10.05.2013

Makyajın Gücü {Yorumlarım & Kazananlar}

     Bir önceki yazıda makyaj yarışmasına katılan arkadaşların makyajdan önce ve sonra çekilmiş fotoğraflarını paylaştım. Kazanan kişiyi belirlemek için sizlerden de yardım rica ettim ancak henüz 12 saat bile olmadan gelen yorumlar ne kadar büyük bir hata yaptığımı anlamama yetti.

     Samimiyetine inandığım binlerce takipçim var. Onlarla minik bir paylaşımda bulunduktan sonra yarışma kazananlarını açıklayacağım.

     4 yıldır blog, Twitter, Instagram, Youtube, Facebook ve diğer hesaplarımdan binlerce yorum aldım. Özellikle blog üzerinden "adsız" olarak fütursuzca bana hakaret eden, küfreden, ağza alınamayacak sözler yazan, bela okuyan, içinde bana karşı nefretini, kinini yazan pek çok insan oldu. Sizlere elimden geldiğince bunlardan hiçbirini yansıtmamaya çalıştım. Çünkü o kişiler adına utandım. O kişilere göre benim tek kabahatim makyaj yapıyor olmak ! Hayatta başka işim yokmuş, dünyanın en iyi makyözüyüm diye ortalarda geziyormuşum, tüm gün işim yokmuş da bilgisayar başında oturuyormuşum, bana gelen yorumları / mesajları / mailleri okuyor ama burnu büyüklüğümden yanıtlamıyormuşum gibi düşünen bu insanlar henüz adlarını bile paylaşmaya korkarlarken; benim tüm yanlışlarımla, doğrularımla, iyiliklerimle, kötülüklerimle göz önünde olmamdan çok büyük bir rahatsızlık duyuyorlar. Yazdıkları ahlak ve edep dışı yorumları yayınlamıyor olmamı ise bir gurur meselesi haline getirecek kadar saplantılı kişiler bunlar. Çünkü onlar için yorumlarını benim görmem değil, başkalarının okuması önemli. Ne yaptıklarını, neden yaptıklarını bilmeyecek kadar kontrol kaybındalar... 4 yıldır bu blogla birlikte ben de büyüdüm. Bazen yaptıklarımı saçma sapan buldum, sildim, yerine daha iyisini yapmaya çalıştım... Her zaman doğru bildiğim yolda, kendimden taviz vermeden, samimiyetimi kaybetmemeye özen gösterdim. Eskisi gibi değilsin diye aldığım sitemleri anlamaya çalıştım ama herkes gibi ben de değişiyorum. Kimine göre daha iyiye, kimine göre daha kötüye gidiyorum. Ama ben yaşadığım hayattan, yaptıklarımdan, sahip olduklarımdan dolayı her gün şükrediyorum ve hayatımdaki her şeyden çok memnunum, hepsinden dolayı çok mutluyum. Blog yazmaya başladığım ilk günden beri kimseye beni takip etmesi için  yalvarmadım, izleyici sayımı artırmak için saçmalamadım, kimseyi zorlamadım. Gerçekten hem benden bu kadar nefret edip, hem de nasıl takip ettiğinizi anlamak imkansız ! Beğenmiyorsanız, nefret ediyorsanız, edep dışı hakaretlere varacak kadar kin duyuyorsanız burada ne işiniz var? Bunu kendinize bir sormalısınız. 4 yıl boyunca öğrendiğim en iyi şey, yolumda dikenlerin de olacağı oldu. Ben sizleri yok saymayı, saçmalıklarınıza can sıkmamayı çoktan öğrendim.

     Yapıcı, haklı eleştirileri her zaman dikkate almaya çalıştım. Blogla ilgilenemediğim, yazılan mesaj/mail/yorumlara dönüş yapmadığımı söyleyen herkes çok haklı ve ben bu hatalarımı düzeltmek için çabalıyorum. Çünkü bu yorumları beni daha çok takip etmek, benimle daha çok paylaşımda bulunmak için yazdığınızı, samimiyetinizi biliyor ve sizi çok seviyorum.  İnsan olduğumuzu unutmadan, insanlığına yakışır yorumlarla gelen herkes benim için baş tacıdır.

