15.04.2013

Makyaj Yıldızları Yarışması

     Kızlar sizden bir konuda yardım rica edeceğim. Tekin Acar'ın düzenlediği Makyaj Yıldızları yarışmasına katıldım. Kazanmak için oylarınıza ihtiyacım var. 

https://apps.facebook.com/makyajyildizlari/home.php
 adresinden katılımlara bakabilir ve oy verebilirsiniz. 




     İlerleyen günlerde Makyaj Günlüğü'nün 4. yaşgünü kutlamaları için bir makyaj yarışması da ben düzenleyeceğim. Hem de Sephora sponsorluğunda ! Şimdiden ürünlerinizi hazırlayın, makyajınıza karar verin derim :)


29 yorum :

  1. Merhaba Hacer,
    Oy verdim, basarilar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Facebook hesabım olmadığı için maalesef yardımcı olamıyorum ama naçizane bir eleştiri yapmamda sakınca yoktur umarım:)Yaptığın makyajları genelde beğeniyorum ama bu göz makyajı diğer makyajlarının yanında çok sıradan kalmış bence.Yani çok çok daha dikkat çekici ve başarılı göz makyajların varken niye bunu tercih ettin bilemedim..o cici kahverengi gözlerin güzelliğini geniş alanlı siyah far kapatmış bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size katiliyorum,bu da kendi icinde guzel bir makyaj ama cok sahane,hayranlik uyandiran makyajlariniz var sizin... Keske onlardan biri olsaymis hacer hanim ama sizin tercihiniz ve begeniniz tabiki

      Sil
    2. Kızlar haklısınız, maalesef mağazaya 19:30'da gittim ve makyaj yapıp fotoğraf çekmek için sadece 30 dakikam oldu. Bu durumda en hızlı ve kolay şeyi yapmam gerekti.

      Sil
  3. Yarismacilar arasında gerçekten en güzel olanı sizsiniz. Oy verdim umarım kazanırsınız. Sizin yapacaginiz Makyaj yarışması için sabırsızlanıyorum:-)

    YanıtlaSil
  4. Tamamdır Hacerciğim. Başarılar dilerim. Gerçi makyaj yıldızı sensin biliyoruz. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. oy verdim en hakeden sendin ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Elbette benim blog açmama (bilmeden, uzaktan) neden olan sana oy vermeye bayılacağım :) Zaten makyaja da bakılırsa fazlasıyla hak ediyor.

    Başarılar dileriiim :)

    YanıtlaSil
  7. Haksızlık olmasın diye hepsine baktım ama oyu hakeden gerçekten sensin :)
    Başarılar :)

    YanıtlaSil
  8. Ay oy verdim inşallah kazanirsin canımm :)

    http://pembepuskul.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. oyumu kullandım senin için, zaten şuan açık ara öndesin,
    gerek duruşunla, gerekse işine verdiğin önemi kendine yansıtıp bunu gösteriyo olmanla bence hak eden sensin canım başarılar dilerim :)

    YanıtlaSil
  10. Senin makyajlarını çok sevdiğim için oy vereceğim ama masalpereste katılıyorum yaptığın çok daha güzel göz makyajları var, geçen videoda yaptığın bronz göz makyajı mesela. Umarım kızmazsın ama fikrimi söylemek istedim

    YanıtlaSil
  11. oyumu verdım hayırlı olur umarım....

    YanıtlaSil
  12. oy verdim başarılar inşallah istediğin gibi sonuçlanır sevgiler

    YanıtlaSil
  13. merhabalar oy verdim bir izmirli olarak sizi çok seviyorum lütfen yazılarınızı ve videolarınızı hiç eksik etmeyin:) blogumada beklerim sevgiler:)http://ballkopugu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. ben de kullandım oyumu hadi bakalım umarım birinci olursun :)

    YanıtlaSil
  15. ben de kullandım oyumu hadi bakalım, umarım birinci olursun :)

    YanıtlaSil
  16. Ben bu makyajın pek bir numarasını göremedim açıkçası çok basit bir makyaj olmuş aslında daha sade ve çarpıcı bir makyaj yapsaydınız daha hoş olurdu bu siyah far acayip kapatmış yüzünüzü bence bir 5 yaş daha yaşlı göstermiş, ayrıca kapatıcı kırışıkları arttırmış sizin bu blogta ne makyajlarınızı gördük daha iyisini beklerdim şahsen..

