13.11.2012

Gelin Makyajı Denemelerim

     1 Nisan'da şaka olsun diye çektiğim evleniyorum videosundan tam bir hafta sonra, bu şakayı gerçeğe çevirecek kişi ile tanışacağımı nereden bilebilirdim ki...

     Aynen o videoda söylediğim gibi terzi kendi söküğünü dikemez hesabı gelin makyajım nasıl olacak diye kara kara düşünüyorum. Zaman bulabildikçe de birkaç deneme yapıyorum. Sizinle de son iki denememi paylaşmak istiyorum.

     İlk denememde koyu renk göz makyajı {göz makyajı siyah görünmesine rağmen parlament rengi}, daha silik ten ve dudak makyajı tercih ettim.



  

     İkinci makyajda ise daha yumuşak ve hafif bir kahverengi göz makyajı ile yine hafif ten ve dudak makyajı tercih ettim. 





      Denemelerim devam edecek :) Beğendiklerimi yine sizinle paylaşıp fikirlerinizi alacağım.

45 yorum :

  1. İlki çok daha güzel, kendini gösteren bir makyaj. Sabırsızlıkla devamını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Gelin makyajları çıplak gözle ya da gün ışığında nasıl göründüğüyle değil fotoğrafçı ışıkları (ve flaşları tabii ki)ve salon aydınlatmasında nasıl göründüğü ile değerlendirilmelidir. Sonuç olarak o gün sizi görenler ertesi gün unutacaklar ama çekilen fotoğraflar bir ömür kalacak. Hele ki düğününüz salonda değil de açık hava aydınlatması olan bir yerdeyse makyaj daha da zor oluyor. Çünkü ışık iyice azalıyor. Değerlendirirken bunları göz önüne almalısınız bence. Blogta ne kadar güzel göründüğünün bir önemi yok yani. Mutluluklar dilerim.

    Çiğdem

    YanıtlaSil
  3. Bence bir de şeftali tonlarında denemelisin. Senin de göz rengin benimki gibi kahve olduğundan yakışacağını düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. ayyy bence ikisi de süper...ama tabiiki burada gelinliğinin modeli de önemli sade mi olacak yoksa şaşalı mı?çok beğendim çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  5. Ben kesinlikle ikinci derim! Son trend gelinlerde doğal makyaj tonları... Tebrikler :)

    YanıtlaSil
  6. bende ilkini beğendim cnm devamını bekleriz :))

    YanıtlaSil
  7. Bence en son resimdeki gözler harika ama dudak rengi daha mat ve pastel olmalı bence.Pembe çok göze batmış.

    YanıtlaSil
  8. ikinci makyaj gelin makyajı için bence daha uygun,çünkü gelinlik,saç duvak derken zaten yeterince gösterişli bir hal alıyoruz.Makyajın daha hafif olması şık duruyor bence:) ilkide çok güzel duruyor özellikle gözl makyajı gözleri belirginleştirmi şama ben gelin makyajında sadelikten yanayım :)

    YanıtlaSil
  9. bende ilk makyajı daha çok beğendim :) mutluluklar :) banada beklerim http://pekbilmis.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle ikincisii. çünkü ben gelin makyajının sade ve duru gözükmesinden yanayıım :)

    YanıtlaSil
  11. ıkıncı daha guzel aslında ama kahveler daha baskın olması lazım bence...

    YanıtlaSil
  12. ben senin başka bir geline yaptıgın makyaj vardı ya fotograflarını paylaşmıştın onun cok güzel olacagını düşünüyorum. biri cok yogun biri cok silik geldi bana biraz daha arası cok hoş olur
    aybike

    YanıtlaSil
  13. Ben de ikinciyi beğendim daha doğal bir gelin taraftarıyım:))))

    YanıtlaSil
  14. Bende 2.sini beğendim, sade ama gelinliklede uyum sağlıyorsa =)))

    YanıtlaSil
  15. Doğal tonlar daha iyi durmasına rağmen bence sende siyah göz makyajı daha güzel durmuş :))

    YanıtlaSil
  16. Mrb canım ben ikinci makyajı çok yakıştırdım sana bende kendi makyajımı kendim yapmayı planlıyorum böle bi post çok yararlı olmuş ellerine sağlık renklerinde paylaşabilirmisiniz canım sevgiler

    YanıtlaSil
  17. ikinci makyajında birazda eyeliner ve bolca rimelle bence tam bir gelin makyaı olur:))

    YanıtlaSil
  18. 2 ve 3 favorim. 1 kesinlikle değil.

    YanıtlaSil
  19. 2 ve 3 favorim. sana en çok bunlar yakışmış.

    YanıtlaSil
  20. ilki daha guzel ama daha cok eyeliner ve kas farı kullanmalısın bence:)
    belkide biraz ek kirpik:)

    YanıtlaSil
  21. Bence ikisindede dudaklar olmamış.İlk göz makyajın bir gelin için fazla bence daha sade olmalı gelin saf ve doğal durmalı o yüzden dudak makyajını göz ardı edersek ikinicisi derim ;)

    YanıtlaSil
  22. ilkini yapma bence,çünkü artık kuaför salonlarında ucuz malzemelerle bile siyah göz + pembe dudak yapıp gelin makyajı diye sunuyorlar,ayrıca esmer olduğun için çok daha koyu görünüyorsun.
    ikincisi daha tercih edilebilir,fakat gözleri crease bölgesine kahvenin tatlı bir tonuyla belirginleştirip bu kışın modası ve göz rengine de yakışacağını düşündüğün bir bordo ile V bölgesinden başlayarak gölge efekti verebilirsin,tabii bu renklerin yerleri zıt olarak da değişebilir :) kahve gözde doğru kullanıldığında bordo çok hoş görünüyor. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi fotoğraflar ve videolarda maalesef ikinci makyajın daha da soluk çıkabilir,koyultman şart. yüzüne de kontur+bronzer uygulayabilirsin yada sadece kontur,bu makyajında da var sanırım gerçi ama senin fotonda bile zor belli olmuş. yukarıdaki foto için konuşursam mercan-şeftali arası bir allık da denemelisin.şimdiden mutluluklar dilerim,o gün herşey istediğin gibi olur inşallah :)

    YanıtlaSil
  23. Takma kirpiği kesinlikle tavsiye ederim ve öyle yaparsan 1.güzel olur...