     Bunları yazmamın bir tek nedeni var. Bu yarışma ile gördüm ki, bu kişilerin öfkesi - kini bana karşı değil. Herkese karşı... Yalnızca makyaj yarışması yapıp, eğlenmek ve hediyeleşmek amacı ile yaptığımız etkinlik sayesinde bu kişiler kalplerindeki kötülüğü kusarak iç yüzlerini bize gösterdiler. Artık çok daha iyi biliyorum ki bu kişiler bana ya da başkasına karşı öfkeli değiller. Onların öfkeleri, nefretleri, kinleri kendilerine. Bu yüzden en ufak güzellikte, mutlulukta, paylaşımda, dostlukta kötülüklerini kusuyorlar. Hem de "adsız" olarak :)

     Yarışmaya katılan 60 bayan da beni sevdikleri, güvendikleri, makyaj yapmaktan keyif aldıkları, bu keyiften bir kazanç elde etmek istedikleri için bu sayfada yer alıyorlar. Bu benim için tüm ürünlerden, makyajlardan daha önemli. Tekrar hepsine teşekkür ediyorum. Yapıcı eleştirileri ile kararıma yardımcı olan, iyi kalpleri ile takipte olan herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız ! Hep burada olmaya devam edin ki, iyi insanların hala varolduğuna inancımı taze tutun :)

     

     Bu kadar laf kalabalığından sonra gelelim benim yorumlarıma ve kazananlara. 

1 Numara
     Makyajdan sonra çektiğin fotoğraf maalesef çok net olmasa da hafif bir makyaj tercih etmişsin. Bahar aylarında havaların ısınması ile günlük makyaj olarak tercih edilebilecek, sana yakışan bir makyaj olmuş. Allığı biraz daha yoğunlaştırmak ve gözlerde bahara uygun renkleri tercih etmek daha doğru olabilirdi diye düşünüyorum. Ama genel olarak makyajını beğendim.
2 Numara
     Bahar makyajı dediğimizde ilk akla gelen renk olan pembeyi kullanmak doğru bir karar ancak pembe maalesef çok riskli ve kullanılışı zor bir renk. Senin de gölgelendirme için kullandığın pembe rengi fazla yukarı taşıdığını düşüyorum. Bunun yanında eyelinerını bu kadar uzatmanın pembenin masumluğuna aykırı olduğu görüşündeyim. Dudağında da pembe tonlarında bir ürün kullansaydın daha uyumlu olurdu diye düşünüyorum. Ellerine sağlık :)

3 Numara
     Bahar makyajı nasıl olur diye düşündüğüm zaman bu kadar koyu renklerden uzak dururdum gibime geliyor. Siyah eyeliner kullanmaya karşı değilim ancak göz altı ve üstünde bu kadar yoğun kullanmak bahar ruhuna uymuyormuş gibi geliyor. Üstelik bu şekilde eyeliner sürmek gözlerini olduğundan daha düşük göstermiş. Ancak dudağına sürdüğün ürünün rengini çok beğendiğimi ve sana da çok yakıştığını söylemeden edemeyeceğim :)

4 Numara
     Çok hafif bir göz makyajı ve belirgin dudaklar ile doğru yoldasın ama bu makyajda allık ve ruj arasında bir ilgi savaşı var. Kırmızı tonları her mevsimde kullanılabilir. Bu renk bir ruj ile hafif göz makyajı doğru seçim ama maalesef allık rengi seçimi ve sürüş şekli ile ilgili bir yanlışlık var...

5 Numara
     Fotoğraflarda ışık yetersiz olduğu için renkleri tam göremesem de yine kalın siyah eyeliner, koyu ruj ile bahar ruhuna aykırı bir makyaj olmuş. Genel olarak çok güzel ve kurtarıcı olan bu makyajı beğendim ancak yarışma konseptine uygun bulamadım.

6 Numara
     Zaten çok güzel olan cildine kat kat ürün kullanmayarak ilk doğru hamleyi yapmışsın. Bahar makyajına uygun olarak hafif ve yumuşak renkler kullanmak ise ikinci doğru olmuş. Genel olarak makyajını çok beğendim.

7 Numara
     Yüz hatlarını ve makyajını çok beğendim. Makyaj ile güzelleşen bayanlardan birisin. Böyle baskın bir göz makyajı ile hafif ten ve dudak makyajı kullanarak doğru bir karar vermişsin. Bahar gecelerinde tercih edilebilir bir makyaj adayı :)

8 Numara
     Önümüzde bahar ve yaz gecelerine uygun bir makyaj örneği var. Bu makyajı yeşil farı daha iyi dağıtarak ve doğru allık uygulaması ile çok daha kusursuz hale getirmek mümkün.

