7.03.2012

Golden Lady Ürünleri {Makyaj Videosu}




Makyajda kullandığım ürünler; 
  • MAC Prep+Prime Fortified Skin Enhancer 
  • Golden Lady Ultra Matte Foundation #11 
  • Fred Farrugia concealer palette 
  • Fred Farrugia Universal Bronzing Cream
  • Golden Lady Shining Terracotta Powder #14 
  • Inglot AMC allık #56 
  • Urban Decay Primer Potion
  • Golden Lady Shining Terracotta Eyeshadow Duo #44 
  • Benefit Bad Gal Lash rimel 
  • Golden Lady Multi Reflection Lipstick #56 
  • Fred Farrugia Twinkle Up Gloss #05 



19 yorum :

  1. video süper olmuş.. Dolu dolu ve doyurucu..
    Yine Acayip şekersin yaa :D
    Allahım böyle öğretmenler vardı madem niye birini de benm başıma vermedin :D
    Ya bu arada bişe dikkatimi çekti benim; bronzerını arkadan öne, allığı önden arkaya sürdün, pigmentasyonun yoğun olacağı yeri belirlemek açısından mı öyle oldu yoksa alışkanlık mı??

    YanıtlaSil
  2. beğenmedim bebişimmm :) aslında her şeyi gayet güzel uyguladın da sanırım renkler yanlıştı bilemedim sorun tam olarak ne,, ama hani kızlar düğüne giderken makyajı abartır ya aynen o görüntü çıktı sonunda.. ben sevmiyorum göz ve dudağı aynı anda vurgulamayı, o göz makyajına daha hafif bir ruj olmalıydı ya da o ruja sadece bir eyeliner bir rimel..
    golden lady ile yapacaktım, başka ruju yoktu bende, diyorsan tamam o zaman :)
    neyse fazlaca uzattım, kısaca videonun başındaki halin bin kat daha güzeldi, inan bir eyeliner bir rimel acaip yakışmıştı sana..
    öpüyorum..
    berrak

    YanıtlaSil
  3. ben beğendim. sen zaten gelen ürünleri denemek adına uyguladın bu makyajı. o yüzden dudak göz vurgu olayına pek takılmıyorum. bu makyajda çok başarılı. ben sana bişey soracağım. şu yüz kontürleme olayı çok hoş fakat zayıf yüzleri daha toplu göstermek için ne yapmak lazım? birde o konuya değinirsen çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. golden lady ilkkez duydum hemen araştırma yapıcam makyaj harika olmuş...

    YanıtlaSil
  5. Merak ettim Ürünlerini bende :)

    Video herzamanki gibi çok başarılı.

    YanıtlaSil
  6. benim farda en sevmediğim renk mor tonları nedense sadece çok koyu moru seviyorumm ama lila falan gölgelendirme de bile svemiyorum.. ama senin güzelliğin yeterr..yine çok tatlı olmuşsunn :)) videoların da çook faydalıı

    YanıtlaSil
  7. resmen reklem kokuyor bu gayet belli malesef senınde bu kervana katılmış olman üzücü .

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık yine çok aydınlatıcı bir video olmuş,denicem bu markayı hem uygun hem güzel;%

    YanıtlaSil
  9. slm ben reklam kısmıyla ilgilenmiyorum çünkü türk markaları bu işi yabancı markalar kadar güzel yapamıyor o kesin.Videoya gelince çok tatlı bi ses tonunuz ve mimikleriniz var.Ayrıca cildiniz maşallah pürüzsüz bebek cildi gibi aydınlık ama siz bronzerı allıkla birleştirip tüm yüzünüzü kopkoyu ve ağır bi makyajla buluşturdunuz size sadece fondöten ve allıkta eminim çok yakışacaktır.

    YanıtlaSil
  10. Gülbahar8/3/12 02:41

    Uzunn süredir takip ediyorum ve ilk kez yorum yazıyorum... Gayet iyi ve amacına yönelik çalışmalar yapan bir blogger sın. Y
    apılan şeylerde hata aramaktan ziyade, önüme sunulan şeyler arasından kendim için en uygun ve faydalı olanı bulmak daha yerinde bir davranış benim için. ayrıca güzel bir noktaya değinmişsin. Türk kozmetik markaları... Golden Lady, Pastel ve Flormar gerçekten çok başarılı ilerliyorlar. Makyajına gelince, bir ürünü kendine yakışacak şekilde nasıl kullanacağını iyi biliyorsun. Bilgilendirici bir video olmuş bence çok güzel... senden çok şey öğrendiğimi bilmeni isterim. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  11. Bu kadar güzel bir blogunuz olmasına rağmen daha ilk defa karşılaştığım için kendi kendime çok şaşırdım. Makyaja ilgim var ama normalde pek fazla makyaj yapan birisi değilim. Özellikle bu vidyoyu ilk gördüğümde sonuna kadar izlemeyeceğimi düşünmüştüm fakat o kadar güzel anlatmışsınız ki bir solukta izledim. Hemen de blog'u takibe aldım. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  12. makyajda kaşınıza kullandığınız ürün nedir acaba öğrenebilir miyim.