    YanıtlaSil
  24. 2. tam bir gelin makyajı 1. fazla koyu kaçar bence ;)

    YanıtlaSil
  25. ben en çok en son yaptığını beğendim ve sana yakıştırdım tabi en son karar senin yine de..o gün her şey gönlünce olur umarım :)

    YanıtlaSil
  26. O videoyu izlediğimde hali hazırda bir erkek arkadaşın olduğunu düşünmüştüm :))
    2. makyajı beğendim ben, ilk makyaj belki daha toprak tonlu bir rujla uyumlu olabilir gibi geldi :s

    YanıtlaSil
  27. Ben hikayeyi makyajdan da ilgi cekici buldum;) sakasini yaptigin olayin bir hafta icinde seni bulmasi ne mutlu ne sansli bir durumdur. Makyaj denemelerinde bembeyaz ten, kuyruklu bir liquid eyeliner, kirmizi ruj üclüsünü de gormek isterim. Cok yakisacagini dusunuyorum

    YanıtlaSil
  28. Kesinlikle 2.makyaj. 1.si çok avam duruyor :(

    YanıtlaSil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. Bence videodaki makyaj gayet hoştu :)

    YanıtlaSil
  32. İkincisi çok güzel. Çok daha doğal :)

    YanıtlaSil
  33. İlkinin dudak makyajı çok tatlıydı, ikincisi fazla sade, ilkindeki göz makyajını biraz daha azaltırsanız mikenmel uyum olur bence. Zaten yeterince güzel bir yüzünüz var :))

    YanıtlaSil
  34. Ben de 2.yi daha çok beğendim ama biraz daha belirginleştirilirse süper olur diye dsüşünüyorum. Gözlerinin çok güzel o yüzden içinde böyle şeftali tonunda renkler de olan bir göz makyajı da çok güzel olur. Bir de yanlış anlamazsanız kaşlarınız çok güzel ama hani tam ortada hafif kavisin olduğu yerde (kaşın şeklini çatı olarak düşünürsek tam o üçgen tepenin olduğu üst kısım) kaşın üstünden biraz inceltme yaparsanız(fazla değil 4-5 tel kadar) ifadeniz biraz daha yumuşar yüzünüze daha çok gider diye düşünüyorum nacizane fikrim.

    YanıtlaSil
  35. 1 değil 2 değil bunların hiçbiri değil
    daha farklı daha güzel olmalı
    insanlar mutlu olmalı :))

    şaka bir yana daha pastel renkler ama belirgin hatlar olmalı diye düşünüyorum
    kuyruklu ve simsiyah bir eyeliner + kirpik kesinlikle şart kirpik taşlı olabilir mesela.. hem masum hem çekici olmalı...

    mutlulukar...

    YanıtlaSil
  36. sanıyorum ki çoook zayıflamışsın onu söylemek istiyorum önce :D , ilk makyaj bence çok tred bir gelin makyajı olmasa da senin gibi esmerler için için en ideali..İkinci makyaj için daha açık bir ten ve saça ihtiyac va gibi geliyor bana.. o makyajın konturlarını falan daha koyu ve belirgin yapsan bile senin siyah sac ve kaşlarınla daha sert etki yapacak gibi.. gelinlerin yüzünde böölle masum ve soft ifadededn uzaklaşacak gibi.. ilk makyaj daha iyi bence :D bende esmer bir gelin olarak son dakikada şeftali tonlarını sildirip, mavi tonlarda makyaj yaptırmıştım... :))) umarım evliliğin bir ömür boyu sürer..

    YanıtlaSil
  37. bakir tonlarini denemelisinnn hacerr!! ayrica parlak pembe gelin makyajinda basit kalmiss soft ve daha dogall bi renk kullanmalisinn.bakir makyajini gormek isterim mutlaka;) mutlu oll

    YanıtlaSil
  38. canım bence ikincisidir makul olan, gelinliğe masumane bir makyajı yakıştırıyorum ben, ağır gri tonları değil :/

    YanıtlaSil
  39. nisan da tanisip ocak da mı evleniyorsun sen simdi?? Vay arkadas vay...

    YanıtlaSil
  40. kesinlikle ikincisi... bence insanların aklında o geceden gelinin kendi güzelliği kalmalı makyajının değil =)

    YanıtlaSil
  41. kesinlikle ikincisi.. bence o güzel geceden insanların aklında gelinin güzelliği kalmalı, makyajının değil =) ikinci olan asıl senin güzelliğini ortaya çıkarmış... bu arada tebrikler ve mutluluklar..

    YanıtlaSil
  42. Göz makyajın çok güzel ama bence pembe ruj kullanmamalısın..Daha şeftali yada nude tonlar güzelliğini daha ön plana çıkartacaktır..Resimlerden gördüğüm kadarıyla alt tonun sarı..pembe olmamışşş

    YanıtlaSil