9 Numara
     Göz altına aydınlık ve canlı bir renk sürmek her zaman bahar enerjisini yansıtır ancak göz pınarına uyguladığın beyaz simli farı keşke daha dikkatli kullansaydın ve göz altına bu kadar taşırmasaydın. Rujunun rengi birkaç ton daha açık olsaydı bence çok daha güzel bir makyaj olacaktı. Ancak fikrini çok beğendim.

10 Numara
     Renk uyumları konusunda çok başarılı bir makyaj. Cilt kusurlarını kapatan bir ten makyajı, lila - mor tonlarında göz makyajı, onlara uygun hafif pembe uygulanmış allık ve aynı tonlarda bir lipgloss ile bence çok başarılı bir bahar makyajı olmuş. Emeklerinize sağlık. Ten makyajı hafifletilirse gündüz, bu şekilde ise çok güzel bir gece makyajı...

11 Numara
     Zaten gençliğinden dolayı çok duru bir cildin var. Yaşına çok yakışan pembe allık ve dudak ürünü ile çok daha hafif ve pembe bir göz makyajı tercih edebilirdin. Mavi fikri süper ama kahveler ile çok ağır olduğunu düşünüyorum. Farı dağıtma konusunda ise başarılısın.

12 Numara
     Bu makyajda allık eksiği olduğunu düşünüyorum. Kaşlarını biraz daha az doldurabilirsin çünkü şekli zaten çok güzel ! 

13 Numara
     Sarı kullanmak cesaret ister. Sende bu cesaretin yanında, bir de mavi kullanma cesareti var. Bu iki canlı renge bir de fuşya eklenince tam bahar cümbüşü olmuş ! Makyajlı fotoğrafında fotoğrafı aydınlatmış, rengini daha da açmışsın. Bu nedenle renkler olduğundan daha canlı görünüyor. Fikir çok güzel ama fotoğrafın normal halini görmeyi daha çok isterdim.

14 Numara
    Genel olarak makyajı çok beğendim. Kaş altını aydınlatmak için kullandığın far bu kadar simli olmasaydı daha çok beğenirdim sanırım. Ellerine sağlık. 

15 Numara
     Makyaj ile değişen bayanlardan birisin. Bahar makyajı konseptine göre senin makyajını fazla sert buldum. Bu da göz makyajının kahverengi ve sert hatlı olmasından kaynaklanıyor. 

16 Numara
     Bahara uygun olarak hafif, pembe/mercan tonlarında yumuşak geçişli bir makyaj örneği. Ben çok beğendim ve sana çok yakıştırdım.

17 Numara
     Kullandığın renkleri sana çok yakıştırdım. Ruj rengini çok beğendim. Göz makyajında bana sert gelen bir şeyler olsa da genel olarak başarılı ve güzel bir makyaj.

18 Numara
     Ben bahar aylarında makyaj yapılacaksa kalemin bu şekilde kullanılmasını çok beğeniyorum. Göz şekline çok uygun bir şekilde kalem sürmüşsün. Hafif pembe allık ve lipgloss ile çok taze ve güzel bir makyaj olmuş :)

19 Numara
     Hafif, sade bir makyaj örneği olmuş. Ten makyajında kullandığın ürün cildini çok güzel ve hafif şekilde kapatmış. Bu makyajda en çok ten ürününü beğendim.

20 Numara
     Hafif, günlük ve sade bir makyaj olmuş. Ellerine sağlık :)

21 Numara
     Makyajlı fotoğrafını sanıyorum flaş kullanarak çekmişsin, bu nedenle bir parlama var ancak bahar geceleri için çok hoş bir makyaj olmuş. Allık biraz daha hafif sürülürse daha güzel olur diye düşünüyorum.

22 Numara
     Makyajdan çok senin enerjin bana yansıdı. Gülümsemek en güzel makyajdan bile daha etkili :) Makyajında pembe ve turkuaz renkleri cesurca ve dozunda kullanmana bayıldım. Dudaklarında biraz daha renk görmek isterdim. Allığı da biraz daha belirgin sürsen daha güzel olabilirdi. 

23 Numara
     Makyajla değişen bayanlardan bir diğeri :) Apayrı iki insan gibi... Saç ve ten rengine çok uygun renkler tercih etmişsin. Bu makyaj her mevsim senin için kurtarıcı olabilir. Dudağındaki renk seçimini de çok beğendim. Ancak allığı biraz daha yukarıdan sürmeni önerebilirim.

24 Numara
     Makyajlı fotoğrafın çok net olmadığı için tam yorum yapamıyorum ama genel olarak yüzünü aydınlatan, güzel bir makyaj olmuş.

