8.07.2014

Ellis Faas Cosmetics Ürünleri {Eyeliner}

     Ellis Faas ürünlerini incelediğimiz ikinci günden herkese merhaba,

     Bu hafta neler inceleyeceğimizden kısaca bahsedip, markanın eyeliner'ını konuk edeceğiz.

    





     Bu hafta Makyaj Günlüğü'nde Ellis Faas'ın eyeliner, rimel, aydınlatıcı, far ve iki rujunu incelemeye alacağız.   
 

     Ürünler dünkü yazımda da bahsettiğim gibi gümüş rengi, kurşun benzeri bir dizayna sahip.  Oldukça şık görünmüyorlar mı?
 
     Ürünlerin alt kısmında ürün kodları ya da kullanım amaçları yer alıyor. Böylece ürünleri birbirine karıştırmadan kolayca seçebiliyorsunuz.


     Bugün incelemek için eyeliner'ı seçtim. Eyeliner yeşil bir kutu içerisinde geliyor. Diğer tüm Ellis Faas ürünleri ile aynı tasarıma sahip.


     Ürünün kapağını açtığımızda bizi ince, sık, kısa, taklon kıllardan oluşan bir fırça karşılıyor. 

 
     Ürünün arkasındaki kısmı çevirdiğimizde, eyeliner fırçaya geliyor. İlk uygulama için fırçayı pek çok kez {yaklaşık 30 kez}çevirmek gerekiyor. Sonrasında yalnızca bir çevirme, tek göze yetecek ürünü çıkarmaya yetiyor.



     Ürün içeriğini incelemek isteyenler için ekliyorum.


     Ürünü ilk  uygulamada bileğimde denedim. Oldukça sıvı kıvamlı, simsiyah bir yapısı var ancak ilk deneme için uygulamadan çok memnun kalmadım. Aşağıda görebileceğiniz gibi ürünü uyguladığımda boşluklar kaldı.



     Ancak sonrasında gözüme uygulama yaptığımda ürüne tam anlamı ile bayıldım! Ürünün fırçasının ucu çok kararında bir inceliğe sahip. Bu fırça ile şimdiye kadar en kolay şekilde kuyruk yaptım. Göz pınarıma eyeliner uygularken de aynı şekilde fırça çok kolaylık sağladı. Eyeliner'ın yapısının sıvı olması, uygularken çok kolaylık sağladı. Bileğimdeki uygulama gibi gözümde boşluklar oluşmadı.
 

     Normalde likit eyeliner uyguladığımda kuruması için bir süre beklemem gerekir. Aksi halde eyeliner tüm göz kapağıma bulaşır. Onu temizleyeyim derken makyajımı bozarım. Bu kadar sıvı yapıda bir ürünün, uygulandığında hemencik kuruması beni biraz şaşırttı, aynı zamanda da memnun etti.

     Sonradan Ellis Faas'ın sitesinden ürün açıklamasına baktığımda ürün içerisinde küre şeklinde pudra ve jelleştirici içerikler olduğunu okudum. Çabuk kurumanın sırrı bu içerikler sanırım :) 



     Açıkçası şu ana kadar kullandığım tüm eyeliner'lar arasında en beğendiğim eyeliner bu oldu.  Fırçası, tek çevirmede yeterli ürün gelmesi, ürünün yapısının tam kararında oluşu ile ben bu eyeliner'ı çok sevdim. Defalarca uygulama yapmama, silip düzeltmeme gerek kalmadan iki-üç hamlede eyeliner'ımı uyguladım. Çok pratik bir uygulama sağladı.

      Ürünün tek dezavantajı, standart bir eyeliner'a oranla oldukça pahalı olması. Amerika'da 36 Dolar olan ürün Türkiye'de ortalama 150 TL'den satılıyordur diye düşünüyorum. Gümrük, vergi gibi eklemeler sağolsun !

     Ellis Faas ürünleri Türkiye'de İstanbul ve Ankara'daki Harvey Nichols mağazalarında satılıyor. Net bilgim yok ancak telefon ile sipariş alıyorlardır diye düşünüyorum.


     Bu ürün bitince yenisini alır mıyım? Tüm eyeliner'larımı eşe dosta verip, sadece bunu alırım, evet. Her gün eyeliner uygulamayan biri olarak bir tek bu ürünle hayatımı sürdürebilirim diye düşünüyorum. 

     Yarın yepyeni bir Ellis Faas ürününü inceleyeceğiz. Yarına kadar kendinize iyi bakın.

     Sevgiler,
     Hacer

12 yorum :

  1. Siz nereden aldınız bu ürünleri?

    YanıtlaSil
  2. Siyahlığı çok güzel, ambalajı ise şahane ama 150TL bir eyeliner için çok yüksek bir rakam :/ By by Ellis Faas :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef fiyatı bu kadar yüksek olmasa süper olacaktı :(

      Sil
  3. Ooo fiyatı güzelmiş :) blogumdaki MAC çekilişine beklerim :) http://kozmetikcantasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Ben linerdan çok göz makyajındaki farı beğendim :) Ellis Faas'ın özellikle Milky Lips serisine bayılıyordu gossmakeupartist. Onları yazmanı bekleyeceğim ben de :)

    YanıtlaSil
  5. Sinem can24/8/14 11:43

    Ben lise ogrencisiyim,makyajla aram pek iyi degil,cok kullanmam. Ama zaman zaman da kullanmiyor degilim ornegin sabah okula giderken daha bakimli daha canli olmasi acisindan bi rimel zaman zaman ince bi eyelener kullanmiyor degilim.. Hem okul hayatimda hem de gunluk hayatimda kullanabilecegim sade onerileriniz varsa alabilirmiyim:)

    YanıtlaSil
  6. faydalı bilgilerinizden dolayı tşkler..

    YanıtlaSil
  7. faydalı bilgilerinizden dolayı tşkler..

    YanıtlaSil