4.08.2013

Makyaja Yeni Başlayanlar İçin Ürün Önerileri {Video}



Videoda bahsedilen ürünler :
  • The Balm Put a Lid On It far bazı
  • The Balm Nude Tude far paleti
  • Loreal Lumi Magique kapatıcı
  • MAC kirpik kıvırıcı
  • Maybelline The Rocket Volum' Express rimel
  • The Balm Balm Shelter renkli nemlendirici
  • Golden Rose Mineral pudra
  • Maybelline Dream Touch Blush krem allık
  • Clinique Chubby Stick / Chubby Stick Intense {Artık pek çok markada buna benzer ürünler bulunuyor.}


51 yorum :

  1. her zamanki gibi başarılı

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım gözaltıları için birkaç sorum olacak bu aralar yaklaşık son uç aydır yağ bezeleri oluştu ve hıcbır şeklide gecmıyor bununla ilgili bir önerin var mı? Ve the balm ın kapatıcısını denedın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Göz altlarında bezeler oluşmasının birkaç nedeni olabilir. Göz çevrenize kullandığınız krem varsa yağlı geliyor olabilir, yüzünüze uyguladığınız nemlendiriciyi göz çevresine de sürdüğünüz için yapısı ağır geliyor olabilir, göz makyajında kullandığınız kapatıcı ya da makyaj ürünleri yapısı nedeniyle ağır geliyor olabillir. Geçmesi için bir süre göz çevresini dinlendirmek ve doğru ürünler kullanmak gerekiyor. Balm'ın kapatıcısını denemedim.

      Sil
  3. Bir solukta izledim yine. Bir önceki videonuzdaki makyajınızı nasıl yaptığınızı merak edip sizden bizleri bilgilendirmenizi rica etmiştim. Ancak daha sonra gördüm ki o makyajın videosunu eklemişsiniz. Süpersiniz :) Teşekkürler. Muğla'dan İzmir'e sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Bir soru: Clinique Chubby Stick / Chubby Stick Intense'in hangi rengini kullandınız makyajda?

    YanıtlaSil
  5. Hacer sen çok tatlısınnn :))))

    YanıtlaSil
  6. cok tatlısınızz :)) benm gözlerm ela yeşil gbi birşey hangi tonlar uygulamalıyım ve yüzüm cok soluk gözüküyr beyaz tenli olduğum içinn ona ne önerirsinizz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı göz renklerine uygun renk seçimleri ile ilgili bir yazı hazırlamayı düşünüyorum.

      Sil
  7. profesyonel anlatımınız ve ses tonunuzla harika bir video...o değilde ah ben o makyaj masasına bayılıyorum,emekleriniz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeliz merhaba,

      Çok teşekkür ederim, daha güzel bir masaya kavuşman dileğiyle...

      Sil
  8. Hacer hanım.çok güzel olmuş gerçekten.ben de sizin gibi bir egitimciyim ve umarım bigun sizin gibi makyaj yapabilirim.denemeye devam:)bi sorum olacak.golden rose bronz pudranin kac numarasini kullandınız acaba makyajda.şimdiden çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,

      Bendeki Mineral Bronze Powder 02 numara.

      Sil
  9. süper bir oda olmuş güle güle kullanmanız dileğiyle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, daha güzeli sizin olsun :)

      Sil
  10. çok güzel bir video,teşekkürler...
    bahsettiğiniz üzere, fırçalar ile ilgili geniş bir bilgilendirme videosu bekliyoruz sizden,almaya gittiğimizde en gerekli olanları kodlarıyla net bir şekilde satın almak istiyoruz,yoksa çok kafamız karışıyor
    teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiğince açıklayıcı bir video çekmeye çalışacağım :)

      Sil
  11. Çok güzel bir anlatım olmuş :)

    YanıtlaSil
  12. video için teşekkürler ses tonunuza bayıldım...
    bende makyaja yeni başlayacaklardanım ama en ufak bir bilgim bile yok o yüzden video süper benim için :D
    bide the balm nerden bulabilirim trabzonda yaşıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaramasına çok sevindim :) The Balm markasını yalnızca Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.

      Sil
  13. video için teşekkürler..
    bende makyaja yeni başlayacak olanlardanım bu sene üni. başlıyorum. fakat makyajla ufaktan yakından bi alakam yok sadece bir kalemim ve mascaram var bu yüzden video benim için süper açıklayıcı oldu:D
    bide the balmın ürünlerini nerde bulabilirim makyaj videolerında da görmüştüm daha önce çok beğenmiştim
    trabzonda yaşıyorum ve burda daha önce görmedim
    burda douglas watson flormar yves rocker var..

    YanıtlaSil
  14. aklıma bir soru gelmişken onu da sormak istedim
    garnier alsam onu da hergün kullanmalımıyım
    eğer kulmamalısyam diğer günler ne kullanmalıyım temizlemke için ve nemlendirici olarak
    bide malum öğrenciyim clinique bana biraz pahalı geldi daha uygun yaklaşık olarak 30 ları geçmeyen öneriniz var mı yoksa paraya kıy al ya da yine cliniqueden olsada hepsini alamasamda sizce hangileri benim için yeterli olur sivilceli çok fazla yağlı bi cildim yok benim
    şimdiden teşekkürler ve son olarak ses tonunuz anlatırken içtenliğiniz çokkkkkk hoşş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier Saf ve Temiz'den bahsediyorsunuz sanırım, temizleyici olarak her gün kullanabilirsiniz. Maske ve peeling olarak da haftada bir kullanım uygundur. İlle de Clinique alın diyemem tabi ki, cildinize uygun herhangi bir ürün kullanabilirsiniz. Bu konuda ben öneride bulunamam bir uzmanla görüşmenizi öneririm.