    Müge

    YanıtlaSil
  13. blogun ilk zamanlarda ne güzeldi...

    flormar farlarınla catrice eyelinerınla aplikatörlerinle yaptığın makyajlar... tek tük aldığın aldığında havalara uçtuğun inglot ürünlerin vs.. şimdi ise yok mac prep and prime, mac kirpik kıvırıcı, fix plus, inglot kabuki fırça, benefitin gerekli gereksiz her türlü zımbırtısı vs vs ya bunlar sen değilsin... eğreti duruyor sende... çoğu kişi de benimle aynı fikirdedir eminim ama ben şahsen seni diğer makyaj bloggerlarından farklı gayet içimizden ve samimi olduğun için çok severek takip ediyordum. high-end markaları gözümüze sokan blogger milyonlarca var sen farklıydın işte ama şimdi bir farkın kalmadı... üzüyor bu beni. :(

    Sevda Öztürk

    YanıtlaSil
  14. Şanslı Kedi, tam da söylediğin gibi yoğun olmasını istediğim bölgeden başlayarak uygulama yapıyorum.

    Berrak, videonun tamamını izlediysen aslında bu göz makyajı ile o ruju kullanmayacağımı; ancak tanıtım yaptığım için Golden Lady ruju kullandığımı söyledim. Sevgiler = )

    Adsız, yüzü daha toplu göstermek için hileleri bir yazıda anlatacağım.

    NlyStyle, teşekkürler = )

    Longing, teşekkür ederim = )

    Sevalyum, beğenmene çok sevindim = )

    Adsız, kendi aldığım ürünlerle mi reklam yapıyorum ? Üzücü olan videoyu izlemeden yaftalaman bence.

    kuzu:) teşekkürler.

    Selen, ışık ile ilgili bir durum bu. Yüzüm o kadar beyaz çıkmış ki, yanağıma sürdüğüm her şey çok koyu görünüyor = )

    Gülbahar, teşekkür ederim yorumun için. Sevgiler benden = )

    Gözde, hoş geldin = )

    Müge, Inglot kaş farı kullandım.

    Sevda, Benefit ve MAC ne zaman high-end marka oldu da benim haberim yok ? High-end dediğimizde Chanel, Armani, Burberry, Dior, YSL,... markalarıdır. Her zaman kullandığım ürünleri tanıttım, hala da öyle yapıyorum. İster eğreti gelsin, ister gözüne soktuğumu düşün yaptığım tek şey kullandığım ve memnun kaldığım ürünleri anlatmak. Buna üzülüyorsan, çok üzücü...

    YanıtlaSil
  15. Valla demek istediğimi anladın bence.Çoğu okur da anlamıştır diye düşünüyorum. Olayı "şu marka high-end'dir şu değildir şu belki olabilir" şekilde başka yerlere saptırmaya da gerek yok. Benim üzüldüğüm nokta severek takip ettiğim bir blogda eski samimiyeti bulamamak sadece. Neyse dikkate alır mısın bilmiyorum. Sevgiler...

    Sevda Öztürk

    YanıtlaSil
  16. Merhaba, bir çırpıda videonu izledim. tek kelimeyle bayıldım. akıcı bir dille anlatmışsın. sana bayıldım

    YanıtlaSil
  17. Adsız olarak high end marka kullandıgını söyleyen kişinin sorunu sanırım o ürünlere para yetiştirememesi:s ama bunun için blog sahibine olumsuz yorum bırakman hiç hoş değil bence. Birincisi Mac ve Sephora high end değil. Flormar kadar ucuz da olmayabilir ama kalitesine göre uygun fiyatlı markalar. Bir öğrencinin bile biraz para biriktirip alabileceği ürünler. Bende öğrenciyim her ürünü gidip oralardan almıyorum ama bir makyözün hele ki makyajla bu kadar içli dışlı olan bir insanın bu ürünleri kullanmasından normal ne olabilir? Sonuçta hergün kullandığı ürünleri bize gösteriyor. Arada ucuzlar da var biraz daha pahalılar da. İzler gözlemler bütçene uygun olanı alırsın olur biter.

    Ayrıca Türkiye'de bütçeye bu kadar önem veren, yüksek paralar veremeyen insanlara alternatifler sunan, hatta bazen bu varken buna bu kadar para vermeye gerek yok diyen tek blog burası bence.

    Selamlar:)
    (biraz uzun oldu ama haksızlık yapılmasına katlanamadım!)

    YanıtlaSil
  18. canım fred ferruganın kapatıcısını merak ediyorum ayrıntılı postu var mı? ben goremedim blogunda da :(

    YanıtlaSil
  19. rujun rengine bende bayıldım. ayrıca senin videolarını izlemeyi çok seviyorum bizi çok bilgilendiriyosun :) bende beklerim bloguma, sevgiler.. :)

    YanıtlaSil