18.07.2013

Mükemmel Ten Makyajı {Video}



Daha önce çektiğim yüz kontürleme ve aydınlatıcılar videosunu izlemek için :


Kullanılan ürünler : 

  • Benefit PoreFessional Baz 
  • MAC Pure Sculpture Pro Sculpting Cream
  • Inglot AMC Fondöten - LW100 numara 
  • Beauty Blender makyaj süngeri

27 yorum :

  1. İnternette feci alaya alınıyorsun kızım, şu cahil tarzına bi çeki düzen ver, oku da öğren bak;

    -alıntı-

    "mükemmel ten makyaji" diye bir video cekmi$, hehehehe hayir bak valla kiskanmiyorum, seni cekip cekmemek gibi sorunum da yok ama hehehhehehe. bi defa o yaptigin $ey mükemmellikten cok uzak be annem. üzgünüm bunu söyleyen ki$i ben olmak istemezdim ama öyle maalesef.

    kontürleme evet cok önemli, ama sen onu da yanli$ yapiyorsun?? sadece kontürleme ile makyaj olmaz. sadece koyu bir pudra ve acik tonda bir fondöteni yüzüne yaymakla makyaj yaptim diyemezsin.

    mükemmel bir makyaj istiyorsan bunu adim adim yaparsin: önce nemlendirici, sonra baz, sonra fondöten, sonra pudra, sonra bak sonra kontürleme, ki bunun icin özel bir kontür pudrasi kullanirsin. yoklukta bronzer de kullanabilirsin, highlighter zaten kontürleme icin $art. bunun icin en acik tonda fondöten kullanamazsin, adamlar bo$una zibilyon ce$it highlighter sürmüyor di mi piyasaya annem? onun üzerine de allik uygularsin ve biter. ve üzgünüm ama göz makyajini senin söyledigin gibi sonra degil önce yaparsin. tüm bunlardan önce, zira far özellikle de simli bir far kullaniyorsan cilde dagilan bir $eydir, o göz makyajini sona birakirsan, disko topu gibi paril paril dola$irsin ortalikta.

    ve hayir önce göz makyaji sonra da ten makyaji yaptigin zaman "aman allaaaahim ben ne yaptim" demezsin, makyajdan anliyorsan eger abartmazsin cünkü. neyi ne kadar ve nasil kullanacagini bilirsin, en ba$indan kafanda bütün renkleri ve yogunlugu tasarlami$sindir zaten. nereye gidecegine, ne giyecegine, rujunun rengine vs göre biliyorsundur zaten yapacagin makyaji, o yüzden asla ve asla ve asla makyaj bittikten sonra "aman allaaaaahim bu neeee" cigliklari atmazsin bebeeeem.

    neyse takma kafana sen de ögreneceksin, kimler ögrenmedi ki, sen de bir gün ögreneceksin. o vakte kadar seni pixiwoo karde$leri takip etmeye davet ediyorum.

    ha bak kontürleme demi$ken, bak burda en dogrusundan yapilmi$i var: http://www.youtube.com/...bedded&v=l56_rphuegq#at=267

    öptm cnm kib bye.

    -alıntı-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne, sen misin ?

      Çok hoşsunuz gerçekten :) İnternet özgür bir ortamdır, isteyen hakaret olmadığı sürece istediğini yazar. Ben ne yapayım şimdi? Sizin okuduğunuzu bana yetiştirmeniz ve matah bir şey yaptığınızı sanıp, üstüne bir de hakaret edişinizle gaza gelip EkşiSözlük'e gidip "Bana böyle diyemezsiniz, bu fikirler benim değil ünlü makyaj uzmanı Bobbi Brown'un makyaj felsefesidir, keşke yazıyı yazmadan önce 2 yıl önce çektiğim videoyu izleseydiniz, önerdiğiniz videonun aynısı olduğunu görürdünüz..." mü yazayım?

      Çok şükür ki ailem bana şunu öğretti. Yaptığım şeyi ben beğendikten sonra, o iş güzeldir. Ben yaptığım işten çok memnunum ki paylaşıyorum. Kimsenin beğenisini, onayını almak zorunda da değilim. Hem benim her hareketimi, fotoğrafımı, videomu, yazımı takip edip; hem de bu kadar nefret neden anlamadım. Ben her gün yeni bir şey öğrenmeye, bana yapılan yapıcı eleştirilerle kendimi geliştirmeye gayret ediyorum. Peki ya siz ?

      Sil
  2. ellerine sağlık canım çok güzel bir video olmuş,devamı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Hacer hanım merhaba,

    Yalnız benim de bildiğim kadarıyla makjaya önce göz makyajıyla başlanır, o noktada yukarıdaki yoruma katılıyorum açıkçası.

    sevgiler,

    Benan Sungur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Benan,

      Makyajda asla yoktur, dileyen dilediği gibi, dilediği ürünlerle, dilediği sıralama ile makyajını yapabilir. En azından ben böyle düşünüyorum. Videoda sözünü ettiğim düşünce ise Bobbi Brown'a aittir ve benim çok sevdiğim, bu nedenle paylaşmak istediğim bir şey oldu. Yorumunuz için teşekkür ederim. Sevgiler benden...

      Sil
  4. Beğensem MI beğenmesem mi bilemedim Şimdi. çok değişik yorumlar var.

