20.05.2013

Kiehl's Gece Bakım İksiri Günlüğü {28 Gün Yorumlarım & Hediye}

     18 Nisan gecesi kullanmaya başladığım Kiehl's Midnight Recovery Concentrate hakkında 28 gün sonundaki yorumlarımı paylaşma zamanı geldi. Eğer hala ürün hakkındaki ilk yazımı okumadıysanız buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.


     Ürünü kullandığım 28 gün boyunca her sabah koşarak aynaya gittim ve etkisini anlayabilmek için yüzümü iyice inceledim. 18 Nisan'dan beri her gece makyajımı ve cildimi iyice temizledim, toniğimi ve göz çevresi kremimi sürdüm, ardından 3 damla iksiri elimde ısıtarak yüzüme tampon hareketlerle uyguladım. Ürünle ilgili yorumlarım şöyle :
   
  • Beni tanıyorsunuz. Bir üründe her şeyden önce kokuya dikkat ederim. Bu ürün içerisinde bulunan lavanta yağı sayesinde çok güzel kokuyor. Bildiğiniz gibi lavanta kokusunun sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etkisi vardır. Ürünün hafif kokusu uyumama da yardımcı oldu.
  •  Ürünün ciltte yağlı bir his bırakmayışını çok ama çok sevdim. Sürdükten kısa bir süre sonra cildim ürünü emdi.
  • Sabah uyandığımda yüzümün her zamankinden daha beyaz, pürüzsüz ve kızarıklıklardan arınmış olduğunu görmek ürünün en sevdiğim etkisi oldu. 
  • Yağ içerikli bir ürün kullandığım için yüzümde sivilce, yağlanma ya da butonlar gibi etkileri olacak mı diye endişeliydim. Ancak bir aydır ürünü kullanıyorum ve özel günlerim dahil cildimde herhangi bir sivilce ya da soruna yol açmadı.
  • Ürünü kullandığım bir aylık süre, benim gerek iş gerekse blogla ilgili en yoğun dönemime denk geldi. Bu nedenle sizinle ara yorumlarımı paylaşamadım. Bazı günler gece yarısı eve gelebildim. Bu yoğun tempoda itiraf ediyorum iki günün birini sıfır makyajla geçirdim. Normalde makyaj yapmadığımda "Neyin var, hasta mısın?" yorumları kaçınılmazdır. Ama bu yoğun, makyajsız dönemimde bir kez bile bu tarz bir soru ile karşılaşmadım. Bu durum bile ürünün ne kadar etkili olduğunu anlamama yetti.

     Şimdi sizinle ürünü kullandığım ilk gün ile bugün çektiğim fotoğrafları paylaşacağım.


 

     Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi sonuçlar oldukça tatmin edici. Bundan sonra Kiehl's Midnight Recovery Concentrate benim gece bakımımda vazgeçilmezim. Göz çevresi kremine de bir an önce başlamak için can atıyorum !

     Şimdi gelelim bugünün sürprizine... Aranızdan şanslı bir kişi tam boy bir Midnight Recovery Concentrate kazanacak. Yapmanız gereken tek şey Twitter üzerinden #gecebakimiksiri hashtag'ini kullanarak ürün hakkında en güzel yorumu yazıp beni sizi seçmeye ikna etmeniz :) @makyajgunlugu yazıp beni de tweetinize eklemeyi unutmayın. Bugün saat 16:00'ya kadar dilediğiniz kadar tweet atıp şansınızı zorlayabilirsiniz. Herkese bol şans !

     Projede birlikte olduğumuz Kiehl's Türkiye ailesi, Ojem Rujum Rimelim, Nimo Stylo, Hersheyler ve Kokosh Girl'e teşekkür ediyorum.

     Siz de bu harika ürünü almak isterseniz 0 850 221 34 83 numaralı telefondan Bağdat Caddesi Mağazası'nı arayabilirsiniz.

10 yorum :

  1. Bu ürünü ben de bir aydır severek kullanıyorum. Cildimde lekeler yok ama yine de seviyorum. :) Beş blogu da ilgiyle takip ettim. Çok sayıda fotoğraf paylaşılmasa da güzel bir etkinlikti.

    Bana saçma gelen şey Kiehl's Türkiye'nin kendi Twitter hesabı bile yokken Twitter'da aktif olmaya çalışması. Bence önce yapılması gereken kendi adına hesap açmasıydı.

    Ama sizin emeğinize sağlık, ona laf yok. (:

    YanıtlaSil
  2. Emeğinize sağlık tabii ki ama ben (fotoğraflardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama) pek bir fark göremedim açıkçası öncesi sonrası arasında..Tabii bu sizinle ilgili bir şey değil, sadece ürünle ilgili gördüğümü yorumladım, ee bir arko krem değil fiyatı da, insan daha fazla şey bekliyor dolayısıyla:))Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Emeğinize sağlık fakat 28. Gün fotolarında ilk güne göre renk farklılığı söz konusu. Bunun sebebi farklı ışık ortamında çekildiği için midir? Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Bence çok da fark yok.. sadece cilt biraz sakinleşmiş 28 gün sonunda.. bu kadar fark güzel uyku ve bol sıvıyla bile bir kaç günde olabilecek gibi geliyor bana.. benim cildim için durum bu şekilde en azından...

    YanıtlaSil
  5. Ben başarılı gördüm.28 günde ilerleme Olmuş.2-3 ay devamından cilt kendini bulacaktır diye düşmiyorum.
    hayatta başarılar dilerim :)

    YanıtlaSil
  6. Bende bir fark göremedim. Neden bilmiyorum ama ürünün blogger tarafından haddinden fazla şişirilip abartıldığını düşünüyorum. Muhtemelen bu ürünleri ücretsiz aldıklarından...

    YanıtlaSil
  7. gördüğüm üzere kızarıklıklara iyi bir etkisi olmuş alabilirim benim sorunum için uygun

    YanıtlaSil
  8. gördüğüm üzere kızarıklıklara iyi bir etkisi olmuş alabilirim benim sorunum için uygun

    YanıtlaSil
  9. ben kullandığımda cildim de direkt yağlanma yaptı ve sivilcelenme oldu.kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    YanıtlaSil
  10. Yazılarını okuduktan sonra ben de denemeye karar verdim ama malesefki sonuç aynı olmadı. Sivilcelere neden oldu. Eğer yazımı incelemek istersen blogumdaki bu ( http://www.gozdeokul.com/index.php/2014/07/kiehls-midnight-recovery-concentrate/ ) linke göz atabilirsin.

    YanıtlaSil