    YanıtlaSil
  17. Çok güzel görünüyorsunuz! :)
    Türk okuyucular için 2DaysLook'dan hediye kazanmak için detaylı bilgiler blogumda, hepinizi beklerim. :)

    http://www.le-young.com

    YanıtlaSil
  18. çok güzel olmuş.inşallah birinci olursun

    YanıtlaSil
  19. bende katılmayı düşünüyorumda yarışmanın kurallarından biraz bahsedebilir misiniz? kendi makyaj malzemelerimizi mi götürüyoruz yoksa tekin acardaki malzemeleri mi kullanabiliyoruz sadece? yoksa ikiside olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.makyajyildizlari.com adresinden tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

      Sil
    2. orada bu konuyla ilgili bir bilgi olsaydı eğer sormazdım zaten. açıkça hiç bir yerde belirtilmemiş kendi malzemelerinizi getirin yada tekin acardaki malzemeleri kullanın diye. siz katıldınız sonuçta, kendi malzemelerinizimi kullandınız tekin acardaki malzemelerimi, cevap alabilirsem net bir şekilde çok mutlu olurum

      Sil
    3. Facebook sayfasında yarışma kuralları açıkça yazıyor. Aynen buraya kopyalıyorum.

      Yarışma Kuralları

      Kampanya Süresi:
      Kampanya uygulaması, 01 Nisan saat 17:00 ile 30 Nisan 2013 saat 17:00 arasında açık olacaktır.

      Kampanya Katılım:
      Kampanyaya katılmak için, kullanıcıların www.facebook.com/tekinacarcosmetics hayran sayfasını beğenmesi, 01-30 Nisan tarihleri arasında Ankara Ankamall, İzmir Mustafabey, İstanbul Carousel Tekin Acar Cosmetics mağazalarına giderek, yarışma standında kendi makyajlarını yapmaları, makyajlı fotoğraflarını yarışma standındaki fotoğraf çerçevesiyle çekerek uygulama sayfalarına yüklemeleri ve formda istenen ad, soyad, e-posta ve şehir bilgilerini eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. Yarışma için oy verme 01-30 Nisan tarihleri arasında devam edecektir. Form bilgilerinin doğru olmamasından kaynaklı aksaklıklardan sorumlu olunmayacaktır. Yarışma kurallarına uygun çekilmemiş fotoğraflar haber vermeksizin yarışmadan silinecektir. Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz. Bir kişi/IP adresi bir ödül kazanabilir. Aynı kişi veya IP adresi aynı kampanyada birden fazla ödül kazanamaz. Böyle bir durum gerçekleştiğinde, ödüller arasından en değerli ödül verilir. Diğer ödül veya ödüller için herhangi bir hak iddiası mümkün olmayacaktır.

      Ödül:
      Yarışmada katılımcılar aldığı oy adedine göre sıralanır. En çok oy alan ilk 10 kişi arasından jüri ilk 3’ü belirler.

      * 1. Kişi 1.000 TL değerinde Tekin Acar Cosmetics hediye çeki kazanacaktır.

      * 2. Kişi 750 TL değerinde Tekin Acar Cosmetics hediye çeki kazanacaktır.

      * 3. Kişi 500 TL değerinde Tekin Acar Cosmetics hediye çeki kazanacaktır.

