22.02.2012

Benefit Porefessional

     Gözenekler ve kırışıklıklarımız, maalesef estetik operasyonlar dışında yok olması neredeyse imkansız iki dostumuz. Bir kere kendileri ile tanıştık mı, artık hep bizimleler... Madem kendilerine veda edemiyoruz, diğer kadim dostumuz kozmetik ürünlere başvurmaktan başka çaremiz yok.


     Son zamanlarda gözenek sorunu yaşamaya başladım ve gözeneklerimi gizleyecek bir ürün arayışına girdim. Benefit'in gözenek ürünü olan Porefessional'ı almayı bir süredir kafama koymuştum. Kullanıcı yorumları çok olumluydu. MUA'da 5 üzerinden 3,8 puan almış bu ürünü Sephora'nın makyaj ürünlerinde %15 indiriminden faydalanarak makyaj çantamdaki güzelliklerin yanına ekledim.


     Porefessional ten renginde bir ürün; ancak cilde sürdüğünüzde yok olan, tıpkı Sephora transparan makyaj bazında olduğu gibi cilt üzerinde kaygan, yumuşacık bir zemin hazırlayan bir ürün. Porefessional'ı makyaj altına ya da makyajdan sonra kullanabiliyorsunuz.









     Ürün içeriği şu şekilde ;



     Hafta sonu bir gelin makyajına gittim. Gelin + 2 makyaj yaptığım fırçaları zorunlu olarak kendime de kullanmam sonucu, cildim iyice kendinden geçmiş durumda. Çok nadir sivilce çıkan yüzüm, sivilceler, kızarıklıklar ile dolu. Siz siz olun, kozmetik ürünlerin hijyenine dikkat edin. Özellikle de fırçalara !


     Yüzümün en düzgün(!) olan kısmında Porefessional'ı sizin için denedim.



     Benefit Porefessional'ı Sephora mağazalarından 99 TL'ye alabilirsiniz.

15 yorum :

  1. Porefessional bende de var ve gayet basarili buluyorum, fakat cogu zaman biraz agir hissediyor tenimde, o yüzden sadece 'önemli' günlerde kullaniyorum. Yani aksam yemegine gidince, vs vs. :)
    Güzel bir yazi olmus, tesekkürler!

    YanıtlaSil
  2. bi şekilde gözeneklerin içine giriyor bu ürünler, sanki gözenek problemini daha da arttıracakmış gibime geliyor. bu konuda ne düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
  3. Benefit ürünleri iyi de çok pahalılar yaa :(((

    YanıtlaSil
  4. bende gözeneklere bir cözüm istiyorum, buda ilgimi cekmisti iyi bir ürünmüs, keske tamamen gitsiler : )

    YanıtlaSil
  5. fotoğraflara bakınca gözenekleri küçülttüğü görülüyor o açıdan başarılı bir ürün ama keşke gözenek sorununu tümden kaldıracak bir şey çıksa :)çokmu şey istiyorum :))

    YanıtlaSil
  6. canım bırak aynı fırçayı kullanmayı
    ayrı fırça ile bile olsa aynı ürünleri bile kullanmak, paylaşmak çok zararlı.
    dışarlardaki kullanıma açık olan testerleri bile kullanırken denerken tedirgin oluyorum.
    Benefitin her ürünü gibi bu ürünüde işe yarar bence.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Bu ürünün yağlı ciltlere uygun olmadığını duymuştum , bu konuda bilgi verirseniz sevinirim çünkü etkili bir ürüne benziyor , şimdiden teşekkürler :)

    http://aelidaa.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun :( bu geçici bir çözüm değil mi gözenekler için? gözenek ufaltıcı kalıcı ürünlerden değil anladığım kadarıyla?

    YanıtlaSil
  9. Bu ürünü merak ediyordum. İncelemeniz harika oldu. Ama gördüğüm kadarıyla kapatma özelliği çok yoğun değil ya da ben fotoğrafta çok farkedemedim.

    YanıtlaSil
  10. Bence makyaja gideceğin zaman şuan ki fırçalarını kullan ama kendin için farklı bir set al. Yoksa yüzün iyice mahvolur ve kalıcı problemler yaşarsın, bana olmuştu.
    Ve benim arkadaşımda gözenek problemi yaşıyordu, sanırım aktarlarda onun için bitkisel kremler var ama ne kadar güvenli bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  11. İçindekiler kısmı korku filmi gibi, lütfen lütfen kullanmayın. Sıcak banyodan sonra Alba Botanics'in papaya maskesi de işe yarıyor ve güvenli.

    YanıtlaSil
  12. Hic de korku filmi gibi diil cnm silikonlu bir urun iste. Silikon zarali degil ki dogal bir madde, silica. Internet mitlerine inanmayalim.

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar bende saf gibi birine inanıp gittim benefitin setlerinden aldımm eve gelince bir baktım kutunun içinden sadece 7 milimlik bir tüp çıktı 2 kullanmada bitti siz si olun satın set almıyın

    YanıtlaSil
  14. evet set almak aldatıcı şuan boynerdeki 99 tl lik clinique setide aynı şekilde markanın işe yaramayan ne kadar ürünü varsa set yapıp satmaya çalışmışlar bir daha aynı hataya düşmem

    YanıtlaSil
  15. ben almayi dusunuyorum da lutfen turkiyede fiyatini bilenler warsa soylesin??? !!!

    YanıtlaSil