25 Numara
     Makyajdan önce diye çektiğin fotoğraf keşke fondötenli olmasaydı...

26 Numara
     Makyajını çok beğendim ama biraz daha rimel yoğun görmek isterdim :)

27 Numara
     Her mevsim kullanılabilecek, kurtarıcı bir makyaj daha... Göz altlarını aydınlatmanı çok beğendim. 

28 Numara
     Renk kullanmaktan korkmayan bayanlara selam olsun ! Far dağıtılarak daha yumuşatılsa, sanırım daha çok severdim.

29 Numara
     Bahar ve yaz ayları için hafif ve güzel bir makyaj daha. Allık ve dudak rengi değiştirilerek bambaşka bir havaya bürünebilir.

30 Numara
     Renk kullanma fikrini çok sevdim ancak farları dağıtma konusunda bir sorun var. Makyajın yakıştığı bayanlardan birisin, ellerine sağlık :)

31 Numara
     Makyaj ile yüzünü aydınlatman çok başarılı. Mavi/turkuaz tonlarını kullanarak sana çok yakışan bir tercihte bulunmuşsun. Gece makyajı olarak tercih edilebilir.

32 Numara
     Üzgünüm ancak ışık yetersizliğinden dolayı ayrıntıları tam göremiyorum. Ancak genel olarak güzel bir makyaj :)

33 Numara
     Yeşilin tonuna bayıldım ! Sanıyorum aynı tonlarda rimel de kullanmışsın ya da ışık yanıltması :) Ama göz makyajını, allık seçimini çok beğendim.

34 Numara
     Yaşasın renkler ! Allık miktarı artırılmalı.  Dudaklarda ise daha açık bir ton kullanılmalı diye düşünüyorum.

35 Numara
     Bahar makyajı için fazla koyu bulduğum bir makyaj olmuş. Dudaktaki ruj ise fazla açık renk kalmış.

36 Numara
     Makyaj ile resmen bambaşka bir insan olmuşsun. Bu emeğin karşısında saygı ile eğiliyorum :) 

37 Numara
     Sana yakışan makyaj bence bu. Seni daha farklı, uçuk şeylerle hayal edemiyorum. Doğal güzelliğine hep böyle sadık kal lütfen :)

38 Numara
     Papatyaların güzelliği beni de gülümsetti :) Göz makyajının ayrıntılarını göremesem de aslında bahar için koyu ve soluk bir makyaj ama enerjin şahane !

39 Numara
     Göz altların ve ten makyajın için kullandığın ürünleri çok beğendim. Göz makyajında kahve tonları göz şekline yakışır şekilde kullanmışsın. Genel olarak beğendiğim bir makyaj oldu. Ellerine sağlık :)

40 Numara
      Biraz daha allık ile çok daha güzel olacaksın :)

41 Numara
     Kullandığın farın rengini çok beğendim ama gözün kuyruk kısmındaki hareketleri pek sevemedim. Allık ve dudak rengini de çok beğendim. 

42 Numara
     Çok güzel bir yüzün var ve makyajını da çok beğendim.

43 Numara
     Renk geçişleri muhteşem ! Allık rengini biraz daha hafifletirsek çok daha güzel olacağından şüphem yok.

44 Numara
     Makyajlı haline ait fotoğrafın maalesef bulanık olduğu için net bir yorum yapamıyorum. Ama genel olarak güzel bir makyaj olmuş.

45 Numara
     Makyaj sana has ve yakışıyor ancak bahar makyajı teması için bana çok koyu geldi.

46 Numara
     Gözlerini nasıl daha yukarıda ve açık göstereceğini iyi biliyorsun ki bu çok güzel bir şey. Makyajın duru güzelliğini bozmamış, ellerine sağlık.

47 Numara
     Gölgelendirme için kullandığın kahverengi far ile göz kapağını olduğundan daha yukarıda göstermişsin ancak keşke bu kadar dışa uzatmasaydın ve daha açık bir renk tercih etseydin. Bu küçük ayrıntı dışında makyajına ve enerjine bayıldım !

48 Numara
     Böyle cesur bir dudak rengine, daha aydınlık gözler görmeyi isterdim. 

49 Numara
     Doğal güzelliğini ağır makyajlarla bozma lütfen. Bu hafif makyajlar tam senin tarzın. Ellerine sağlık.

50 Numara
     Ah nolurdu o eyeliner kuyruğu o kadar yukarı çıkmasa ve o kadar ince olmasa :(

51 Numara
     Işık ayarlarından dolayı makyajın çok koyu görünüyor. Bu nedenle doğru yorum yapamamaktan endişe ediyorum. Göz makyajın gözlerini daha büyük göstermiş ama ayrıntılı yorum yapamıyorum.

