31.12.2012

Makyaj Yarışması Sonuçları

     Bu yoğun dönemde hangi akla hizmet yarışma yaptım bilmiyorum ama çok gecikmeli de olsa kazananları yılbaşından önce açıklamayı başardım :)

     Tüm katılımcılara cesaretleri ve emekleri için teşekkür edip, kendilerini sizinle tanıştırmak istiyorum...

     İsimleri tek tek yazmak yerine, yarışmacılara numara vermeyi tercih ediyorum. Bana fotoğraflarını gönderenler arasından yalnız birini yarışmaya dahil etmedim. Çünkü ayrı zamanlarda çekilmiş makyajsız ve makyajlı {yüksek ihtimalle bir makyözün yaptığı} fotoğraflarını gönderdiği için kimseye haksızlık etmek istemedim.

1 numara  
2 numara 
3 numara 
 4 numara
5 numara
6 numara
7 numara
8 numara
9 numara
10 numara
11 numara
12 numara

     Öncelikle tüm makyajları çok beğendiğimizi belirtmeliyim. Ancak aralarından üç tanesini seçmemiz gerekiyordu ve çok zor da olsa kararımızı verdik.

     Yarışmanın birincisi 12 numaralı arkadaşımız oldu. Göz makyajındaki renklerin kullanımı, eyelinerı kusursuz çekmesi, takma kirpik ile gözleri daha da belirginleştirmesi, bunun yanında ten ve dudak makyajını hafif bırakması, renklerin yumuşak oluşu nedeni ile kendisini birinci seçtik. Tebrikler !

     Yarışmanın ikincisi 6 numaralı arkadaşımız oldu. Zor renklerden olan yeşili kullanım şekli ve kıyafeti ile uyumu, bunun yanı sıra pembe dudak makyajı ile makyajını çok iyi dengelemesi hoşumuza gitti. Tebrikler !

     Yarışmanın üçüncüsü 10 numara arkadaşımız oldu. Tene uygun kırmızı ruj seçmek zordur. Esmerlerin kırmızının doğru tonunu bulması, hele de buna uygun göz makyajı yapması daha da zordur. Bu konuda doğru tercihler yapması nedeni ile kendisini üçüncü seçtik. Tebrikler !

     Kazanan arkadaşlar lütfen maillerini kontrol etsinler. Sonraki yarışmalarda görüşmek üzere !

     Sevgiler,
     Hacer  

40 yorum :

  1. Ben neredeyse sadece 12 yi beğendim 1. olmasına sevindim :) Çok daha iddialı şeyler beklediğim için hiç cesaret etmemiştim ama etmiş olsaydım beyaz melek hareli taç takacatım :)) Bir de büyüsem....

    YanıtlaSil
  2. before after resmen:}

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş emeklerine sağlık ;) Çok doğru bir derecelendirme yapmışsınız objektifsiniz gerçekten...

    YanıtlaSil
  4. 12 numara kesinlikle haketmiş. çok güzel bir göz makyajı yapmış. Hepsini tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Benim favorim 4 ve 11 di..kazanları tebrik ediyorum MERVE

    YanıtlaSil
  6. Ben çok daha iyi makyajlar çıkcağını sanmıştım ve cesaret edememiştim katılmaya pişman oldum şimdi :)Ama yaptığın seçimlerden dolayı tebrik ederim bu makyajlar arasından başka türlü bir seçim yapılamazdı.Burada makyajın sağladığı değişimide görmüş olduk :)

    YanıtlaSil
  7. kimse kusura bakmasın ama ben ne bilimm hiç birni beğenemdimm :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aslında tam olarak bunu söylemek istemiştim :/

      Sil
  8. benim makyaj anlayışıma uyan,beğendiğim tek yarışmacı 11 numara oldu..12 numaranın göz makyajını abartı buldum.Ama tabiki herkesin emeğine sağlık,güzel bir yarışma olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokk teşekkür ederim :))) sevgiler,pınar :)

      Sil
    2. merhaba pınar hanım kullandığınız parlatıcı nedir acaba ?

