25.11.2012

Makyaj Fırçalarını Temizleme {Video}

32 yorum :

  1. cok hoş bir yöntemmiş. bizimde zeytinliğimiz var evde bol bol zeytin yagı var bende deniycem bu yöntemi. bu arada makyajın cok hoş olmuş, bunun videosunu cekmelisin bence. birde rujunu öğrenebilirmiyim
    aybike

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aybike merhaba. Umarım sen de en az benim kadar memnun kalırsın :) Rujum Bourjois Sweet Kiss 51 numara

      Sil
  2. Buarada öğretmenler gününüz kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  3. hacer'cim sıvı sabun yerine şampuan koyarak bu karışımı yapsak olur mu? şu an evde sıvı sabun yok. tam az sonra fırçalarımı yıkayacaktım ki videonu gördüm. zamanlama harika oldu. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Neden olmasın canım :) Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  5. Hızlı cevap için ayrıca teşekkürler :) Ben başlıyorum öyleyse temizliğe :)

    YanıtlaSil
  6. cildiniz çok sağlıklı görünüyor,bunun için özellikle yaptığınız birşey var mı günlük temizlik dışında?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Günlük temizlik ve nemlendirme dışında haftada 2 kez peeling yapmaktan başka bakımım yok.

      Sil
  7. cok begendim ben de denemek istiyorum. bu arada cilt bakım rutininde farklılık varsa yine bi video çekermisin ,bayılmıştımda :)) birde sigma fırçalarla mac ve inglot arasında cok fark varmı? gönlüm sanki sigmalardan yana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsın. Son videodan sonra bir değişiklik yok henüz :) Vallahi kullananlar MAC ile denk tutuyor ama ben henüz yorum yapamıyorum.

      Sil
  8. fırçalarımı 10 dakikada temizledim ve cidden 2. kez temizlemeye gerek kalmadı. şaşkın ve mutluyum :)))) bunu bizlerle paylaştığın için teşekkürler Hacer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim ! Güle güle kirlet :))

      Sil
    2. hahaaa teşekkür ederim :))) zevkle kirleteceğim :)))

      Sil
  9. ben bu yöntemi denedim fakat fırçalarım yağlı kaldı ve o yağı akıtabilmek için sonradan tonlarca su ve şampuan harcamam gerekti. siz nasıl aynı sorunu yaşamıyorsunuz çok merak ettim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağ miktarının fazla olmasından ya da yağ ile sıvı sabunu iyice karıştırmamaktan olmuştur diye düşünüyorum. Ben hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar.

      Sil
  10. ben fırçalarımı temizleyeyim bir bakayım Hacer bişeyler paylaşmış mı daha önce diye bir girdim baktım ki hacer içimi okumuş meğer :))) Teşekkürler hemen deneyeceğim eminim tertemiz olacaklar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden pazar günü banyo günüydü, şimdi fırça temizleme günü sanırım :))) O kadar çok kişi fırçalarımı temizlemek üzereydim ki videoyu gördüm dedi ki :)))

      Sil
  11. Bu yöntemi kullananlar var bir hayli =) Ve bu şekil deneyenler çok memnun.Bir de bebek şampuanıyla yıkama yapılıyor malum.O da çok şukela =)
    Ben geçenlerde MAC fırça temizleyicisi aldım ama çok kötü tinerimsi bir kokusu var.İyi temizliyor evet ama o koku beni mahvetti ne yazık ki..Bir yerde okudum bir kaba yarım su yarım temizleme suyu koyup o şekilde kullanıcam bakalım.Almış bulunduğum için o da.Yoksa bu yöntemler daha sağlıklı kesinlikle.Bir daha asla almam.
    Makyajın çok güzel bu arada sevgili Hacer.Ruju ben de merak ettim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAC'in fırça temizleyicisine şüphe ile yaklaşıyordum, bu yorumdan sonra iyice soğudum kendisinden :) Rujum Bourjois Sweet Kiss 51 numara :)

      Sil
  12. Bende fircalarimi ayni bu sekilde temizliyorum ama zeytin yagini kullanmiyordum. Birde öyle deneyeyim :)

    Bu arada videolarini cok begenerek izliyorum :)
    Almanyadan sevgiler

    Duygu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Almanya'ya sevgiler ! :)

      Sil
  13. Günaydın Hacercim.Geç oldu ama öğretmenler gününü kutlarım tüm kalbimle...Video çok güzel omuş.Ben bu videodaki makyajını çok beğendim.( diğerleri gibi... ;)özellikle göz makyajını...ve yorumlardan anladığım kadarıyla herkes beğenmiş.bu makyajın yapılışını bizlere video ile iletirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
    sevgiler ;)
    Nihal M.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihal'cim çok teşekkür ederim. Yakın zamanda birkaç makyaj videosu çekmek istiyorum. Sevgiler :)

      Sil
  14. ellerine sağlık hacer çok hoş bir video olmuş...bende aynen izlediğin videoyu izleyerek temizlemiştim ilk olarak...gayet memnunum....ben bazen zeytin yağı yerine kuru saçlar için sampuan bulaşık deterjanı ikilisi yapıyorum...nemlendirrme ve yağ çıkarma söz konusu olduğu için daha farklı bir temizlik oluyor...kurutma kısmında bir süre kagıt havluda beklettikten sonra brushguard takıp kılları aşağıya gelecek şekilde bir bardakta bekletiyorum...kılları çok düzenli oluyor ....

    yakın zamanda inş. şu yılbaşı fırça setleriyle ilgili yorumlarını bekliyorum...

    bir de küçük bir ricam olacak facebook mesajlarına da arada bakabilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğba çok teşekkür ederim. Şampuan-bulaşık deterjanı hiç denememiştim. Mesajıma bakıyorum şimdi. Sevgiler :)

      Sil
  15. Hacer seni görmeyince özlüyorum artık :((

    YanıtlaSil
  16. Merhaba, bir süredir blogunuzu keyifle takip ediyorum ve çok faydasını gördüm, teşekkürler.

    Bir de videoların altına video'da kullandığınız ürünlerin listesini koymanız mümkünse çok daha kullanışlı olurdu bizim için.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba,
    fırçalarımı temizlerken bu yöntemi kullanmayı düşünüyorum ama fırçayı nasıl kurutmam gerektiğini bilmiyorum. Daha önce bir blogta fırça kurutmak için file gibi şeyler görmüştüm. Bende onlardan yok zaten fiyatları da pek uygun değildi. 2-3 fırça için almaya değmeyeceğini düşünüyorum. Fırçalarımı nasıl kurutmam gerekiyor? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  18. aslında bende şuan bu şekilde temizlik yapmak istiyorum ama brush guard kullanmak istiyorum Türkiyede satılıyor mu biliyormusunuz

    YanıtlaSil
  19. Brush guard kullanmak istedim ama ben de bulamadım Türkiye'de. Tanzaya'da bile vardı ama kalitesiz diye almadım. Şimdi çok pişmanım :///

    YanıtlaSil