52 Numara
     Biraz daha allık ve birkaç ton daha açık bir ruj ile tam bahar makyajı olabilirdi :)

53 Numara
     Çok beğendim ! Özellikle de kapalı bir bayan için renkler, makyajın hafifliği ve yumuşaklığı harika olmuş.

54 Numara
     Genel olarak makyajı çok beğendim. Allığı biraz daha belirginleştirsen daha hoş olabilirmiş. Göz makyajı ve ruj rengini çok beğendim.

55 Numara
     Mevsim ne olursa olsun, bu makyaj bana çok ağır geldi. Özellikle göz pınarında bu kadar yoğun renk kullanmayı yanlış buluyorum.İnan seni daha yaşlı ve yorgun gösteriyor. Halbuki makyajsız çok daha genç ve güzelsin :)

56 Numara
     Size bu makyajı çok yakıştırdım. Allığı bu kadar aşağı sürmezseniz yanaklarınız çok daha güzel duracaktır. Ellerinize sağlık :)

57 Numara
     Gece makyajı olarak kullanılabilecek güzel bir makyaj :)

58 Numara
     Allığın mercan / şeftali tonlarında iken lipglossun kırmızı tonları olması gözümü yordu. Bunun dışında göz makyajın sade ama kirpik ve göz yapının güzelliği sayesinde çok güzel olmuş.

59 Numara
     Renkler çok başarılı, çok beğendim. Baharlık şeker olmuşsun :)

60 Numara
     Yeşili çok seviyorum. Kendime yakıştıramadığım için yakıştıranı görünce beğeniyorum. Çok beğendiğim, yumuşak bir makyaj olmuş. Ellerine sağlık. 

     Şimdi gelelim uzun lafın kısasına :) 

     Makyaj yarışmamızın birincisi : 53 numara
                                         ikincisi : 10 numara
                                         üçüncüsü : 60 numara oldu. 
     
     Tebrikler kızlar :)

     Lütfen en kısa sürede bana e-mail atarak isim, soyisim, adres ve telefonunuzu yazın. 

     Kazanamayanlar hiç üzülmesin çünkü çok kısa bir süre sonra Clinique sponsorluğunda yeni bir makyaj yarışması daha olacak.  
                                          

53 yorum :

  1. Tam oy verecekken, bir anda yazı silindi,çok şaşırdım. :/ Hepsi bence çok başarılı , arkadaşları tebrik ediyorum. Ben de tam ne güzel bir yarışma diyordum:) Devamını bekleriz

    YanıtlaSil
  2. Benim 1. gördüğüm kişi 1. seçilmiş :) Çok samimi söylüyorum harika yapmış arkadaş makyajı. Sevindim , tebrikler. :)

    YanıtlaSil
  3. Yarismayi baslattigin gunden beri takip ediyorum katilmadigim halde .. Defalarca yarismanin formatini anlatman , sarfettigim emek gorulmeyecek gibi degildi . Son olarak diger kullanicilarin fikrini alman da senin imzani atti ve karakterinin ne kadar guzel oldugunu tekrar ortaya koydu lakin meyvesi cok olan agac taslanir atasozu durumu acikladi:)

    YanıtlaSil
  4. Birinci olan makyajı ben de çok beğendim (: Sırf senden makyaj yorumu almak için yarışmalarına katılmak istedim şu an (:

    YanıtlaSil
  5. lütfeeeeeeeeeennnnnn nolurrrrr hacer hanım uzun bir yüzüm var iri kemikli bir kızım allığı sizin gösterdiğiniz gibi tam yanağimın tombul yerinden başlayarak yukarı doğru sürdüğümde yüzümü daha uzun gösteriyor ne yapabilirim:(((((((((

    YanıtlaSil
  6. 10 numaranin makyajini ben de cok begendim kullandigi kapatici ten urunlerini paylasirsa cok sevinirim. Tesekkurler.

    YanıtlaSil
  7. doğru makyajın önemini vurgulayan ve makyaj konusunda farkındalığı arttıran bir etkinlik olmuş, tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  8. doğru allık uygulamak biraz zor uzun bir yüzüm var ve sizin gösterdiğiniz gibi yanağımın tombul kısmından başlayarak yukarı doğru sürdümde yüzümü daha da uzun gösteriyor ne yapabilirim ???????????

