4.08.2013

Maybelline Dream Touch Krem Allık

     Merhaba,

     Bugün size, uzun süredir aklımda olan ve 7 Ağustos'ta sona erecek olan Watsons indiriminden aldığım Maybelline Dream Touch krem allıktan bahsetmek istiyorum.

      Krem allıklar hem toz allıklara oranla daha kalıcı olmaları, hem de daha doğal bir bitişe sahip olmaları nedeni ile tercih ediliyor. Ben uzunca bir süre krem allık uygulamaktan korktum çünkü dağıtamayacağımı ve kötü bir görünüm oluşturacağını düşündüm ancak sonra korkumla yüzleştim ve aslında çok yersiz olduğunu farkettim.

     Dream Touch krem allıkların dört rengi mevcut. Ben her makyajda kullanılabilecek ve ten rengime uyacağını düşündüğüm için 4 numarayı aldım.


     Diğer tonları yazmak için internette arama yaptım ancak Maybelline Amerika sitesinde bu seriye yer verilmiyor. İngiltere sitesinde yer alan dört ton ise Türkiye'dekiler ile uyuşmuyor. Sanırım bu serinin üretimine son verildi ve Dream Bouncy Blush ile devam ediliyor.

     4 numara gül kurusu ve şeftali arası çok joker bir renk. Diğer renkler benim ten rengim için çok açık olduğu için tercih etmedim. Siz beyaz tenliyseniz, diğer renklere şans verin derim.


     Bu tarz krem allıkları fırça ile uygulamak mümkün ancak ben son videomda görebileceğiniz gibi parmaklarımla uygulamayı ve dağıtmayı tercih ettim. 




     Maybelline Dream Touch allıklar 23 TL'ye satılıyor. Ben indirim ile 11,50 TL'ye aldım ki çok karlı ve iyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum.

     Bu allıkla birlikte sanırım krem allıklara karşı ilgim başladı ve daha fazlasına sahip olmak istiyorum. :)


     Siz krem allıkları seviyor musunuz? Önerebileceğiniz krem allıklarınız hangileri ?

35 yorum :

  1. Bende indirimden aldım, çok beğendim kesinlikle ! :)

    YanıtlaSil
  2. Bende birazını kullandım aynı renginin çok hoş bir görüntüsü var ama bir süre sonra parmakla uygulamam çok zorlaştı fırçayla da görüntüsünü bozmak istemedim açıkçası umarım sen zorlanmadan kullanırsın Hacer abla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi oldu? Bakalım zamanla bende de aynı şey olacak mı. Söylediğin için sağol canım.

      Sil
  3. Aynı korku bendede var palyaço gibi olurum diye yanaşmıyordum ama çok güzel durmuş sende sanırım deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene dene, eminim sende de çok güzel duracaktır :)

      Sil
  4. Çok yakışmis.

    YanıtlaSil
  5. kafam kadar gözeneklerin var bir de fotoğraf koymuşsun...
    insanlar okuyor şurayı, biraz özen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafanızın ne kadar küçük olduğunu kendi ifadenizden öğrenmek çok hoştu :)

      Sil
    2. :))) muhtesemsin.

      Sil
    3. ya bu insanlar neden böle gaddar ve de aptal.. Hacer Hn. bitanesin.. ebru

      Sil
    4. Bu bir kalip. :D Benim kafama da düşmüştü. :D Aynı kişi mi acaba :D

      Sil
    5. hem çekemeyip hem takip edenleri anlamak güç. boşverin

      Sil
  6. harika bir makyaj oldu çok doğal işte bende böyle doğal makyajdan yanayım ve henüz hiç başlamadım teker teker neleri kullanmamız gerektiğini gösteren vidyolar koyarsanı çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlerleyen günlerde ayrıntılı videolar çekmeyi planlıyorum. İzlediğiniz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Sevgili Hacer
    Yazılarını bloğunun ilk gününden beri takip ediyorum her zaman çok keyifli ve öğretici
    Bazı adsızların kabalıklarına inanamıyorum insan bu kadar mı kıskanç ve kötü niyetli olur...
    Harikasın lütfen devam et
    Sevgiler
    İpek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İpek merhaba,

      Desteğin için çok teşekkür ederim.
      Sevgiler :)

      Sil
  8. meraba :) ben de makyaja yeni başlayanlardanım ve sayenizde birşeyler öğrenmeye başladım. Yavaş yavaş kozmetik eksiklerimi tamamlamaya başlıyorum. bb krem ile balm shelter arasındaki fark nedir ? Sizce ikisi de olmalı mı yoksa gratisteki indirimi kaçırmayıp balm shelter mı almalıyım :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. meraba ben de makyaja yeni ilgi duyanlardanım ve öğrenmk için can atıyorum sizi takip ediyorum sayenizde bi çok şey öğrendim videolarınızın bi kaç tanesini izlememe rağmen :) şimdi kozmetik eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum balm shelter ile bb krem arasındaki farkı merak ediyorum sizce elimde ilk bulunması gereken ve faydalı olan hangisi cevap verirseniz sevinirim gratisin bayram indirimi bitmeden almak istiyorum :)teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eda merhaba,

      Blogu incelersen BB kremler ve The Balm Shelter hakkında ayrı yazılar olduğunu ve özelliklerini sıraladığımı görebilirsin.

