3.08.2013

Makyaja Yeni Başlayanlarla Sohbet {Video}

20 yorum :

  1. ilk yorum benden olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Video super olmus:)
    Hacer'cim ben Dr. angel ozon maskesini eczanelere sordum. Online baktim bulamadim. Acaba nereden bulabilirim? Cok tesekkur ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, aşağıdaki sitelerden güvenle alabilirsiniz.

      http://www.lilakutu.com/urun/dr-angel-ozon-maskesi-82-gr-

      http://altinkanat.com/?urun-32-Dr--Angel-Ozon-Maskesi.html

      Sil
    2. http://altinkanat.com/?urun-32-Dr--Angel-Ozon-Maskesi.html
      ben bu siteden alışveriş yapmış bulundum ne geldi,ne sitede hesabıma ulaşabiliyorum,ne telefonlarından ulaşabiliyorum,attığım mailler alıcıya ulaşmıyor,facebook üzerinden mesaj yolladım ona da bir cevap alamadım :( hevesim kırıldı.bence lilakutuyu deneyin benim gibi mağdur olmayın derim nacizane..kimseyi zan altında bırakmak istemem ama durum bundan ibaret :( son olarak;kimse benim gibi üzülsün istemediğimden bu yorumu yapıyorum,suçlama niyetinde değilim.
      sevgiler Hacer çok cici,çok şirinsin..

      Sil
    3. Süper oldu bu yorum, çok teşekkürler. Bundan sonra oradan alın demeyeyim o zaman.

      Sil
  3. Her zamanki gibi zevkle videonuzu izledim. Siz bizleri (beni) tanımasanız bile sizi izlerken sanki çok yakın bir arkadaşımızla sohbet ediyormuşuz gibi hissediyorum. Bunun için çok teşekkürler ve bu inanın bu işi çok iyi yaptığınızı gösteriyor. Ayrıca bende bir öğretmen olarak, sizin bu kadar çok kişiye hitap etmenizde mesleğinizin çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Bilgi veriyorsunuz, nasıl yapılacağını gösteriyorsunuz ve bunu gülen gözlerle yapıyorsunuz ki bu benim için çok önemli. Çünkü samimi insanların gözlerinin içinin güldüğüne inanıyorum. Şimdi tatilde olduğunuz için sanırım bol bol video geliyor, bu beni çok mutlu ediyor devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Size başarılar diliyorum ve sizi takip ediyorum, hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  4. çook sekersin beğenrk takip ediyrm... hacer hnm bi konuda yardm isteyecektm lütfn cvpsz bırakmayn. burnumda kayma var bunu makyajla nasıl gizleyebilrm lütfen bu konda bi video yaynlar msnz.. simdiden tskler:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel açıklayıcı öğretici bir video olmuş ellerine sağlık çok güzel bilgiler vermişsin yeni makyaja başlayanlar için güzel önerilerle dolu gerçekten emeğine kamerana sağlık , öneriler sormuştun facebookta eğer olursa organik makyaj ürünleriyle bişeyler yapabilirmisin diğer bir önerimde çok sade yokmuş gibi duran doğal makyaj videosu çekersen harika olur sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Sizi severek takip ediiyorum ve sizden bugüne kadar pek çok şey öğrendim. Bu yüzden öncelikle teşekkür etmek istiyorum size. Video çok samimi olmuş. Çok yakın bir arkadaşım bana birşeyler anlatıyormuş gibi izledim :) Bu video için yapmış olduğunuz makyaj ya da kullandığınız ürünler (özellikle göz) ile ilgili bilgi verir misiniz?

    YanıtlaSil
  7. Evle, yaşam bıcımıyle, sahıp olunan sosyal konum dolayısı ıle bırını elestırmek dunyanın cok cırkın hareketlerınden bırı kesınlıkle. Ama ınsanın durup kendıne de aynayı tutması gerekıyor. Vıdeodan anlıyorum kı kendınızı cıddı derecede fazla onemsıyorsunuz, kullandıgınız cumle kalıplarından bunu cıkartıyorum. Lutfen bırılerının ezelı rakıbı gıbı gormeyın kendınızı, hayatta elbette cok daha fazla meydan okuma gerektıren durumlar var sızın de bıldıgınız gıbı ve elındekı bırkac makyaj malzemesını ya da evındekı bılmem neyı elestıren ınsanlara karsı elde edıldıgı dusunulen 'zafer' asla bunlardan bırı degıl. İyi Gunler.