    YanıtlaSil
  9. 1. nin makyajını ben de çok beğendim ve konsepte çok uygun buldum ama keşke allık da uygulasaymış mercan tonlarında..2.yi de beğendim,sade ve ayarında olmuş.Zaten ilk ikisi seçtiğim 8 hanım arasındaydı:) 3.nünki de güzel ama şahsi görüşüm,bütün gözde yeşil rengin kullanılması çok doğal gelmiyor bana,daha diplere doğru yeşil kullanılsaydı daha hoş olurdu bence.Her üçünü de tebrik ediyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Ayrıca sitemlerinde çok haklısın,her ne sebeple olursa olsun insanların kalbini kırmaya hiç gerek yok,kimsenin zevkine keyfine hakaret etmek,aşağılamak kimsenin haddi değil,herkes bize göre yaşamak ve tarzına yön vermek zorunda da değil,yapıcı eleştirilerde bulunulabilir ki bu herkese fikir kaynağı olacaktır,ancak yerici,aşağılayıcı yorumlar "adsız" yorum sahiplerinin çirkin kişiliklerini göz önüne sermekten öteye gitmiyor..

    YanıtlaSil
  11. Birinci seçtiğinin göz makyajındaki renkleri çok sevdim ben de, ama sanki allık kullanmamış hiç.
    Bütün bu kişilerin böyle yarışmaya katılmasını bile tebrik etmek lazım verdikleri emek açısından :) Hepsinin eline sağlık

    YanıtlaSil
  12. Blogunuzu ve instagram hesabınızı eğlenerek takip ediyorum. Makyaj yarışması fikri de gerçekten çok eğlenceli bir fikir. Ayrıca yarışmaya katılan herkesi tek tek geri bildirim vererek değerlendirdiğiniz için sizi tebrik ederim. Devamını kesinlikle bekliyoruz. Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. İste bu kadar. Kazananlari tebrik ederim. Uzatmaya gerek yoktu zaten. Hacercim olmasi gerekeni yaptin :)

    YanıtlaSil
  14. Bu kadar çok katılımdan sonra yapılan makyajların hepsine yorum yapmanı beklemiyordum bu beni hem çok şaşırttı hem çok sevindirdi yorum için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  15. çok güzel tek tek değerlendirme yapmışsın Hacer abla ! Ben makyaj yapmayı senden öğrendim senin videolarını izlemeyi o kadar seviyorum ki anlatamam ve bana bu aşkı da sen aşıladın sen sana söylenenlere canını sıkma lütfen !

    YanıtlaSil
  16. Hacer hanım başta yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm. ALLAH her kesin gönlüne göre versin. Ben Azeriyim ve böyle insanlar bizde de var birirsi ni çekememek. Bence siz çok temiz kalpli insansınız öyle mesajları yazanlar utansın.
    Kazananları tebrik ediyorum. Birde rica etsem bir sonra ki, yarışmaya katılmam için yardımcı olurmusunuz. Nasıl katılıyoruz bana yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. 3 de hak etti bence harika adaletli bir seçim olmuş:)

    YanıtlaSil
  18. Seçim yapmak gerçekten zor. Bahara uygun güzel makyajlar var. Ama 1. olan kişi haketmiş bence. :))

    http://grumpywitchh.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  19. Seni yürekten kutluyorum.. bütün arkadaşlarımızın makyajları kendilerine yakışmış yorumlarını tek tek okudum sana hak verdim kimse kızmasın kazanan arkadaşların makyajlari hem güzel olmuş hem konsepte uygun olmuş.. Hacercim doğru bir seçim olmuş seni ve arkadaşları tebrik ediyorum..

    YanıtlaSil
  20. Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum,inşallah bir dahakine bende kazanırım diyorum :)
    Hacer abla diyeceğimm umarım kızmazsın :)asla akıl vermek gibi algılama ama;
    bence sen kendi karakterini kendi hayatını ve kendi doğrularını biliyorsun. sana çirkin itaamlarda bulunan insanlar aslında boş insanlardır ve onlar birşeyler yapmak yerine karşısındaki insanlara saldırıp onları köreltmek isterler.
    Bizler yani seni severek takip edenler seni biliyoruz...
    Sakın bu denli hadsiz kendini bilmez insanların yazılarını okuyup da sinirlerini asla bozma,sen kendini üzersen onlar bundan mutlu olurlar...
    Çünkü onlar aslında senin yaptığın şeyleri yapamıyacak olan insanlar ve aslında o senin gibi olamayacakları için sana saldırıyorlar..
    Şahsım adına seni kişisel hayatta tanımIYOR olsam bile,takipcin olarak seni seviyorum,ve başarılarının devamını diliyorum...

