18.12.2012

Günlük Kolay Göz Makyajı {Video}

     Bir şeyler yazıp, yaşam belirtisi göstermem gerekiyordu :) Neler mi yapıyorum? Evlenmeme tam 39 gün kaldı ve yapılacak işler listesinin sonu görünmüyor. Bu yoğunluk içinde bloga yazı yazmak, video çekmek için can atıyorum ama ya zamanım olmuyor, ya da zamanım olduğunda halim olmuyor. Maillerinizi, yorumlarınızı, sorularınızı görüyor ama bir türlü dikkatimi verip yanıtlayacak zaman ve enerjiyi bulamıyorum. Geçici bir süreliğine affınıza sığınıyorum.

     Bu yoğun süreçte Instagram ve YouTube'da zaman geçirerek kendime terapi yapıyorum resmen. Evlilik hazırlığının bu kadar yoğun ve yorucu bir süreç olduğunu asla tahmin edemezdim. Gelinlikçi ile randevulaşıyorum, ardından kına gecesi için mekan aradığım için telefonlarım susmuyor, derken PR şirketleri arıyor,... karmakarışık bir haldeyim. Ne bloga/bloggerlığa yetişebiliyorum, ne de evlilik hazırlıklarına :) Dualarınızı bekliyorum :)

     Dediğim gibi maillerimi okuyorum ancak yanıtlayamıyorum. Bu mailler arasında bir tanesi var ki, paylaşmasam olmazdı. Bir izleyicim "Blog takipçilerinin satın almasında blogların etkisini görebilme." konulu bir araştırma yapıyormuş ve sizlerin de yardımına ihtiyacı varmış. Ben formu inceledim, doldurmak 1 dakikanızı almayacaktır. Kendisine desteğinizi rica ediyorum. Buraya tıklayarak forma ulaşabilirsiniz.

     Evlilik sürecinde blog ile değil de, yoğun olarak Instagram ile ilgileniyorum. Eğer siz de takip etmek isterseniz www.instagram.com/makyajgunlugu adresinden günlük fotoğraflarıma bakabilirsiniz.

     Zaman bulduğumda video çekmeye çalışıyorum ancak sürekli fotoğraf makinemin azizliğine uğruyorum. Bu seferlik sonu kesilmiş olsa da makyajın yapılışını anlattığım için videoyu paylaşmak istedim. 

     İyi seyirler, sevgiler...
     Hacer
    

31 yorum :

  1. harika videoların sayesinde birsürü fırça almak istiyorum :) yarın sabah denenecek :)

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum videolarınızı izlemeye!

    YanıtlaSil
  3. tam seyrediyordumki küt diye video bitti,kesin bir şey olmuş dedim ,sen hem böyle bitirmezsin ,hemde makyaj daha bitmemişti.Ne oldu ki?Simi sürdün ve kaldın

    YanıtlaSil
  4. Dün gece izledim video nu ve şimdi yapmaya başlıyorum. Umarım senin ki gibi güzel birşeyler çıkar :)
    Düğün hazırlıklarında sadece kendin oluyorsun, yardım edecek biri olsa bile oda seni arıyor ve işler daha çok sarpa sarıyor. Sonra bu hazırlık sürecini hatırlayıp vayy bee neler yapmış diyeceksin :) Bu güzel yolda herşeyin çabucacık kolaycacık oluversin :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Elinize sağlık :)

    Yüzük parmağı kullanılmasının nedeni, baskısının en hafif parmak olması ve dolayısıyla nazik göz çevresine en az zarar vermesi :) bu yüzden ben de yüzük parmağımı tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir video olmuş yine :)
    Parmak olayına bende takıntılıyım, bir keresinde gözaltına krem sürerken yüzük parmağını kullanmak lazım çünkü en hassas parmak demiştin, o günden sonra hep denedim ama yapamıyorum.İşin kötüsü diğer parmaklarımda öyle minik dokunuşlarla süremiyorum:)) normal krem sürer gibi sürüyorum, bir zararı var mıdır acaba