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar :) Hos bir Video olmus, tesekkür ediyorum öncelikle. Nacizane bir sey sormak istiyorum; burnunuzu yaptirdiniz mi? Iki Video arasinda bariz fark var, dikkatimi cekti. Ben hep dogal burnunuz oldugunu düsünmüstüm de :)

    YanıtlaSil
  9. Burun estetiği inanılmaz başarılı ben başından beri kendi burnunuz sanmıştım :) 4 senede kendinize ne yaptıysanız yapmaya devam edin çok güzelleşmişsiniz. Hep böyle güzel kalın :)

    YanıtlaSil
  10. burun estetiğinizi yapan doktorun adını söylr misinz lütfen çok başarılı olmuş

    YanıtlaSil
  11. çok hoş sohbetsin canım çok beğendim:))

    YanıtlaSil
  12. bir öğretmen olarak anlatış tarzın ve konuşman çok güzel ama bazı kişiler bu konuşma tarzını yanlış anlamış sanırım tüm öğretmenlerde olan bir şeydir bu sınıfa hakimiyet kurmak için belli bir ses tonajı ve tarzıyla konuşuluyor ve normal zamanda da bu konuşma tarzı zaman içinde yerleşiyor bence video da bir şeyler anlatırken de bu tarz konuşman çok doğal sonuçta bilgi aktarımı yapıyorsun ben çok beğendim bu arada burun estetiği olduğuna dair mesajlar okuyorum sanırım makyaj hileleri ile burun yapısı her makyajda farklı durabiliyor bu konuda bilgi verirsen sevinirim birde bir ara dila hanım makyajı yapar mısın en doğal haliyle sevgiler

    YanıtlaSil
  13. :))) Hacercim ilk videouna bayıldım çok şeker :)))
    Çok güzel bir video olmuş mersiii
    iyi bayramlar
    bahar

    YanıtlaSil
  14. Bayildimm ya.hayat dersi sankii ♥

    YanıtlaSil
  15. Ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım göz şeklime uygun bi eyeliner hiç çekemedim.
    Tamam bazen güzel çekiyorum ama benim göz şeklime uymuyor.Çok fazla denedim çok fazla video izledim çok fazla fotoğrafa baktım ama ıı ıh...
    Yetenek yok demekki...Ama pes etmedim. Bi blog açtım zaman zaman yaptığım makyajları ekleyeceğim. Belki oraya koyacağım fotoğraflar için daha büyük uğraş ve çaba harcarım:)

    YanıtlaSil
  16. ablacım ben 17 yaşındayım ve bu yaşta makyaj yapmak doğru mu çok bilmiyorum bir sürü video izledim genelde renkli nemlendirici veya fondöten kullanılıyoe bunlar doğru mu benim için yoksa daha mı kötü olur cildim tam bilemiyorum pudra mı kullanayım napayım hiçbir fikrim yok bizim yaşımızdaki kızlar için çokta zararlı olmayacak bir makyaj videosu hazırlar mısın lütfen?

    YanıtlaSil
  17. Haceeer sabaha kadar izleyebilirim videolarını.İnanılmaz güzel anlatıyorsun.Kesinlikle sıkmıyorsun akıcı,samimi harika videolar hazırlıyorsun.izlerken bi an bende sohbete katılacakmışım gibi hissettim.Sanki gerçekten karşımdasın.Öğretmensin ve bence öğrencilerin çok şanslı senin gibi bir öğretmenleri olduğu için böyle güzel anlatan öğretmenin dersi hiç bitmesin istenir.Kıymetini bilsinler.Hani diyorsun ya bir kişi bile senden bişeyler öğrendim çok teşekkür ederim deyince çok mutlu oluyorum diye bence sen hep mutlu ol çünkü emin ol birçok kişi senden çok çok şeyler öğreniyor.En başta da ben.Eline koluna,ağzına sağlık.
    Sevgiler...
    Çubuk kraker :)

    YanıtlaSil