20.07.2012

Betty Boop & Lancôme

     Normalde basın bültenlerini paylaşmayı da okumayı da pek sevmem. Ama bu kez kendime hakim olamadım. Geçtiğimiz haftalarda Twitter hesabımdan videosunu paylaştığım Lancôme'un yeni rimelini, size ayrıntılı anlatmadan duramadım.

     Lancôme Doll Eyes serisi ile bana iç çektirdikten sonra, yepyeni bir rimel ile karşımızda...

     Betty Boop'u tanımayan var mı ? Koskoca gözleri, upuzun ve kıvrık kirpikleri, kıvırcık saçları ve kıvrımlı hatları ile en sevdiğim çizgi karakterlerden birisidir... 

     Betty Boop'un güzel kirpikleri, Lancôme'un tartışmasız başarılı rimelleri ile biraraya gelmiş ve ortaya Hypnôse Star Mascara çıkmış. Betty Boop'a reklam filminde çok güzel bir kadın, Daria Werbowy eşlik ediyor. Betty Boop’nun afacan gözleri ve şehveti, günümüzün ruhu olan kendinden emin kadınsılığı ile ön plana çıkan Daria Werbowy ile muhteşem şekilde birleşiyor. Geçmişin “vintage” cazibesi günümüzün cazibesi ile birleşiyor. 30’lardaki filmlerin kodlarından esinlenerek, Lancôme günümüzün büyüsünü ve cazibesini yaratıyor: Derin, yoğun ve gizemli gözler. Farkedilmemesi imkansız ve dikkatleri üzerine çeken bir kadınsılık.

     Videodaki göz makyajına dikkat; aşık olunacak cinsten !
 




 Hypnôse Drama bize sinema gözler için üç farklı özellik vaadediyor ;
  • “Siyah elmas (Black Diamond)” gözler
  • Yoğun ve cazibeli hacim
  • Seksi kıvrımlar
     Zaten biz bayanlar bir rimelden başka bir şey beklemeyiz, değil mi ? Reklam görselini çok dikkatlice inceledim ancak takma kirpik şeridi ya da belirtisi bir şey göremedim. Ya photoshop ya da gerçekten Lancome'dan beklenen güzellikte bir rimel.
     Yaz tatilim bittiğinde ilk iş kendimi bir kozmetik mağazasına atıp, bu rimeli deneyeceğim. Benden önce deneyen olursa, yorumları bizimle paylaşsın lütfen.
     Ürünün fiyatı 72 TL. Lancôme ürünlerini pek çok kozmetik zincirinde {Sephora, Sevil, Tekin Acar,...}bulabilirsiniz.

2 yorum :

  1. selam,
    bloğunu yeni keşfettim cnm takipdeyim.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Hacercim merhaba,
    Geçtiğimiz günlerde kazandığım cicilerim ulaştı. Biraz geciktim ama teşekkür etmek istedim: http://sihirlimavi.blogspot.com/2012/07/cicilerim-icin-tesekkurler.html

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil