16.11.2012

BB & CC Cream {Video}

26 yorum :

  1. Öğretmen olduğun okadar belliki :)
    Çok güzel anlatıyorsun...
    Bu arada Video için hazırlanmış, tanıttığın ürün hakkında sadece kendi deneylerine değilde, araştırmış olman da takdire şayan.

    Nivea'nın da BB kremi var, bende onu kullanıyorum.

    Teşekkürler Hacercım Video için :)
    Herzamanki gibi çok aydınlatıcı oldu.

    YanıtlaSil
  2. Bende 1 ay önce aldım. Sırf reklamların etkisiyle. Aslında yüzüm için herhangi bir kapatıcıya gerek yok. Biraz burun bölgem de gözenekler ve gözaltımı kapatmak için lazım. Gözaltı kapatıcıları konusunda hep şanssızdım, keseme uyan hiç bir markadan memnun kalmadım. BB Garnier , en açık tonunu almama rağmen bende koyu durdu. aşırı beyaz tenliyim. ve sürdüğüm zaman bildiğin turuncu bölge diye ayırt edilecek fark oluşuyor. Yani ben belirli bölgeler de kullanmak istediğim için olamadı. Başarısız değil sadece bende olamadı. yüzümün tamamına sürmek istemememin sebebi, cildimi çok beğenmem. bu yüzden gerekmeyen bölge de ne olursa olsun kozmetik kimyasal bir şeyler değmesin istiyorum. bu karambol de napıcamı bilemedim kaldım böyle :)
    nil

    YanıtlaSil
  3. bir öğretmen titizliği var videoda :)BB krem almak istiyodum ama garnierdan çok emin değildim ama sana güveniyorum cilt yapımda seninki gibi karma t bölgem ve burnum yağlı bakalım benimde gönlümü kazanacak mı:) teşekkürler verdiğin bilgiler için:)

    YanıtlaSil
  4. Video takıldı yarıda kaldı :( devamı benim için laptopda... Haceer kaslarının formunu sakın bozma tamamammi? Sanırsam üst koselerdeki fazlalıklar hafif alınmış :)) yada uzak cekim diye öyle görünüyor, Videoda ŞAHANE Görünüyorsun ama dudaklar aynı duruyor, bahsettigim kremden almamışsin... İSOKEİLİT, eminim evinde birçok dudak bakım ürünün vardır ama inanki bu onlardan biridegil. Kozmetik degil zaten medikal krem(eczaneden) gunün guzel geçsin bende dogruca bb garniere bakmaya gidiyim :))) Shephorayada tabi, yanisi battım
    Gülcan

    YanıtlaSil
  5. Renkli nemlendirici furyasıyla ilk çıkan garnier renkli nemlendiricilerin cilt yapılarına uygun olmamasından dolayı gözüm korkmuştu çünkü yağlı olan bölgeleri dahada yağlandırıyordu ve ne yazık ki kapatıcılığı hiç yoktu ama bu ürün makyajınızdan görüldüğü gibi süper duruyormuş fiyat uygunluğunu da göz önüne alarak denenmeye değer bence :) Teşekkür ederizz açıklamalar için

    YanıtlaSil
  6. Bugünkü makyajın kesinlikle harika görünüyor,BB cream etkisi midir bilinmez ama bayıldım! Düğün makyajı olarak gözlerin kesinlikle böyle olmalı,tenin de öyle :)

    Güle güle kullan canım,sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. BB krem hakkındaki tüm sorularımın cevaplarımı bulduğum bir video olmuş,bb ye yetişelim derken bide cc çıktı ,BB krem için en marka hangisidir diye düşünüyorum ama garnier le yaptıgın makyaj süper ,en yakın zamandan deneyecegim meslektaşım ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  8. Cok guzel aciklamissin harika olmus elinde saglik :)))

    YanıtlaSil
  9. bem Oil Of Olaz Complete Touch of Foundation Creme'i kullaniyorum ve gayet memnunum.

    Maybelline de fena degil :)

    YanıtlaSil
  10. almayacaktım ama aldıracaksın Hacer:)tşkrlr.
    AyŞe

    YanıtlaSil
  11. O zaman sana son bi update.. Bobbi Brown un BB cream i muhtesem ve SPF 35 icerdigi icin kisin ozellikle ondan iyisi yok diye dusunuyorum. zaten Bobbi Brown sari renk bazli urunler yaptigi icin Asyali ve bizim gibi Avrasyali kadinlara daha cok hitap ediyor renk acisindan. Dior ve chanel gibi markalar pembe yapida. cok dogal durmuyor.

    YanıtlaSil
  12. BB Kremi göz altlarına ve çevresine da uygulayabilmiyiz.