      Sil
    3. rimmel 110 pink gossip ruj üstüne şeffaf hafif olarak bir parlatıcı sürdüm:)

      Sil
  9. ben 4numarayı ve 10 numarayı çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ediyorum 10 numara olarak:)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. 10 numarayı beğendim evet. 12 yi de beğendim. İkisi de birinci bence :)

      Sil
  10. 6 numara hiç kullanmayacagım secmler bence diğerleri hos ama esmer kızın makyajı cok hos olmus bence kazananlar arasında:) bikac kişinin kullandıgı far renkleri ne kadar cesurca beni kesseniz sürdürmem öyle :)

    YanıtlaSil
  11. ben de makyajları hiç beğenmedim benim de beklentilerim yüksekmiş :)

    YanıtlaSil
  12. 12 numaranın göz makyajı mükemmel, ayrıca rujun rengi doğal ama bir o kadar da çarpıcı,kazanan arkadaşı tebrik ediyorum, renkleri iyi yakalamış ve gerçekten birinci olmayı hak etmiş.


    YanıtlaSil
  13. Ozellikle icinde bulundugumuz donem trendi icabi da dogallik her zaman on plandadir... ama ozellikle gelin makyajlarindan anlayabilecegimiz uzre maalesef Turk kadini makyaji dogalliktan cikmak gibi algilamakta. Ozellikle 2 ve 3 numara bu dedigimi kanitlar nitelikte. 12 numara da gunluk hayatta pek olmayacak bi makyaj yapmis gibi geldi. Bi de dikkat ettigim bi sey de yuz ve boynun cogunlukla ayri renk olmasi. Idolum Bobbi Brown der ki fondoten cildi guzellestirmek icin vardir ona yeni bir renk vermek icin degil.. Senin postlarini cok begeniyorum ve dugununde Nude bi makyaj yapip dogal guzelligini vurgulayacagina inaniyorum :)

    YanıtlaSil
  14. Ozellikle icinde bulundugumuz donem trendi icabi da dogallik her zaman on plandadir... ama ozellikle gelin makyajlarindan anlayabilecegimiz uzre maalesef Turk kadini makyaji dogalliktan cikmak gibi algilamakta. Ozellikle 2 ve 3 numara bu dedigimi kanitlar nitelikte. 12 numara da gunluk hayatta pek olmayacak bi makyaj yapmis gibi geldi. Bi de dikkat ettigim bi sey de yuz ve boynun cogunlukla ayri renk olmasi. Idolum Bobbi Brown der ki fondoten cildi guzellestirmek icin vardir ona yeni bir renk vermek icin degil.. Senin postlarini cok begeniyorum ve dugununde Nude bi makyaj yapip dogal guzelligini vurgulayacagina inaniyorum :)

    YanıtlaSil
  15. 7 ve 10 numarayı beğendiğim. 7 numaranın kullandığı ruj nedir acaba çok hoş :)

    YanıtlaSil
  16. bende 9 numarayı çok beğendim acaba yüzüne kullandığı pudra yada fondötenin markası nosu ne? bende aynı ten rengine sahibim bi türlü uyan bir renk bulamıyorum

    YanıtlaSil
  17. Ben makyajda yüz kusurları ne kadar kapatılmış ve bu ne kadar belli olmamış ona bakıyorum. 7 numara bu konuda bir numara.Diğerleri ise sadece yüzlerini boyamış ,tipik Türk kadını makyajı. Birinci seçtiğiniz ise bir show makyajı olarak güzel olabilir, ama ancak bir show da kullanılabilir. Umutsuz ....:-(

    YanıtlaSil
  18. sadece 4 numara diyorum!!! kimsenin bahsetmemis olmasina da sasirdim dogrusu. Kader

    YanıtlaSil
  19. Bende yorum yapiyim :)
    1 numara : hos fakat cilt bakimi sart fondoten bile sivilcileri kapatmamis malesef .
    2 numara : Yuzu inanilmaz cansiz olu gibi makyaj tam bir facia renkli pavyon makyaji gibi egitim sart bu makyajlar biteli yillar oldu koyde dugun makyajlari disind akullanilmiyor
    3 numara: Idare eder ama cilt bakimi sart makyajtan daha ozen gostersin cilt bakimina mumkunse
    4 numara: hos bayan begendim hakkini yemiyim
    5 numara: Idare eder makyaj hos
    6 numara: cilt inanilmaz renksiz olu gibi tabiri caizse makyaj berbat yesil far boyle renkler farlari umarim sokakta kullanmiyorsnuz cok basit duruyor
    7 numara: guzelll
    8 numara: Kotu ustelik kocaman bir yuz lutfen zayiflayin kirmak istemem ama madem ekliyorsunuz biraz daha ozen
    9 numara: Idare eder
    10 numara: makyajla mucize inanilmaz hos bir bayana donusuyor begendim
    11 numara: hos
    12 numara : takma kirpikler abarti mavi far umarim bu gece makyajidir
    kimsecik kirilmasin madem eklenmis yorum gelir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Sayın Serpil...İnsanların makyaj yapmaları için zayıflamaları gerekmez.Makyajla alakalı yorum yapın insanları rencide edip saygısızlık yapmak için değil!Kimsenin büyük yüzlü olması seni ilgilendirmez ha hataları adam gibi makyaj dan anlayan bir üslup ile yapıcı eleştirilerde bulunalarak insan gibi anlatabilirdin ama o yeteneğinde sizde olmadığı yorumlardan anlaşılıyor. Önce toplum içinde nasıl insan gibi eleştiri yapılır onu öğrenin.Çağdaş bir insan gibi!!!Bu tarz yaklaşımlarla kimseye birşey katamazsınız!!! Kendi güdülerinizi tahmin etmekten başka!!!.