    YanıtlaSil
  7. gerçekten süper. en sevdiğim gölgeli makyaj. ve bu kadar pratik yapılabileceğini düşünmemiştim. Yarın sabah biraz erken kalkıp bu makyajı yeşil tonlarıyla yapıcam :) çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. hacer beni fırça delisi yaptın senin yüzünden dünyanın parasını harcıyorum fırçalara ama pişman değilim :))yine çok şey öğrendim videondan :) bu tatlı telaşlarda kolaylıklar diliyorum sana :)darısıda başıma tabi :))

    YanıtlaSil
  9. 10 numara olmuş video herşeyi açıklıyor çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  10. kirpik kıvırma aletinden memnunmuşsun
    markasını söylersen almayı düşünüyorum ii olur

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel olmu makyaj :) Ben kapatıcıyı uyguladığınız fırçayı merak ettim, inglottan 6ss sipariş ettim onunla da sürebilirim diye düşünmüştüm ama bu daha güzel duruyor eğer o da inglotsa almayı düşünebilirim :)

    YanıtlaSil
  12. ben de orta parmağımı kullanıyorum yalnız değilsin canım :D vücut siminin numarasını da verirsen çok sevinirim (irem)

    YanıtlaSil
  13. elajyilmaz
    selam
    videolarınız sayesinde makyaj hakkında oldukça bilgi edindim.Size yaplaşıplarınızdan dolayı teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

  14. pardon paylaşımlarınız demek istemiştim...

    YanıtlaSil
  15. Hipnoz olmuş gibi bir solukta izledim harikasin /Zeynep

    YanıtlaSil
  16. yüzük parmağı diğer parmaklara nazaran daha az baskı ve guc uyguladıgı için en dogrusu onu kullanmak olmalı bu sadece göz için değil yüzün tüm bölgelerinde gecerli bir kural:) bir de göz altına bir şeyler surulurken veya göz makyajı temizleniken içten dısa (göz pınarının bulundugu bölge iç olarak düşünülürse) hareket edilmesi gerekiyor... tam tersi hareketler bir süre sonra gözde torbalanma olusmasını neden oluyor diye biliyorum paylaşmak istedim... video için tşkler:)

    YanıtlaSil
  17. Dualarım seninle. Karşına çıkan her türlü organizasyon zorluğunu en kolay şekilde atlatman dileğiyle. Şimdiden ömür boyu mutluluklar...

    YanıtlaSil
  18. Öğretici,süper zevkli bir video olmuş. Tatlı telaşlarınızda kolaylıklar diliyorum.:)Mutluluklar.

    YanıtlaSil
  19. Hacer sana direk ulaşabileceğim bir mail adresin varsa öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  20. Hacer sana direk ulaşabileceğim mail adresini öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  21. Geçen gün inlottaki alışverişim sırasında görevli bana bir çok ürünün olmadığını ve bir daha gelmeyeceğini çünkü inglotun artık türkiyeye gelmeyeceğini söyledi. bu konuda bir bilginiz var mı acaba hacer hanım?

    YanıtlaSil
  22. :) çok eğlenceli bir video :) mutluluklar :) bu arada postlarınıza bayıldım

    YanıtlaSil
  23. Çok güzellll, kolay da görünüyo hemen denemeliyim teşekkürlerr ;)

    http://obenimdunyammm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  24. canım videoların çok güzel devamını bekliyoruz bu arada benim bloğum www.suslukizinodasi.blogspot.com takip edersen çok sevinirim :D

    YanıtlaSil
  25. güzel bir video olmuş merakla izledim

    YanıtlaSil
  26. harika video :) devamını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  27. video için teşekkürler, çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  28. çok güzel bir video olmuş, bloğunuzu severek izliyorum, sevgilerle..

    YanıtlaSil
  29. Blogunuzu yeni keşfettim ve çok büyük kaybım olduğunu düşünüyorum :) İyi ki yine de bulmuşum. Şimdi oturup tüm videolarınızı izlicem. Ben de çok yeni bir blogger'ım acaba 3. yılımı görürmüyüm :) Bu arada bende orta parmağımı ve ya işaret parmağımı kullanıyorum makyaj da :D Sevgiler...

    YanıtlaSil
  30. çok güzel reklam gerçekten

    YanıtlaSil