26.09.2012

Makyaj Çantamda Neler Var ? {Video}


41 yorum :

  1. Herzamanki gibi bilgi dolu bir video olmuş, sıcakkanlılığın tatlılığun yine üzerinde:) Teşekkürler emek verdiğin bizleri aydınlattığın için..

    Benim günlük kullandığım makyaj malzemeleri göz kalemi ve allık:)) Özel bir gün değilse bir yere gitmiyceksem sıfır makyaja yakın tercih ediyorum. Ama bazende insanın sebepsiz yere süslenip püslenesi geliyo dimi:)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ben göz makyajını çok sevmeme rağmen nedendir bilmem, hala kalem kullanmaya ısınamadım. Kadın = Süslenmek :)

      Sil
  2. Video her zamanki gibi cok hos olmus :) bu arada makyaj cantana bayildim tam bir ısırımlık :) benim kendi makyaj cantamda olmazsa olmaz jel eyeliner im,alligim,kapaticim,rimelim ve rujum var.ne zaman kurtarici bi rol ustlenecekleri hic belli olmuyo :) hepsinide cok seviyorum,bu makyaj bence bir aşk :) hakkiyla yerine getiren herkesede hayranligim var.senide tekrar tebrik etmek istiyorum harika bi is cikartiyosun! :) son olarak nisanlanmissin hayirli olsun cnm mutluluklar dilerim,cok mutlu ol! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi seyirler = ) Makyaj çantamı ben de çok severek kullanıyorum. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hepimiz hep mutlu olalım :)

      Sil
  3. Bugün öyle bir sorun var ki birtürlü izleyemedim videoyu.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir video olmuş,seçimler süper:)Eos'in Türkiye'de satılmaya başladığını bilmiyordum çok sevindim:)
    http://kozmetikturu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi vergi yükü ile oldukça pahalı satılıyor ama buna da şükür diyelim :)

      Sil
  5. Kontür amaçlı kullandığın Mac ürün ve fırça çok güzel gerçekten alınmalı ama The balm malesef bende pekte kapatıcı yapıda durmuyor gözeneklerim olduğu için , hepsini güle güle kullan , çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt yapısına göre ürün memnuniyeti değişiyor işte... Ben de çok öpüyorum :)

      Sil
  6. merhaba hacercim.
    böyle samimi bir giriş yaptığım için umarım rahatsız olmamışsındır.Seni yaklaşık olarak 2 senedir takip ediyorum ve çok seviyorum.O yüzden de sanki tanışıyormuşuz gibi geliyor.Tavsiyelerini,verdiğin bilgileri uygulamayı seviyorum.Ve sonuçlarından da memnun kalıyorum.bu yüzden bloğun için çok teşekkürler.Nişanın hayırlı olsun.Allah tamamını erdirsin inş.Çok,çok mutlu olmanı dilerim.ve birde ufak bir öneri benden sana.kryolan taş pudrayı denemeni şiddetle tavsiye ediyorum.İzmirde yaşıyorum bende.Birgün tanışabilirsek çok,çok mutlu olurum.sevgiler.Nihal M.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nihal, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Büyük ihtimalle bir yerde denk geliriz, tanışmayı ben de çok isterim = )Sevgiler...

      Sil
  7. bu videoda makyajini cok begendim, sahane görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar basit, aceleyle yapılmış bir makyajdı ki. Özensiz yapılan saç misalı bu da güzel oldu :) Teşekkürler.

      Sil
  8. Cok guzel bir video olmus bazi urunleri merak ediyorum sanirim bende deneyecegim :) eos u hangi markalar Turkiye ye getiriyor acaba? Cok istiyorum da hemen almak istiyorumm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum denediklerinden memnun kalırsın. Bir markanınki henüz netleşmedi, daha anlaşma aşamasındalar. Diğer marka ise http://www.sensetools.com/Eos-Products,LA_273-2.html

      Sil
  9. ben de bir öğretmenim gerçekten seni çok zevkle takip ediyorum ve çok yakın hissediyoum kendime..genelde ailemden moda makyaj blogları bağımlısı olduğum için eleştiri alıyorum ama benim cevabım hep hazır: benim için terapi gibi.sadece öğretmen olanlar anlar bunu galiba okul işleri dışında bambaşka bir şeyle ilgilenmek..marak ediyorum branşını aslında....çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meslektaşım, ne güzel özetlemişsin olayı. Okul yeterince yorucu ve mesai dışına taşan bir uğraş. Böyle rahatlamak, terapi gibi :) Sevgiler

