27.07.2012

ELCA Company Store Ganimetlerim

     Geçtiğimiz haftalarda birkaç günlük bir İstanbul tatili yapma imkanım oldu. Instagram'da bol bol fotoğraf paylaşmıştım, takip edenler bilir. İstanbul'a gitmişken ELCA Company Store'a uğramamak bana yakışmaz diye düşündüm ve sevgili Bengisu ile soluğu orada aldık. Henüz bilmeyenler için ELCA Company Store, ELCA bünyesindeki markaların {Aramis, Bobbi Brown, Clinique, Darphin, DKNY, Estee Lauder, Jo Malone, La Mer, MAC, Michael Kors, Missoni, Tom Ford, Tommy Hilfiger} bir nevi outleti diyebiliriz. Önceki sezona ait kozmetik ve bakım ürünleri ile parfüm gibi ürünleri çok çok uygun fiyata satın alabilirsiniz.


     Ben mağazaya ilk girdiğimde ufak çaplı bir şok yaşadım çünkü şansıma çok fazla MAC ürünü "sudan ucuz" denebilecek fiyata satılıyordu. "Onu mu alsam, bunu mu alsam? Aaa şurada da Bobbi Brown varmış!" gibi şaşkınlıkların ardından maymun iştahlılığa gerek yok diyerek birkaç nadide ürün ile günü kapattım = ) 


     İşte aldıklarım...




     MAC'in Shop Mac Cook Mac koleksiyonunda incelediğim, "Alsam mı almasam mı, amaan bir lipbalm için bu kadar paraya yazık değil mi?" düşünceleri eşliğinde almaktan vazgeçtiğim Tread Gently Tendertone Lip Balm'ı mağazada 11 TL'ye görünce almadan edemedim. 





     Bobbi Brown rujlarının kalitelerini çok beğeniyorum. Mağazada birkaç renk olan rujlardan tam kışa uygun bir gül kurusu rengi olan 10 numara Plum Rose'u 30 TL'ye aldım.





     Bir de gördüğüm anda rengini ve ışıltısını çok beğendiğim, mağazada bir tane kalmış olan 3 numara Shimmer Blush30 TL'ye aldım.






     ELCA Company Store, Maslak Sun Plaza içerisinde. Ben metro ile gittim, direkt önüne çıktım. Ulaşım çok rahattı. {İstanbul'daki ulaşımın adı metroydu sanırım ? Fünikülerdi, tramvaydı, metroydu karıştırır oldum da = ) }



16 yorum :

  1. allık ve 10 nr. rujun rengini çok sevdim. Gercekten 10 numeroo :) gule gule kullan canım valla bravo.Ben İstanbul'da yaşıyorum hala gidemedim şu elca ya :(((

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Makyaj Günlüğü; Yazın için çok teşekkürler. Ben daha önce hiç ELCA'ya gitmedim dolayısıyla birkaç sorum var, yanıtlarsan çok sevinirim.
    1. Sun Plaza'ya metro ile gittiğini söylemişsin. Metroya nerede bindiğini ve metrodan hangi durakta indiğini yazabilir misin?
    2. Daha önce bir yerde sadece kredi kartıyla alışveriş yapıldığını duydum. Bu doğru mu?
    3. Plazaya girerken herhangi birşey istiyorlar mı?

    Yanıtlarsan çok sevinirim. İyi günler...

    YanıtlaSil
  3. istanbulda yaşıyorum ve gitmiyorum ne dirayetli birisi oldum çıktım yaw:) bayıldım hepsine gidersem kendimi kaybederim gerek olmasada alırım diye gitmiyorum:(

    YanıtlaSil
  4. Aay çok sevindim adımı orada gördüğüme! :)

    Ben de kaç gündür kalkıp İzmir'e gelsem diyorum bir gün mesela, o zaman da sen beni gezdirirsin. :)

    Ayrıca bu blogu takip edip senle tanışamamış bir sürü insana da bir itirafta bulunayım, bence çok şey kaçırıyorlar :) Hala blog postlarında gördüğümden bile güzel ve fotoğraflarda hissedilemeyecek kadar samimi olan birini tanımanın mutluluğunu yaşıyorum, çok da samimiyim bu konuda :)

    Ayrıca metroyla ELCA'nın önüne çat diye çıkıvermemiz bana hala ilk gidişimde yaşadığım eziyeti hatırlatıyor da, yorumumu okuyanlar varsa söylüyorum, Beşiktaş'tan minibüsle bilmem neyle yorulmasınlar, çözüm metroda. :D

    YanıtlaSil
  5. Mac lip balmı eline sürüp gözterir misin ?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba :)
    bloğunuzun sessiz takipçilerindendim bugüne kadar öncelikle şu zamana kadar yaptığınız paylaşımlardan oldukça yararlandım ve teşekkür etmeyi borç biliyorum:) güle güle kullanın ürünlerinizi :) özellikle bobbie brown allığın duruşunu merak ettim en kısa zamanda swatclarını görürüz umarım kendinize iyi bakın :)

    YanıtlaSil
  7. Tam olarak metroyla hangi durakta inilecek bizde yararlanalım ya nasıl bulabilirz nerde ne tarafta kalıyo paylasrmsnz :)

    YanıtlaSil
  8. hacercim drhauschka 'nın ürünleri hakkında bir video bekliyorum senden. :))

    YanıtlaSil
  9. Kızlar Taksim'den metroya binip, İTÜ Ayazağa durağında iniyorsunuz. Meteonun plazalar çıkışından ilerlediğinizde dışarı çıktığınız zaman tam karşınızda yeşil renkli bir plaza beliriyor. İşte hedefiniz orası :) Sadece kredi kartı ile satış yapılıyor diye biliyorum ama mağazayı arayıp sormakta fayda var. Giriş için bir şey istemiyorlar ama alışveriş yapınca ELCA Store kartı veriyorlar. Sonraki gidişlerinizde onu gösterirseniz sorunsuz içeri girebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. Böyle uygun bulduğun ürünlerden fazladan alsan da, satış bloğuna eklesen, benim gibi İstanbullu olmayanlar da nasiplense keşke. :)

    YanıtlaSil
  11. Coral shimmer blush harikaaaaaa

    YanıtlaSil
  12. swatch isterim

    YanıtlaSil
  13. Ben birşeyi sormak istiyorum Victoria sekreteri gibi cildi parlak ,ıslak gibi yapan bir ürün var mı? Ayrıca cildi pembe renk veren fondaten veya nemlendirici arkadasım gormuş müşteride sormamış size danışmak istedim

    YanıtlaSil
  14. Böyle bir yer oldugundan hic haberim yoktu cok sevindim :)

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar, haftasonu da açık değil mi mağaza

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumartesi öğlene kadar, pazar kapalı diye biliyorum.

      Sil