      *Uygulamaya mağazada yarışma fotoğraf çerçevesiyle çekilmiş fotoğraf yükleyen her kişi sadece 1 kez olmak üzere 20 TL’lik Tekin Acar Cosmetics hediye çeki kazanma hakkını sahiptir. Hediye çekleri yarışma bittikten sonra mağazalara giderek kişilerin bizzat kimlik ibrazı ile başvurmasıyla verilecektir.

      Kazananlar, 3 Mayıs 2013 saat 14.00’de www.facebook.com/tekinacarcosmetics uygulama sayfasında duyurulacaktır. Kazanılan ödül devredilemez, nakit karşılığı vb. istenemez, farklı bir ödül istenemez.

      Hediye çeki kazanan kişilerle kampanyaya katılmak için doldurdukları formlardaki mail adreslerinden iletişime geçilecektir.


      Ödüle Ulaşım:
      Hediye çeki kazanan kişilerin Ankara Ankamall, İzmir Mustafabey, İstanbul Carousel Tekin Acar Cosmetics mağazalarına giderek bizzat teslim almaları gerekmektedir. 20 TL değerinde hediye çeki kazanan kişilerin hediye çeklerini yarışmaya katıldıkları mağazadan yarışmanın sonlanmasından itibaren 1 ay içerisinde teslim alması gerekmektedir. Bu çekler herhangi bir Tekin Acar Cosmetics mağazasında 31.12.2013 tarihine kadar kullanılabilir, aksi takdirde geçerliliğini kaybedecektir. Yarışmada dereceye girerek 1. 2. ve 3. olmaya hak kazanan kişilerin çeklerini yarışmanın sonlanmasından itibaren 1 ay içersinde yarışmaya katıldıkları mağazadan teslim alması ve yarışmaya katıldıkları mağazada kullanması gerekmektedir. Son kullanım süresi 31.12.2013.dir. Bu çekler mağazalardaki diğer kampanyalarla birleştirilemez.


      Diğer:
      1. Bu kampanya önceden duyurulmak koşulu ile istediği anda sonlandırılabilir veya kurallarda değişikliğe gidilebilir.
      2. Bu kampanyaya katılım esnasında, katılımcılar tarafından kullanılan kişisel bilgisayarlardan ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı sorumluluk katılımcıya aittir.
      3. Kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen katılımcının tüm katılım hakları ve bilgileri hiçbir uyarı yapılmadan iptal edilir. Bu kapsamda kazanan değiştirilebilir. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, kampanya ve kampanya uygulama kayıtları esas alınır.
      4. Kampanyaya katılan herkese tanıtım veya bilgi amaçlı e-posta gönderilebilir.
      5. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün izin kapsamı dışındadır.
      6. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.


      Sil
    4. evet ama bu yazıda nerede yazıyor kendi malzemenizi getirin yada tekin acardakileri kullanın diye? siz kendi makyaj malzemelerinizimi kullandınız onu söylerseniz daha iyi anlaşacağız sanıyorum.

      Sil
    5. Yarışma esasında Tekin Acar mağazalarına makyajsız gelinerek, orada makyaj yapmayı gerektiriyor. Ancak şu an birinci olan bayan ile tesadüfen aynı saatlerde aynı mağazada makyaj yaptığımız için şahit olduğum "Gözlerimdeki simler de MAC ve diğer markalardan karışık." konuşmasından sonra bence siz kendi ürünlerinizi yanınıza alın, oradan da istediğiniz ürünleri kullanın. Nasıl olsa takip/kontrol eden yok.

      Sil
  20. bende oyumu kullandım umarım kazanırsın :) ki zaten bu yüksek ihtimal:))

    YanıtlaSil
  21. Çok güzel olmuşsun hacer ablacigim oyumu kullandim inş sen kazanacaksin hakkettigini düşünüyorum burdann sana yüs puannn ;)))))

    YanıtlaSil
  22. Öncelikle çok güzel olmuşsun hacer ablacigim eminim ki sen kazanacaksin burdan sana yüs puan ;))))

    YanıtlaSil