      Sil
  20. 7 ve 10 numaralı arkadaşlar cok değişmiş makyajla zaten guzellermiş ama....

    YanıtlaSil
  21. 3 ve 10 numaralı arkadaşlar neden tenlerinden çok çok açık bir pudra rengini seçmişler anlam veremedim. Bence bu en çok yapılan makyaj hatalarından. 2 numaralı arkadaş ise çok kötü bir far rengi seçmiş. 7 numaralı arkadaşı beğendim bende. Yüzündeki solgunluk gitmiş; capcanlı olmuş. Bence makyajın amacı suratı boyamak değiil, canlandırmak olmalı.

    YanıtlaSil
  22. haklısınız fondöteni daha uygun seçmeliyim teşekkür ederim yorumunuz için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun dışında makyajınız başarılı cidden. Beğenmediğimi sanmayın sakın. Tek sorun tonda. O kadar kusur kadı kızında da olur :)

      Sil
    2. yok hayır tabiiki :) eleştirilere açık olmak lazım. dün gidip dogru tonda fondötenimi aldım. :)

      Sil
    3. hayır tabii buraya konulduysa fotograflar eleştirilere açık olmak lazım :) bende fotograflarda bunu fark ettim. dün gidip doğru tonda fondötenimi aldım :)

      Sil
  23. 10 ve 11 numaranın makyajı oldukça doğal. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  24. madem fotoğraflar yollandı, yorum yapmak serbest.

    1: dudağı daha mat tutabilirdi gözler ışıltılı zaten
    2: makyaj konusunda eğitim almalı
    3: gözler çok kötü, böyle g
    4: makyaj tarzı çok hoş sadece allık kısmına dikkat etmeli. tebrikler
    5: göz kapakları çook düşük olduğu halde eyeliner sürmüş üstelik ince çekememiş, kaşlarını şekillendirmeli.
    6: düz yeşil far ve donuk pembe ruj.. olmamış.
    7: göz makyajı ve ruj seçimi güzel
    8: düşük kapaklı gözlere mavimsi far, dudaklara cart kırmızı. olmamış. dudakları ince olduğu için nude ya da şeffaf rujlar daha iyi olur..
    9: genel olarak makyajında kullandığı renk tonları çok hoş ama göz makyajına sarı turuncu katmadan sadece kahve tonlarında yapmalı
    10: makyaj yapmayı bildiği belli ancak daha mat bir kırmızı da çok yakışır, göz makyajı birazcık da olsa yoğunken parlak bir kırmızı yerine mat kırmızı daha hoş olabilir. ama kırmızının tonu kendisine uymuş. beğendiklerimden birisi. tebrikler
    11: ve makyaj yapmayı bilen bir diğer kişimiz. çok hafif far ve eyeliner, pembe dudaklar. gayet hoş ve uygun. kendisine turuncu/kahve alt tonlu rujlar da çok yakışır. tebrikler.
    12: göz makyajı inanılmaz çiy duruyor, aslında makyaj yapmayı bilmesine rağmen renk seçimi kötü. mavi gözlerini ortaya çıkarmak yerine gözlerini cart maviye bulayınca ortaya kötü bir görüntü çıkmış.

    ilk üç:

    11
    4
    10

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 11 numara olarak sizin birinciniz oldugum için teşekkür ederim:)

      Sil
    2. 11 numara olarak size cok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  25. sevgili 9 numara@ saç renginizi öğrenebilir miyim (marka ve numara ile birlikte ) çok beğendim..

    teşekkürler senem

    YanıtlaSil
  26. ınsallah kısa zamanda boyle bır yarısma tekrardan yaparsın canım emegıne saglık :D

    YanıtlaSil