    YanıtlaSil
  21. evet kesinlikle 53 harika olmus bende ona oy vermistim :) güzel ve adaletli bir yarışma oldu kazananları tebrik ederiim :)

    YanıtlaSil
  22. 1. ve 3. olan arkadaşları tebrik ediyorum.Ama yazıyı okurken 2. olan 10 makyaj fotoğrafı diğerlerinden çok farklı geldi ve fotoğrafı bilgisayara kaydederek gooogle görsellerde arattım ve çıkan sonuca pek şaşırmadım.Bir Macar sitesinden alındığını gördüm ve seninle paylaşmak istedim Hacercim.Ne senin kandırılmana ne de diğerlerinin emeklerinin çalınmasına gönlüm razı oldu.

    http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/a-smink-varazsol-1-51564

    Yukarıdaki linkten bakabilirsin.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl yani 2.olan arkadaş o resimdeki kişi değilmiymiş :(

      Sil
    2. evet bu kişi daha önceden ya yarışmaya katılmıs yada baska resmi kopyalayıp yapıstprmıs.10 nolu arkadas acıklama yapsın lütfen

      Sil
    3. Linke tıklayıp baktım ama foto boyutu çok küçük onu ordan kırpsa fotonun çözünürlüğü bozulur. Bence kendisi bu ama eski bir foto.

      Sil
    4. sen bulmuşsun foto tamam ama benim 1sene önce foto bu ben yaptım ama ben bulgaristanlıyım

      Sil
    5. arkadaşlar ben de inceledim şimdi, bana da resimdeki kişi kendisi değilmiş gibi geldi. yabancı birinin resmini alıp koymuş sanki. bu konu haksızlık olmaması için çözümlenmeli...

      Sil
    6. arkadaşlar bu benim düşüncem bilmiyorum sizler ne düşünüyosunuz ama,şimdi bu resimdeki kişi kendisi olsada olmasada foto eski 1sene önce dio arkadaş :) bence bu pek adil değil sanki,ozaman herkez daha önceden yapılmış makyajlı fotosunu koysaydı,artık o makyajı kendi mi yaptı yada başka birimi yaptı orasıda muamma,sonuçda bu bi yarışmaydı neden bazı insanlar adaletli olmayı tercih etmemiş,bence ödül cezbetti herkesi,adalet kimse için önemli olmamamış :)

      Sil
  23. Clinique yarışmasını bekliyorum :) kazananları tebrik ediyorummmmmmmm :)

    YanıtlaSil
  24. ben hatırlıyorum Hacer yarışmayı başlattığı zaman altına yorum yapmıştı bu kişi. gönderdim resimleri falan diye ve aynı resim profil resmiydi ozamanda. hatta bende yarışmaya katılcağım için yorum yazanların profillerini inceliyordum bakalım kimler katılıyor diye ozaman gördüm. Resimlere bakarkende dikkatimi çekmişti ama üzerinde durmadım olabilr dedim aynı makyajı yapabilir dedim ama şu an söylenen kafa karıştırıcı oldu bunun üstüne

    YanıtlaSil
  25. Sitemlerinde gerçekten çok haklısın. Ben de 4 sene önce blog yazmaya başladım ve seni blog yazmaya başladığımdan itibaren takip ediyorum, son 4 yıldır bunca yıkıcı eleştireye karşı gösterdiğin tavrı ayakta alkışlıyorum. Sabrına, tavrına, duruşuna sağlık.

    Makyaj yarışmasına katılanlara geri bildirim vermene bayıldım. Gerçekten bayıldım. Kendimi aynı okuldaymışım gibi hissettim. Hoca not verirken böyle kırmadan, tatlı tatlı eleştiriyor ya aynı onun gibi olmuş. :)

    Kazanan arkadaşları da kutluyorum.
    Ben hala renkli nemlendirici, göz altı kapatıcısı, rimel ve dudak parlatıcısıyla hayatımı idame ettiriyorum.