      Sil
  10. videodaki rujun renginiz ne acaba

    YanıtlaSil
  11. Öğretmenim gene çok tatlı bir video çekmişsiniz. :)
    Siz balayınıza gidene kadar Urban Decay Nude Paletten edinemezsem kesinlikle size söyleyeceğim!
    :)

    YanıtlaSil
  12. Harika bir video olmuş. Keyifle izledim :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. eosu satışa sunan markalar hangileri acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir marka henüz anlaşma aşamasında. Diğer marka ise ;

      http://www.sensetools.com/Eos-Products,LA_273-2.html

      Sil
  14. Eos'un Türkiye'de satışa sunulmuş olması heyecanlandırdı. Umarım nerede satıldığı bilgisini de verirsin bize.
    http://elizlekozmetik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de kozmetik yasağından sonra böyle gelişmeler çok mutluluk verici değil mi ? :)

      http://www.sensetools.com/Eos-Products,LA_273-2.html

      Sil
  15. bu makyajın videosunu yapmanız mümkün mü acaba, çok beğendim de;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok basit ve hızlıca yaptığım bir makyajdı. Videosunu çekmeye çalışacağım :)

      Sil
    2. basit ama güzel ;) beklemedeyim videoyu;)

      Sil
  16. her şey iyi de bir de cevap verseniz sorulara.bunu anlamıyorum.benim şu kadar insan izliyor diyorsunuz ama sorulan hiç bir soruya cevap vermiyorsunuz.enteresan cidden.bu konuda ojemrujumrimelim bloğunun yazarı üstüne tanımıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem çok haklısınız, okuyucu olarak cevap beklemenizi anlıyorum. Ama inanın çok yoğun bir dönemdeyim. O kadar ki iş çıkışı eve geldim ve yorgunluktan bu saate kadar uyuyakaldım. Gün içinde maillerimi iphone'dan kontrol edip, yorumları onaylıyorum. Ancak cevap yazacak zaman bulmakta zorlanıyorum. OJR Nihal'i çok seviyorum, işi gereği bilgisayar başında olduğu için hem çok düzenli ve özenli yazıyor, hem de dönüşleri hızlıca yapıyor. Bundan dolayı kendisine çok saygı duyuyorum.

      Sil
  17. bu marka yı özellikle urban ı amerikada nasıl bulucaz mağazaları varmı, nil

    YanıtlaSil
  18. geçen hafta boombastic rimelde kampanya vardı 24.50 liraya 2 adet aldım..bir alana bir bedava..

    YanıtlaSil
  19. Bende videodaki makyajınıza bayıldım :) inşallah en yakın zamanda çekebilirsiniz videosunu çünkü harika görünüyorsunuz :)
    makyaj çantanız da çok şeker :) ayrıca ben de boombastic rimeli nerden alabileceğimizi sorucaktım size umarım en kısa zamanda onun bilgilendirmesini de yapabilirsiniz :)
    mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  20. kapatıcıda bobbi brown der başka şey demem.

    YanıtlaSil
  21. Canım kulandigin mac alligin adı ne?

    YanıtlaSil
  22. Tüm makyaj eşyalarının da videosunu çeksen keşke. O kadar çok merak ediyorum ki :/

    YanıtlaSil
  23. Zaten merak ediyordum ve özellikle sizin yorumunuzdan sonra Bourjois Healthy Mix kapatıcıyı edindim ve deneyimlerimi bloğumda paylaştım :)

    http://guzelliktutkusu.blogspot.com/2012/12/bourjois-healthy-mix-kapatc.html

    YanıtlaSil
  24. makyajlarına bayılıyorum ya hepsi marka ve inanılmaz çekicii... çok ta makyajın var :) umarım daha da iyilerine sahip olursun :) bende çantamdan nivea vişneli nemlendiricimi ve maybeline rimelimi eksik etmem :) biraz az olabilir ama daha 18 yaşında pek makyaj kullanmak istemiyorum. ilerleyen zamanlarda çokça alıcam umarım kalitelilerinden. bana en iyi ve zararı minimum olan makyaj malzemelerinden önerebilirsin :) bu arada nişanın hayırlı olsun ömrünün sonuna kadar sevdiğinle mutluluklar :))

    YanıtlaSil