27.07.2014

Gelin Makyajı {Video}


15 yorum :

  1. Tebeşir gibi kaldı o beyazımsı far göz pınarlarında, aydınlık fikri iyi ve trendy ama uygulama yöntemi bu değil asla. Daha soft bir renk kullansan kahverengilere geçerken göz pınarı için, daha gerçekçi bir görünüm elde edebilirsin. Videoyu kendin bir daha izle bak, hak vereceksin göz pınarındaki rengin çiğliği konusuna.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu rengi, bu kadar belli oluşunu çok seviyorum. Daha açık bir ton kullanınca inan ki sıradanlaşıyor makyaj. Tabi tercih meselesi, sen bu tarzdan hoşlanmıyorsun belli ki :)

      Sil
  2. Hacer goz makyaji sirasinda yuze dokulenleri yuz makyajina gecmeden nasil temizliyorsun? Naked paletimden matolmayan renkler kullandigimda yuze goz altina dokulen farlari bi turlu tam temizleyemiyorum. Temiz fircayla supureyim diyorum daha cok dagiliyor. Ne onerirsin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben makyaj temizleyiciyi, pamuğa dökerek göz altlarımı temizledim. Fırça ile çok daha kötü oluyor bence, her yere bulaşıyor. Hafifçe temizlemek en güzeli.

      Sil
  3. Merhaba Hacer iki konuda sana danışmak istiyorum istanbulda yaşıyorum iki ay sonra nişanım war fiyatı uygun kapatıcılığı yüksek bir fondoten önermeni rica ediyorum ayrıca nişanlığımın rengi nar çiçeği ve siyah dantel detayları war ne tonlarda bir göz makyajı uygun olur? Yanıtlarsan çok sewinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanirim Revlon guzel bir secim olabilir sizin icin. Yada Maybeline Fit me? Turkiyede fiyatlari nasil bilmiyorum ama Hollanda da uygun fiyatli olanlar bunlardir ;) gule gule kullanin. Ayrica makyajinizi ben olsam dogal kahve tonlarinda tutar ( yani toprak tonlarinda) , Guzel bir eyeliner surer ve dudaginizda ise elbisenizin rengini tercih ederdim. Yada gri farda olabilir.

      Sil
  4. Tek kelimeyle enfes..makyaj konusunda essizsiniz..bu makyaja da bayildim..mutlaka naked paleti edinmeliyim..sizi ve yaptiginiz makyajlari cook seviyorum..

    YanıtlaSil
  5. Enerjiniz öyle güzel ki:) Göz pınarlarındaki aydınlık benim de çok hoşuma gitti. Bu makyajda kullandığınız dudak kaleminin markası nedir acaba?

    YanıtlaSil
  6. Bu gelin makyajına bayıldım tam benim istediğim gibi o dudak için kullandığınız ruj ve dudak kaleminin renkleri çok çok doğal kendi gelin makyajımıda bu tonlarda yaptıracağım rujarı hemen aldım fakat dudak kaleminin adını bilmediğim için alamadım rica etsem dudak kaleminin adını yada sitedeki satış linkini verir misiniz? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. 1 yılı geçkin süredir sizi takip ediyorum harikasınız :)
    bnm blogumada beklerim http://mineninevreni.blogspot.com.tr/ yeni bir blogger olarak deteğinize ihtiyacım olcaktır :) sevgilerr...

    YanıtlaSil
  8. Hacer Hanım benim sizden bir ricam olacak lütfen bir kapatıcı videosu çeker misiniz ya da yazı da olabilir. Özellikle uygun fiyatlı, çizgilere dolmayan bir kapatıcı önerisine ihtiyacım var. Teşekkürler.Sevgiler.:)

    YanıtlaSil
  9. Eger evlenme sirasi bir gun bana da gelirse, bu video'yu tekrar izlemekten zevk alacagim :) Tesekkurler

    http://yeserenyaprak.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir gelin makyajı olmuş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  11. merhabalar, ben de kapatıcı konusunda yardıma ihtiyaç duyuorum. göz altımdaki deri çok şeffaf ve damarlar belirgin. bu görünümü nötrlemek için kapatıcı arıyorum ama bi türlü bulamadım. denediğim ürünler hep aydınlatıcı özelliğe sahip olanlar, ya da tezgahtar bana açık ton veriyor. gözlerimin altını beyazlatmadan kapatabileceğim bi ürün var mı acaba?

    YanıtlaSil
  12. Sahsen bu gelin makyajinizi cok sevdim. hatta baayiiildiiim ellerinize saglik.

    YanıtlaSil