31.10.2010

En İyi Saç Köpüğü ?

Sevgili güzellik guruları,

Söz yeniden sizde.
Kullandığınız ve memnun kaldığınız saç köpüklerini bizimle paylaşın.
Marka, özellikleri, ürünün hangi yönlerini beğendiğinizi anlatın.
Yorumlarınız ile seçimizi kolaylaştırın.

Ben yoğun dalgalı saçlara sahibim.
Jöle, sprey gibi ürünler saçımı katı hale getiriyor.
Daha doğal kıvırcıklar elde etmek, kabaran saçlarımla başa çıkmak için önerilerinizi bekliyorum.


41 yorum :

  1. Ben uzun süre Lorealin bukle belirginleştirici ve elektriklenmeyi önleyici köpüklerini kullandım. Hem kokusu hoşuma gidiyordu hem de saçımı yumuşacık yapıyordu =)

    YanıtlaSil
  2. Derdinin dermanı avon bademli ve avakadolu durulanmayan bakım balsamı....yuvarlak kavanozda olan.... bende senin dertten muzdariptim ,bunun sayesinde sacım kendine geldi.

    YanıtlaSil
  3. Bende John Frieda ürünleri var fakat düzleştirici etki için bu markaya bakabilirsin canım Boyner'den.Fulyacıgın önerileri de dikkatimi çekti zevkine güveniyorummmm

    YanıtlaSil
  4. Loreal'in bukle belirginleştirici köpüğü fena değildir ama ben sana John Frieda Dream Curls isimli spreyi öneririm. Hem elektriklenmeyi alıyor hem de bukle bukle yapıyor saçlarını. Buna ek olarak saçında hiçbir ağırlık yapmıyor, %100 doğal kalıyor saçlar. İnsanlar benim saçlarımı permalı zannediyordu düşün. :)

    YanıtlaSil
  5. kıvırcık saçlara sahibim, ve benim de tercihim loreal bukle belirginleştirici köpük ve kuruttuktan sonra da yine loreal'in bukle belirginleştirici spreyi ama ben spreyi almanya ve danimarka seyahatlerimde ordan aldım baya da bir stokladım zira Türkiye'de her yerde aradım ama bulamadım!

    bir de son dönemde denediğim ve başarılı bulduğum bir diğer ürün de otacı'nın bitkisel saç jölesi(turuncu olan) bunları da watsons'lardan alıyorum ama sanırım artık daha yaygın marketlerde de bulunabiliyor...

    sevgiler

    miray

    YanıtlaSil
  6. benim saçlarımda kıvırcık ve kabarıyor bende akat gardinin dolgunlaştırıcı güçlendirici sabitleyici olanını kullanıyorum cok memnunum hem dalgalarımı belirgin yapıyor hemde cok doğal duruyor sanki saçına hiç birsey surmemişsin gibi benim saçımı herkez yapılı sanıyor onu tavsiye ederim ama yinede sunu soyliyim herkezin saç tipi farklıdır...:)

    YanıtlaSil
  7. akat gardnin köpüğü çok güzel

    YanıtlaSil
  8. ayni dertden muzdaribim bende,benim saclarda ince telli ve cubuk makarna gibi..kullandigim hicbir kopukten memnun kalmadim,banada biseyler tevsiye ederseniz sevinirim,

    YanıtlaSil
  9. ince telli yoğun dalgalı saçlarım var. çok uzun bir süre lorealın bukle belirginleştirici köpüğünü kullandım ve çok memmnundum. ancak uzun bir süre aynı ürünü kullanınca saçlarım bir süre sonra o ürüne bağışıklık mı kazanıyor ne, güzel şekil almamaya başlıyor.

    bu aralar loreal studio out of bed`i kullanıyorum ve şimdiye kadar kullandığım en iyi şekillendirici. (üstünde dağınık görünüm veren krem jöle yazıyor ama merak etme öyle bir etkisi yok. ben duştan sonra nemli saçlarıma uyguluyorum. bazen kendi halinde kuruyor, bazense makinayla kurutuyorum)

    onun dışında avonun krem jöle diye bir ürünü var o da gayet güzel.

    bu iki ürün de saçlarımı yumuşacık yapıyor. ama loreal jölenin en önemli artısı onunla yaptığım saçım çok uzun dayanıyor. 3 gün mükemmel dalgalarla dolaşıyorum ;)

    YanıtlaSil
  10. benim saçlarım omuzlarımda ve çok gür.birde dalgalı olunca birde elektriklenince baya kötü gözüküyor.saçımın çok fazla kabarmaması ve çok gözükmemesi için ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  11. evet hacercim mirayında dediği gibi otacının turuncusu çok iyi bir üründür.Çok katıda yapmıyor ve tamamen bıtkıseldır.Forum Watsons ta haftasonları otacı uzmanıyım ben gelırsen gorusuruz cNM=)

    YanıtlaSil
  12. piyasadaki saç köpüklerinin hemen hemen hepsini denedim.. En güzeli akat gardnin çok güzel doğal duruyor. Tavsiye ederim.....

    YanıtlaSil
  13. kesinlikle loreal'in bukle belirginleştirici köpüğü süper!!! muhakkak denemeni tavsiye ederim!!

    YanıtlaSil
  14. Ben de bunlardan birçoğunu denedim ve sonunda panten mükemmel bukleleri keşfettim,hem çok güzel kokuyor hem jöle gibi de sert olmuyor,elektiriklenmeyi önlüyor,kesinlikle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  15. John Frieda Frizz Ease Dream Curls Curl Perfector
    :)

    YanıtlaSil
  16. egos briyantin vardı bir tane, köpüğümsü bi forma sahipti ama briyantindi asla yağlı yapmazd saçı, hiç ağır olmayan çok tatlı bir kokusu vardı... tedavülden kalkalı 2-3 yıl oluyor, bir sürü ürün denedim ama yok onun gibisi ama yine de egos öneririm ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende şuan yeni aldım egos fix ultra saç köpüğü asi saçlar için yumuşacık çok hoş..