    YanıtlaSil
  5. Hacer Hanım uzun süredir izliyorum blogunuzu ve bugünlerde sık sık postların olması çok güzel...eğer arkadaşlar mevcut tüm videoları yerli yabancı tüm makeup artistlerden izlemiş olsalardı an açık fondöten mi highlighter mi bunun tercih meselesi olduğunu zaten çözebilmiş olurlardı...pek çok tanınmış yabancı makeup artistleri ve blogları takip ediyorum ama bu kadar basit ve ucuz bir eleştiri daha görmemiştim...insan bence eleştirecekse de olgunluğunu ve ağırlığını kaybetmemeli ...

    çok doğalsınız ki bu sanal alemde nadir görülen bir özellik başarılısınız bu da nadir sayılır iki kelime iki fotoğrafla blog olmuyor elbet! meyve veren ağaç taşlanır derler ...bu tarz oklar yıldırmasın sizi demekki başarılısınız seviliyorsunuz ve birileri de sizi çekemiyor...aksi takdirde eğer şaka değilse ben hiçbir yerde bu kadar aciz bir eleştiri görmedim

    yeni gönderilerinizi merakla beklemekteyiz...iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederim. Sevgiler

      Sil
  6. SEN KIMSEYE BAKMA , BASKA SEYLER YAZACAGIM SIMDI AMA HOŞ OLMAYACAK , ÇOK DA GUZEL OLMUS VE YARARLI TESEKKURLER,ELLERİNE SAĞLIK , DEVAMINI BEKLIYORUZ.

    YanıtlaSil
  7. bu yorumları yazanlar aslında kimlikte belirtsinler , öyle adsız adı altında yazmak kolay.bir şey daha bu kadar bilmiyormuşsun ya Hacer ,onun için binlerce takipçin var.Sevgilerimle , seni seviyoruz

    YanıtlaSil
  8. yıllardır gayet güzel elinden geldiğince makyaj konusunda bilgilendirmeler yapıyor videolar resimler paylaşıyorsun tabiki beğenende beğenmeyende olacaktır blogger dünyası maalesef yalan rüzgarına döndü son zamanlarda çekememezlikler , kıskançlıklar,entrikalar sonuçta beğenmeyebilirsin sevmeyebilirsin kimse sevmek zorunda beğenmek zorunda değil ama hacercim adsız yorumlar enteresan oluyor gerçekten biz bunlara hayalet takipçiler diyoruz o nedenle boşver takma kafana sonuçta beğene beğenir beğenmeyen beğenmez öyle değilmi öpüyorum iyi haftalar sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Hacer' cim yeni bir cilt bakim video su ceker misin? Uzun zaman oldu merak ediyorum. Seni severek takip ediyorum. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bu hafta çekmeyi planlıyorum. Sevgiler !

      Sil
  10. Merhaba Hacer Hanım, size ulaşabilmem için bir mail adresi verebilir misiniz acaba?

    YanıtlaSil
  11. Allah nazarlardan korusun seni, meyve veren ağaç taşlanır unutma :) bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :) devamını dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  12. merhabalar, göz alti sorunlarimiz ayni.. napacagimi sasirdim, sanirim en iyisi bu durumu kabullenmek :) ne dersin? Sevgiler !

    YanıtlaSil
  13. Tamamı ile harikasın. Lafa söze gerek yok :)

    YanıtlaSil
  14. Burun yanları için kullandığınız fırçanın no'sunu verebilirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  15. Unlu makeup artist lisa elridge bile bir suru videosunda once ten makyajini yapıyor sonra goz makyaji yapiyor.olmazsa olmaz acayip bir kural degil bu.sirf karalamak icin acizce sacma sapan yorum yapmak icin yazmista yazmissiniz.elestrinin bile efendi olani guzeldir.zengin simarik kiz agziyla yapilan bu tur elestri bile diyemeyecegim yazilara ancak gülünür.cok prof seyler izlemek isterseniz troy jensen , pixiwoo, lisa elridge falan izleyin.Burayi da rahat birakin zorla izleten yok ya.

    YanıtlaSil
  16. Merhabalar,

    Öncelikle çekmiş olduğun videolarda kendini ifade etme şeklin gerçekten çok başarılı. Öğretmen bir annenin kızı olarak çok takdir ediyorum seni ;)

    Daha önceki cilt bakımı videodanda (bunda da bahşetmişsin) eldiven şeklindeki keseden aldım ancak ne zaman yapsam cildimde ufak tefek sivilceler çıkmaya başladı. Kullanmamaya karar verdim. Dediğin gerçekten çok doğru sana iyi gelen birşey başkasında farklı reaksiyon gösterebiliyor.

    Kötü söz sahibinindir felsefesini benimsemişimdir her zaman. Bırak isteyen istediğini konuşsun. iyi bişeyler yapıyorsun ki bu kadar çok konuşan var :)))

    YanıtlaSil
  17. Selam,
    Bence makyaja ne ile başlanılacağı yapılan makyaja göre değişir! Tabi kişinin kendi arzusuna görede!
    Ben şahsen istersem önce dudağımı boyarım kime ne... Neyse zaten ş harfini dolar işareti ($) yapan kişinin yorumunu kim takar..

    Mükemmel bir ten makyajı olmuş!
    Melike :)

    YanıtlaSil
  18. Istemeyen takip etmesin.. hacer hanim son derece iyi niyetli. Uyguluyorum soylediklerini kendim icin konusuyorum. Ellerinize emeginize saglik

    YanıtlaSil
  19. Istemeyen takip etmesin.. hacer hanim son derece iyi niyetli. Uyguluyorum soylediklerini kendim icin konusuyorum. Ellerinize emeginize saglik

    YanıtlaSil