    YanıtlaSil
  13. lütfen youtube'taki BB cream videolarını ve uygulamaları izleyin.. Ürünü granier gönderdiği için zaten hakkında olumsuz bir şey söyleme şansın yok ki. Cildi oldukça yağlandırdığını söylüyorlar ki ben de denedim özellikle karma ve yağlı ciltler için uygun değil. Sadece renkli nemlendiricileri yeniden satabilmek için uydurulmuş bir kozmetik ürünü bence.

    YanıtlaSil
  14. garnier, nivea gibi markaların bb krem adı altında çıkardıkları bu kremlerin bb cream in hiç bir özelliğini taşıdığına inanmıyorum..bb krem yeni bir ürün değil. benim bildiğim kimyasal peeling sonrası doktorların kızarıklığı gizlemek ve iyileştirmek için verdiği bir üründü.5 sene önce japon kozmetik sitelerin birinden dr.Jart ın bb cream ini almıştım. akneli ve yağlı cildim olmasına rağmen mermer gibi bir surata dönüştürüyordu.:) imkanınız varsa shiseido, kanebo,skin79,Lioele,Hanskin, gibi uzakdoğu markalarından alın derim... :)

    YanıtlaSil
  15. eminim ki birçok kişi yağlı-karma cildi olsa da sana güvendiği için gidip alack bu ürünü yazık değil mi? bu ürünün yağlı-karma ciltte gün boyu kalma, akmama, parlama yapmama gibi bir ihtimali yok yani biyoloji ve kimya kurallarına aykırı cidden çok hayal kırıklığına uğradım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma ciltleri vıcık vıcık yapıyor malesef :S

      Sil
  16. ben bunu bılmıyorum, ama otekı Garnıer kotu. Blogda 7 tane BB krem yazdım, Kore menşei hiç bir krem formatında değil,keske onlardan edınebılseydım.Uzakdoğulu kadınlarının kullandıklarının kapatıcı performansları cok ıyı. Dr.Jart'ı bende merak ettım ve hatta ızledım, basarılı. Mıssha bu işin en ıyısı dıyorlar ama sen durduruldu dıyosun twıtterda sormak gerekır. Bendekı BB kremlerı cıldımın ıyı oldugu gunlerce ve fazla kapatmak ıstemedıgım gunlerde kullanıyorum nemlendırmelerı guzel:) Ama bu karma &yaglı cılt ıcn olan Garnıer'ı merakımdan alırım CCler beklenıyor zaten:) Vıdeo ıcın tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  17. selam hacer burnunu hangi doktor yaptı bilgi verebilir misin?

    YanıtlaSil
  18. Fondoten gibi temizlenmesi gereken bir kremmi acaba

    YanıtlaSil
  19. Bu kremi alıp almamakda kararsızdım bu video üzerine almaya karar verdim.Dün ilk defa kullandım.Benim cildim karma özellikle burnum yağlı.Ben insanların söylediği kadar kötü bir krem olduğunu düşünmüyorum.Burnumu normalden daha fazla yağlandırmadı öyle vıcık vıcık bir duruş olmadı yüzümde hiç.üstünden pudra geçmediğimide belirtmek isterim.Ürünün tek kötü yanı tüp şeklinde olması çünkü ürün düşündüğümden sıvı ve pompası olmadığı için uygularken zor durumlara sokuyor:)Yüzümde hiç ağırlık yapmadı ve doğal durdu cildimi sağlıklı gösterdi.Mükemmel mi? değil ama günlük hayatta hafif bişeyler kullanmak istiyorum diyenler için gayet uygun geldi bana.

    YanıtlaSil
  20. Hacer çok güzel anlatmışsın bende alıp almamak konusunda tereddütlüydüm çünkü diğer tüpteki bb krem hakkında pek iyi şeyler duymamıştım. Ama senin sayende bakış açım değişti :) Vee bende sizi takip ede ede blog sayfası açmaya karar verdim ve açtım umarım ziyaret eder iyi,kötü yorumlarınızla bana destek olursunuz. SEVGİLER :)
    Blog: tugbadaninciler.com hepinizi bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  21. Merhaba,
    Garnier hayvanlar üzerinde deney yapan firmaların başında gelir.
    Bilginize

    YanıtlaSil
  22. gözaltı için concealar yerine kullanılır mı?

    YanıtlaSil
  23. Merhaba..
    Videonuzdan gerçekten çok etkilendim.Merak ettiğim birşey var bu BB kremler sonradan temizlenmeli mi fondötenler gibi ?

    YanıtlaSil
  24. Yaş sınırı var mı ? 15-16 yaş için

    YanıtlaSil