      Sil
  15. Hacercim ellerine sağlık çok güzel bir video olmuş
    ve fırçalar konusunda video çok güzel olur çünkü piyasada çok fırça var ve hangisi işe yarar hangisi işe yaramaz bilemediğimiz için alım yapmakta zorlanıyoruz.

    teşekkürler
    sevgiler
    bahar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar merhaba,

      Fırça konusunda yoğun araştırmadayım :)

      Sil
  16. Çok güzel bir video olmuş yine yirmi dakika olmasına rağmen çabucak bitiverdi bu yeni başlayanlar için konusu da ayrıca hoşuma gitti çünkü bende yeni başlıyorum sayılır ruj ve rimeli sürekli kullanıyorum ama son zamanlarda digerlerinede merak saldım dediğin gibi ayrı ayrı hangi ürün nasıl kullanılır videoları da çekersen çok yararlı olur :)

    YanıtlaSil
  17. çok yararlı bir video olmuş çok teşekkürler ben makyaja yeni başlayanlardanım kullandığınız bir çok ürünün satışı bursada yok onlara yakın bulabileceğim ürünleri söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa neden bu kadar öksüz bırakıldı anlamıyorum. Ne zaman bir üründen bahsetsem Bursalılar burada yok diyor, çok acı bir durum !

      Sil
  18. hacer cim, fırça videosu istiyoruz :) belirtmek istedim.. iyi bayramlar dileklerimle.. Ebru

    YanıtlaSil
  19. Sizin bloglariniz sayesinde cesaretlenip bende bir blog actim. www.fulyaasaroz.blogspot.com hepinizi beklerim :)

    YanıtlaSil
  20. Bu video yu çok yararlı buldum. gerçekten sadece yeni başlayan için değil makyajı her gün yapan hanımlarımız içinde çok yararlı bilgiler vermişsiniz.. sizi severek dört bi yandan takip ediyoruzz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, işe yarıyor olmasına çok sevindim !

      Sil
  21. Video çok güzel olmuş :) Makyaj yaşı sizce kaç olmalı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum, tam şu yaş demek zor ama üniversite yılları başlangıç için güzel sanki. En azından ben üniversitede başlamıştım :)

      Sil
  22. Evet işte o far sürmeyi beceremeyen ve bu yüzdende yakışmadığına inanan kişi benim :) bir kaç kere denedim beceremedim bende vazgeçtim.Bi göz kalemi bi rimelle göz makyajım bitiyor.Birde bişey sorucam, ben göz altlarıma kapatıcı sürdüğümde gözlerim sanki çok uyumuşum yada çok tuzlu yemişim gibi şiş şiş duruyor o neden kaynaklanıyor olabilir?yani göz altıma hiç kapatıcı aydınlatıcı süremiyorum.Clinique'in kapatıcısını almıştım birkaç yıl önce çok kaskatı çok yoğun bişeydi (tüpte) baktım sürmesi dağıtması zor zaten gözlerimde şiş şiş duruyor ondanda vazgeçtim,verdim arkadaşıma.
    Sevgiler.
    Çubuk kraker :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çubuğum,

      Göz altına ten renginden çok açık ürün sürüyor olabilirsin. Şiş görüntünün sebebi ton/alt ton farkıdır mutlaka.

      Sil
  23. merhabalar Hacer Hanım,

    Öncelikle son dönemde hazırladığınız videolar ve yazılarla bizlere çok faydalı olduğunuzu söylemek isterim. Umarım bu videolar ve yazılar aynı sıklıkla devam ederler :) Sizden ricam mümkünse kullandığınız Inglot fırçalara( özellikle pudra ve göz) muaddil fırçalar önermeniz ve hangi fırçaların ne tür işlemler için kullanılacağına dair bir video hazırlamanız. Yapabilirseniz memnun oluruz.

    başarılar

    YanıtlaSil
  24. Sitesinizi yeni keşfettim. Çoğu sitede bir sürü ürünle makyaj yapıyorlar onlara ne bütçe yeter nede zaman. Sizinki çok hoşuma gitti, zaten çoğu bende olan şeylermiş. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  25. Sevgili Hacer bende bileğinizdeki isminiz yazan bileklik hakkında bilgi almak istiyorum,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. nekadar tatlı kibar kibar anlatıyorsun yaa :D

    YanıtlaSil
  28. merhaba hacer hanım bende fırça alışverişi yapmayı düşünüyorum ama markalar ve elimde olması gereken temel fırçalarla alakalı kafam çok karıştı.. ayrıntılı olarak marka ve kodları yazarak bir video hazırlarsanız çok mutlu olurum..

    YanıtlaSil
  29. Salam, mən Azərbaycandan yazıram, bütün videolarınızı izləyirəm.mənim sivilce ilə bağlı sorunlarım var, 20 yaşındayam amma hələ də hər sabah oyananda yeni yeni sivilceler görürəm üzümdə, en çok yanaklarımda, alnımda, üzüm yağlıdı, bilmirəm nə edim, kömək etsəniz çox sevinərəm.öncədən təşəkkürlər.

    YanıtlaSil
  30. Merhabalar:) ben daha tam olarak makyaja başlamadım ve başladığım zamanda aldığım ürünün kalitesi benim için çok önemli bir markadan alışveriş yaptıysam bütün makyaj malzemelerimi rahatlıkla ve güvenle o markadan alışveriş yapmak istiyorum. Cilt tipim karma cilt sanırım net üzerinden test yaptım ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama cildim yağlı bir cilt değil t bölümlerde biraz yağlanma oluyor oda bazen... hacer ablacım bana yardımcı olursan sevinirim en azından güvenilir bir marka verirsen cok cok sevinirim sevgiler:)

    YanıtlaSil