      Sil
  10. Bobbi brown krem alliklari cok. guzel tavsiye ederim.ozellikle kis mevsiminde kuruyan ciltte Pul Pul Olmuyor.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, Bobbi Brown'un krem allıkları çok başarılı. Teşekkür ederim :)

      Sil
  11. Merhaba ,sizden ürün tavsyesi rica edebilirmiyim ?yüze aydınlık veren ama simli durmayan bir ürün rica edebilirmiyim ? daha çok uzak doğulu kadınlar uyguluyor sanırım bu tarz ürünleri :)taze bi ve doğal görünü sanırım sedefli

    burada benefit girl meets pearl ve mac strobe cream ürünleri gibi ..yada bu ürünleri tavsiye dermisiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Girl Meets Pearl bir aydınlatıcı ürün, bölgesel kullanmak mümkün. Strobe Cream'i ise ister bölgesel, ister fondötenle karıştırarak kullanabilirsiniz. Bunun yanında benim videolarda bahsettiğim The Body Shop aydınlatıcıyı da likit ten ürünü ile karıştırıp kullanmak mümkün. Üç ürün de oldukça başarılı.

      Sil
  12. Ben de eğer nasıl dağıtırım, uygulaması zor mu gibi korkularımı aşarsam bir gün denicem inşallah. Çok şirin tatlı güzel bir pembe:)

    YanıtlaSil
  13. Yanlış bilmiyorsam bu allıkların 4 rengi mevcut TR'de. 02,04,05 ve 07. 04'ü zaten çok güzel anlatmışsınız. :) 02 biraz daha açık, ten rengine yakın bir renk. 05, 04'e çok benzemekle birlikte daha pembe tonlarda. 07 ise içlerinde en belirgini, koyu bir gül kurusu bence. Daha çok The Balm Cabana Boy'a benzetiyorum ben 07'yi. ;) Tabii bunlar benim mağazada yaptığım gözlemler. Elimde sadece 04 ve 07 rengi var. Ayrıca Cabana Boy'a da sahip değilim. Yani renk anlatımlarında hata varsa kusura bakmayın. Benim düşüncelerim kendileri. ;)
    Ben de krem allıklardan korkan biriydim ancak kadınlar gününe 1-2 hafta kala krem allık diye dört dönmeye başladım. :) Kadınlar gününde 2.'ye %50 indirim yapınca sevgili Gratis kaptım tabii 2 tane. O dönem severek her makyajımda kullandım ancak şu ara yine elim gitmiyor. Sanırım toz allığın uygulama kolaylığı yine cezbetmiş durumda beni. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl güzel bir yorum olmuş, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  14. yorumları okurken birşey dikkatimi çekti bir okuyucunuza kafam kadar gözeneklerin var dediği için Kafanızın ne kadar küçük olduğunu kendi ifadenizden öğrenmek çok hoştu demişsiniz evet karşı tarafın uslubu biraz kaba ama bu işi yapıyorsanız eleştirilerede açık olmalısınız ben blogları izleyici olarak takip etmiyorum ama açıp okumayı severim fakat sizin hep yorumlardan eleştirilerden şikayet ettiğinizi okuyorum birçok yabancı blogger'ı takip ediyorum bence onlardan biraz daha feyz almalısınız ve sizin kişiliğinizle ve terbiyenizle ölçüşmeyen yorumlara cevap yazmamalısınız aksi takdirde o yorumu yazan kişiden bir farkınız kalmaz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Dışarıdan gözlemleriniz ile yaptığınız yorumu haklı buluyorum. Beni anlamanız için ise şunu hatırlatmak istiyorum, sizin görmediğiniz nice yorumları okuyorum ve yayınlamıyorum. Saygı çerçevesinde her türlü yorum/eleştiriye açığım ancak kafam kadar gözenek, özen göster gibi saygıdan uzak ifadelere hele de adsız sıfatı arkasındaki hadsizliklere sakinlikle cevap veremiyorum.

      Sil
  15. bu ürünü bende sizde okuyup hemen watsons mağazalarına kendimi atıp 7nolu olanını aldım. fiyatı birazcık bana pahalı geldi. hem dudağımda hemde yanaklarımda kullanırım diye aldım ancak yanaklarımdaki duruşunu çoooookk sevmeme rağmen dudaklarım için dogru bi seçim yapmadığımı fark ettim. dudaklarım koyu olduğu için güzel durmadı. ama olsun yanaklarım o kadar doğal duruyor ki :)sayenizde yeni bir ürün kesfettim :) balm shelter'da sizin önerinizle aldım çokk sevdim. ayrıca ögretmen olduğunuzun her halinizden anlayabiliyorum sakince güler yülü halinizde tek tek doğru kelimeleri bularak tekrara duşmeden çok güzel açıklamalar yapıyorsunuz. sevgiler Esra ^-^

    YanıtlaSil
  16. bu 5tl beyazlatıcı krem neredelerde satılıyor

    YanıtlaSil
  17. Ayni renk bendede var yakin tonlardaki alliklara baz olarak bile kullaniyorum cok guzel bi urun sanada yakismis sadece ufak bi tavsiye dudaklarin cok pembe kalmis alliga yakin bi ton ruj surersen guzel yuzune daha cok yakisacaktir :)

    YanıtlaSil