    Herkese sevgiler. :)


    YanıtlaSil
  26. Bu aralar blogları takip edemiyordum o yüzden haberim yoktu bu yarışmadan. Tüm fotoğrafları inceledim hepsi de birbirinden güzel. Yorumlarından da kendime notlar aldım. Yıkıcı yorumların seni üzmesine izin verme. Bu insanları ben de anlayamıyorum. Kendine iyi bak, görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
  27. Ben 46 numarayı 1., 53 numarayı ise 2. seçmiştim. Gerçekten çok güzel bi makyaj yapmış. Tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  28. Katılan, şansını deneyen makyaksız-makyajlı fotoğraflarını koyma cesareti gösteren herkesi ve kazananları tebrik ediyorum, güzel bir yarışma olmuş :)
    Yapıcı eleştirileri kaale alın ve kendinizi yıpratmayın sakın, sevgilerimle :)
    Özge

    YanıtlaSil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  30. 26 numara benim :) çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

    YanıtlaSil
  31. Hacer Hanımm çok teşekkür ederim ben birinciliği hiç beklemiyordum kiiii :))) sizden ve yorumlardaki tüm arkadaşlardan takdir görmek beni o kadar mutlu ettikiii :) Sabrınıza, teker teker yorumlamanıza, nezaketinize çok teşekkür ederim herkes adına :)

    YanıtlaSil
  32. bir blogta dört yıl emek.geç fark ettim blogunu. baştan sona nerdeyse tüm paylaşımlarını okumaya başladım.zamanla gerçekten güzel bir gelişim yaşamışsın.nice dört yıllara.nice makyaj yarışmalarına.

    YanıtlaSil
  33. En çok 60 numarayı beğendim. Sonra 11 numaranın göz makyajını çok sevdim ama yaşı çok küşük gibi geldi 14-15 filan :? bu yaşta keşke o kadar yapmasa 26 numaranın ruj rengine bayıldım. Keşke katılanlar hangi ürünleri kullandıklarını söylese. Clinique yarışmasına katılanlardan isteyenler söylese daha hoş olur bence. Beğendiğimiz bir ürün olursa deneyebiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rujum aslında kalem :) flormar ın 228 numarası üstüne hafif dudak koruyucu sürdüm :)

      Sil
  34. 1. olan gercekten hakkini vermis, cok guzel olmus ve uyumlu da.

    YanıtlaSil
  35. 29 benimle evlenir misin?

    YanıtlaSil
  36. merhabalar,
    tüm katılımcılara tebrikler, gerçekten çok güzel makyajlar ortaya çıkmış. sizi de böyle güzel ve orijinal bir yarışma düzenlediğiniz için tebrik ederim. yazınızı büyük bir keyifle okudum.

    aldığınız negatif yorumlarla ilgili uzun süredir internette aktif olarak forumlarda, sosyal medya sitelerinde bulunan, yurtiçi ve yurtdışı bloggerlarını / vloggerlarını takip eden biri olarak şunları söylemek istiyorum: bu negatif yorumlar kesinlikle şahsınıza, blogunuza, karakterinize özel değil. ne yazık ki internetin anonim bir platform olmasının doğal bir getirisi ve başarılı olan herkesin bir şekilde maruz kaldığı bir dezavantaj. lütfen üzülmeyin, blogunuzdan, takipçilerinizden soğumayın. başarınızı çekemiyor, sizi çok kıskanıyorlar hepsi bu :) görmezden gelin gitsin. onlara en büyük ceza bu.

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  37. Bazı kızlar çok güzel!

    YanıtlaSil
  38. 22 numara ne kadar tatli öyle :)

    53 numara birinciligi haketmis gercekten, tebrikler!

    YanıtlaSil
  39. Çok başarılı makyajlar var gerçekten, benim favorilerim 7,17 ve 39 oldu! hem bahara çok uygun hem de çoğunlukla doğru uygulamalar yapılmış :) Kazananları da tebrik ediyorum tabii :)

    YanıtlaSil
  40. 13 numarali olmaliydi bence :) Ama birinci gercekten hakketti :)

    YanıtlaSil
  41. 7 numaraya yazık olmuş.

    YanıtlaSil
  42. 3. kişi tekrar seçilsin bu kadar kişiye haksızlık hacer hanım yaa bildiğin yabancı bir siteden alınmış 2. olanın fotosu!bu kadar kişi emek harcamış foto göndermiş tekrar seçilmeli 2.olan:S

    YanıtlaSil
  43. 22 numara aşırı derecede tatlıı

    YanıtlaSil
  44. 11-22 ve 46 numarali yarismacilarin dogal halleri daha guzel bence ozellikle 11 numara makyajssiz daha guzel 22 numara coook sugar :))

    YanıtlaSil
  45. evlenirken dikkat etmek lazım önce makyajını temizle gel diyim hatuna

    YanıtlaSil