      Sil
  17. john frieda. bu konuda gördüğüm en başarılı köpük. Hacim verirken net ve dolgun bukleler yaratıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bu markanın ıslak göstereni var mı?

      Sil
    2. saçını yıkadıktan sonra sprey sık ıslak görünümü veriyor.

      Sil
  18. kıvır kıvır olmayan dalgalı saçların varsa ve daha hacimli ve dalgalı gözükmesini istiyorsan goldwell ürünlerine bak diyorum. Bi harikalar. Şu ana kadar kullanmadığım kalmadı,bu kadar iyisine denk gelmedim.

    YanıtlaSil
  19. Kızlar, artık boyanında köpüğü çıktı. Koleston köpük boya diye bir şey çıkarıyormuş. Akma, damlama gibi problemleri ortadan kaldıracak yeni teknoloji bir ürün olduğunu söylüyorlar. Siz bu konuda bir şey duydunuz mu? Öyle bir şey olursa süper olur gibi geldi bana, deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  20. Köpük yazısını okuyunca sizinle paylaşmak istedim. Koleston köpük boya çıkartıyormuş, sizin bu konuda haberiniz var mı arkadaşlar?Akma, damlama gibi problemleri ortadan kaldıracak yeni teknoloji bir ürün olduğunu söylüyorlar. Ben çıkar çıkmaz denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  21. kızlarr saçımızı uzatmak içinde öneriler söyleyinn :)

    YanıtlaSil
  22. merhaba arkadaşlar :) benim saçlarım düz ama sürekli kabarıyorlar bunun için öneri alabilir miyim peki?:)

    YanıtlaSil
  23. arkadaşlar akat gardi mavi-gri renkli olanını hiç hiç tavsiye etmem.iğrenç bi kokusu var ve kazık gibi yapıyo ayrıca benim saçlarım düz ve kalın telli maşa yaptığım zaman hacmini azaltıyo.

    YanıtlaSil
  24. arkadaşlar akat gardinin mavi-gri olanını hiç hiç tavsiye etmiyorum.benim saçlarım düz ve kalın telli maşa yaptığım zaman sıktığımda,saçımı inceltiyo ve hacmini azaltıyo.kazık gibi yapıyo.ayrıca kokusu da iğrenç:S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman allahim 2 senedir ariyorum akat mavi gri , bu dunyada sacima en uygun kopuk ama yok hicbiryerde, elif sen nerden almistin ???

      Sil
    2. Akat gardi mavi gri mor ve daha hangi türü varsa ben elazığda yerel bi markette gördüm canım

      Sil
  25. burdaki öenerileri okudum ama acaba hangisini alsam ki...saçlarım kendinden dalgalı reklamalrdaki gibi :)) ama elektiriklenme oluyorrrrrrrrrrrrr nedennn nedenn :)

    YanıtlaSil
  26. kızlar benimde saçlarımın yarısı bukleli yarısı dalgalı bi garip saç köpüğü daha düzgün sonuç verir mi?saçlarım kabarıkta böyle taç takıp dolaşmak istiyorum.önerileriniz neler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba aynı konudan bende muzdaribim aslında kıvırcık saçlarım vardı ve 1 bucuk yıl devamlı düzleştirmekten mahvettim suanda toparlamaya calısıyorum ve uzatma.. her türlü şeyi uyguluyorum ama ne yazıkki henüz bir gelişme yok.. uzamasından baska caremizde yok sanırım..

      Sil
  27. vella saç köpüğü aldım ama daha kullanmadım iyi bişeye benziyo alırken kokusunada dikkat edin güzel koksun :)

    YanıtlaSil
  28. gerçekten akat gardi çok doğal hepsinden çok daha iyi

    YanıtlaSil
  29. Akat gardinin bahsedilen saç köpüğünü denedim tam bir facia.Hem kazık gibi yapıyor saçları ,hem de çıkarması öyle zor ki.Şahsen ertesi gün bile kazık gibi kalıntılar vardı saçımda ve çıkarmaya çalışırken bir sürü saçım koptu.Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.Burada marka bünyesindeki şahıslar satış yapabilmek için öve öve bitirememişler galiba.Kanıp da almayın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok haz duydugumuzdan degil ama saçlarımız yogun kıvırcık ve kopuk veya jole kullanmayınca faciaya dönüşüyo o saçları tutabilmenın tek yolu o yapıs yapıs urunler..

      Sil
  30. Yazı çok iyi olmuş gerçekten baya bir ürün öğrendim hepsini araştırıp birini alacağım :) Benim de saçlarım kalın telli ve aşırı gür bir türlü adam edemiyorum :)

    YanıtlaSil
  31. saçlarım düzlestirmekten berbat oldu kıvırcık saçlarım vardı herkes perma sanıyordu şimdi ise bi şekil yok köpük kullanmayı düşünüyorum tavsiyelerinize uyucam benim de sizlere bir tavsiyem var saçlarınızı yıpratıcı aletlerle yapmayın ne şekil kalıyor ne hacim

    YanıtlaSil
  32. saçlarım kıvırcık ve omuzlarımda kalıyor köpüğün işe yaradıgını söylediler sprey ıslak görünümü veriyor ne yapmalıyım hangi marka köpüğü kullanmalıyım ?

    YanıtlaSil
  33. saçlarım dalgalı ve yıpranmış görunuyo köpuk mu kullanmalıyım yoksa sprey mi begendiginiz hangı markalar var arkadaşlar ?

    YanıtlaSil