14.11.2012

Clinique Even Better Eyes

     Clinique birkaç ay önce, henüz Even Better Eyes piyasaya sürülmeden önce bu ürünü bana gönderdi. Ancak ben ürünü kaybettim ve uzunca bir süre aradıktan sonra bulamadığım için yanlışlıkla çöpe attığımı düşünerek aramaktan vazgeçtim. Şans eseri tam aramayı bıraktıktan sonra karşıma çıkıverdi :) Size de böyle şeyler oluyor mu hiç ?

     Clinique'in cilt bakım ürünlerini gerçekten çok başarılı buluyorum. Ciltteki lekeleri açtığını iddia ettikleri Even Better serisini bir arkadaşıma önerdim ve ikinci şişeden itibaren cilt lekeleri ciddi manada yok olmaya başladıktan sonra ben de markaya daha bir sempati ile yaklaşmaya başladım.




     Ürün ten rengi gibi görünse de sürüldüğü zaman renksiz oluyor. Göz çevresinde çok minik pırıltılar kalıyor. Sim kadar belirgin değil ama ufak parçalar halinde... Göz çevresini çok yumuşak ve pürüzsüz yapıyor. Göz altlarımda koyu renkler var ama çok büyük bir sorun yaşamıyorum. Bu ürüne çok inanıyor ve güveniyorum. Umarım birkaç haftalık deneme sonucunda size gözle görülür sonuçlar sunabilirim.

     Bu ürünü bulduktan ve kullanmaya başladıktan sonra gözümü Clinique'in yeni fondöteni Even Better'a diktim. En kısa sürede bu fondötenden edinip, denemek istiyorum.
      

8 yorum :

  1. Hacer,ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum.Aydınlık veriyor,nem sağlıyor,fakat morluk konusunda şu an için ciddi bir etkisi olduğunu söyleyemem

    YanıtlaSil
  2. bu değil de, even better fondötenden daha çok umutluyum ben.

    YanıtlaSil
  3. aşırı bir morluğum yok çok çok başarılı buldum bu yüzden çok güzel aydınlık veriyor. benim en azından gözaltı kapatıcısı ihtiyacım kalmadı neredeyse...
    fondötenine gelirse 1 senedir aşağı yukarı kullanıyorum 3 ve 4 numarasını ben çok memnun kaldım. çok ciddi lekelerim yok ama serumu,kremi ve fondöteni sürekli kullanınca bayağı bir fayda gördüm. cilt tonumla ilgili sıkıntılarım vardı bir de ufak güneş lekelerim %50 oranında düzeldiler diyebilirim.fondötenini şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Öğretmenim, ben bir şey sormak istiyorum.
    Annem uzun zamandır kullandığı göz kremini değiştirmek istiyor bende onun için araştırma yapıyorum son bir haftadır. :)
    Bu kullandığınız kremi 47 yaşındaki annem de kullanabilir mi?
    Kendisinin öyle çok göz altı morluğu yok. Ufak tefek kırışıklıkları için işe yarar mı yoksa tamamen renk tonunu düzenleyici bir krem mi bu?

    YanıtlaSil
  5. Bu Clinuqeten bi benmi memnun kalamadım? Yüksek oranlı nemlendiricisini aldım nemlendirmedi bu even betterini aldım oda boş , makyaj çantası icinde bisuru deneme boyu verdiler onlarida beğenmedim, tuhaf bide kokusu var, makyaj urunleride yesilimsi ambalajiyla hepten itici, tek rimelinden memnunum oda aman aman degil, olmayınca olmuyor demek. Aramiz limoni...:((
    Şirin

    YanıtlaSil
  6. Even better Elca'da 50liraydı :) aklında bulunsun :)

    YanıtlaSil
  7. Ama şu an ciddi bir şekilde düşününce emin olamadım 4 çeşit fondöten vardı ama aklımda onun 50lira olduğu kalmış :) yanlış bilgi vermeyeyim şimdi. Daha detaylı öğrenince yazarım :)

    YanıtlaSil
  8. even better fondötenden çok memnunum. 3 ve 5 numarayı karıştırıyorum. renk skalası çok geniş değil malesef. Boyner de yeni gelen 2 renk daha varmış onlarda bana olmadı malesef.

    YanıtlaSil