30.07.2013

Cilt Bakım Rutinim {Video}



Videoda bahsedilen ürünler : 
  • Clinique Liquid Facial Soap Mild 
  • Clinique Clarifying Lotion 
  • MAC Volcanic Ash Exfoliator 
  • Dr. Angel Ozon Maskesi 
  • Tchibo Yüz Temizleyici 
  • Clinique Even Better Eyes göz çevresi kremi 
  • Clinique Even Better Clinical serum 
  • Clinique Dramatically Different nemlendirici 
  • Kiehl's Midnight Recovery Concentrate 
  • Bioderma Sensibio H2O makyaj temizleyici

12 yorum :

  1. =)
    merak ettiğim bir konuydu.
    yalnız videoları daha sık yapp olur muu =))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş video senin anlatım tarzın başlı başına izlettiriyo kendini sık sık video bekliyorum :) banada beklerim
    suvemakyaj.blogspot.com ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba volnanic ash ve ozon maskesini ne kadar aralıkla kullanıyorsunuz. Hafta bir mi iki mi ?

    YanıtlaSil
  4. merhaba hacer hanım ozon maskesini izmirden alabileceğimiz bir yer önerebilirimisiniz?

    YanıtlaSil
  5. güzel bir video olmuş yine :)

    yüz için keseyi nereden alıyorsun?bir de even better'ın yüz için olanını gece-gündüz mü kullanıyorsun merak ettim..

    YanıtlaSil
  6. İlk cilt bakım ve makyaj ürünlerimi ergenlik döneminin sivilceli,sıkıntılı ve huysuz dönemlerinde Clinique den almıştım :) tabi zaman geçtikçe meraktan başka ürünlere yönelsem de Clinique ürünlerinin verdiği etkiyi yakalayamadım ve zaman zaman cildimi bozdum.Bu sıralar etkili ürünler arayışındaydım tam üstüne geldi bu video Clinique e dönmeme vesile oldu .Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için keyifle izliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Tm merak ettiğim bu ara videoyu çekmişssin ,eline sağlık.Aynen bende Clınıque'i çok severim ama even better göz çevresi bana buton yaptı malesef

    YanıtlaSil
  8. even better yüz için olanını nemlendiriciden sonra uygulayın diye bir şey okudum geçenlerde .Ben nemlendiriciden önce uyguluyorum ,şimdi hangisi doğru?Anladığım kadarıyla sen de nemlendiriciden önce uyguluyorsun

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar Hacer Hanım,

    Öncelikle böyle güzel videolar için teşekkür ederiz. Bir konuda fikrinizi almak istemiştim. Clinique makyaj fırçaları da mevcut bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz;? Tavsiye edebileceğiniz yada Mac ile kıyaslama yapabileceğiniz ürünler oldu mu?

    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. çok beğenerek takip ediyorm çok şekersin. çok samimi olarak bişi sorak istiyorm lütfen yanlş anmlama yardımcı olursan çok sevinirim... baştan sona tüm bağlantılarına baktm sanırım burnun estetik çok başarılı olmuş ameliyatn bende yapmayı düşünyrm doktorunun adını paylaşır msn? sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. Meraba :) dun bu videoyu tesadufen buldum yuzume bakim yapmaya cok useniyorum kullandigin urunler cok pratik biz bunlari nerelerde bulabiliriz turkiyede satisi olan urunler mi bide unide bu bolumu kazandm sormak istedigim bikac soru var baska nasil mesaj atabilirm:)

    YanıtlaSil
  12. hacer hanım cilt tipi hakkında birşey sormak istiyorum.. ben cildimi temizlediğimde yanaklarımda gerginlik hissediyorum ve kuru oluyor eksra nemlendirmem gerekiyor.. ancak t bölgem yağlı, sivilce ve siyah noktaya müsait.. bu durumda ben clinque cilt tipi 2 kuru karma mı oluyorum? cevaplarsanız çok sevinirim..

    YanıtlaSil