bitkisel olduğu için her yaşa hitap eder diye düşünüyorum ama öyle midir ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarı ile ürünün izleri yok etme gibi bir vaadi yok. Her yaş kullanabilir.

      Sil
    2. peki göz altlarınıza da uyguluyor musunuz?

      Sil
    3. Hayır, göz altları için ayrı bir Midnight Recovery Concentrate mevcut.

      Sil
  4. aaaa çok güzel bir ürün gibiii:) dene de yorumla bizde haberdar olalımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım, ara ara bilgilendirme ve gelişme yazısı yazacağım :)

      Sil
  5. Blog yazma fikrini sayenizde daha çok sevdim :) daha yeni başladım ama ileride çok güzel paylaşımlar olacağına inanıyorum veeee arada ziyarete bekliyoruuuummmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifli yazılar ve paylaşımlar diliyorum :)

      Sil
  6. Çok memnunum harika bir ürün özellikle c vitaminli gündüz serumu herkese tavsiye edilir

    YanıtlaSil
  7. paraben free ne demek yani paraben mi var demek?

    YanıtlaSil
  8. bu ürünü alıp denemek için sabırsızlanıyorum..

    YanıtlaSil
  9. Bu ürünü nerden temin edebilirim?

    YanıtlaSil